Wyświetlanie 161–180 z 192 wyników
-
10,60 zł
SEREK KANAPKOWY ZIOŁOWY BIO (70 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, cebula*, trybula*, pietruszka*, papryka*, szczypiorek*, lubczyk*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1106 kJ/268 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tluszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 3,0 g
Białko: 5,4 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C -
12,10 zł
SEREK ŚMIETANKOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER
SKŁADNIKI
MLEKO* (89,4 %), ŚMIETANKA* (6,8 %), białko MLEKA* (3,1 %), sól, laktaza, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Serek o kremowej konsystencji i śmietankowym smaku to wyjątkowy produkt, idealny nie tylko na kanapki. Doskonale sprawdzi się na każdą okazję: pyszne śniadanie, szybką przekąskę, smaczny podwieczorek czy kolację.
Zawartość laktozy <0,1 %WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1075 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C -
7,40 zł
SEREK TWAROGOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 200 g – ZUGER
SKŁADNIKI
MLEKO odtłuszczone* (99,8 %), laktaza, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealny składnik każdej kanapki. Jest szczególnie ceniony nie tylko za swoją delikatną, kremową konsystencję, ale także za wysoką jakość i łatwość rozsmarowywania.
Zawartość laktozy <0,1 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 259 kJ/61 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 4,0 g
Białko: 11 g
Sól: 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C -
5,50 zł
SEREK WANILIOWY BIO 150 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
TWARÓG*, ŚMIETANKA*, cukier trzcinowy*, ekstrakt wanilii Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt termizowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 618 kJ/147 kcal
Tłuszcz: 6,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 13,1 g
w tym cukry: 13,1 g
Białko: 10,2 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
11,60 zł
SEREK WIEJSKI BIO (20 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 200 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 386 kJ/92 kcal
Tłuszcz: 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 13 g
Sól: 0,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C -
8,30 zł
SEREK WIEJSKI BIO 200 g – ZUGER
SKŁADNIKI
MLEKO odtłuszczone* (86,4 %), ŚMIETANKA* (8,4 %), białko MLEKA* (4,3 %), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Naturalny serek wiejski świetnie smakuje prosto z opakowania. Dzięki swojemu delikatnemu i neutralnemu aromatowi, można go łączyć z różnymi dodatkami i serwować na słodko lub wytrawnie. Wystarczy dodać do niego ulubione składniki: słodkie, np. muesli, owoce, dżem czy kakao albo słone, takie jak szczypiorek, rzodkiewkę, sól, pieprz i cebulę.
Serek naturalny to znakomita propozycja na śniadanie, przekąskę czy kolację. Można również dodać go do dań obiadowych, np. wypełnić nim pierogi, naleśniki czy ziemniaki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 447 kJ/107 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 13 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C -
8,40 zł
SEREK WIEJSKI O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER
SKŁADNIKI
MLEKO odtłuszczone* (86,2 %), ŚMIETANKA* (8,4 %), białko MLEKA* (4,3 %), sól, laktaza, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Naturalny serek wiejski świetnie smakuje prosto z opakowania. Dzięki swojemu delikatnemu i neutralnemu aromatowi, można go łączyć z różnymi dodatkami i serwować na słodko lub wytrawnie. Wystarczy dodać do niego ulubione składniki: słodkie, np. muesli, owoce, dżem czy kakao albo słone, takie jak szczypiorek, rzodkiewkę, sól, pieprz i cebulę.
Serek naturalny to znakomita propozycja na śniadanie, przekąskę czy kolację. Można również dodać go do dań obiadowych, np. wypełnić nim pierogi, naleśniki czy ziemniaki.
Zawartość laktozy <0,1 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 447 kJ/107 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 13 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C -
7,70 zł
ŚMIETANA 12 % BIO 280 g – ŁEMKOWYNA
SKŁADNIKI
MLEKO krowie*, szlachetne szczepy bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 556 kJ/133 kcal
Tłuszcz – 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 7,2 g
Węglowodany – 3,9 g
w tym cukry – 3,9 g
Białko – 2,7 g
Sól – 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. -
5,60 zł
ŚMIETANA 18 % BEZ LAKTOZY BIO 200 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
ŚMIETANKA* (z MLEKA*), kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zawartość laktozy <0,01 g/100 g produktuWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 770 kJ/186 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy nasycone: 10,8 g
Węglowodany: 3,6 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. -
7,60 zł
ŚMIETANA 18 % BIO 250 g – TURVITA
SKŁADNIKI
ŚMIETANKA* (z MLEKA) pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt o zawartości tłuszczu 18 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 770 kJ/184 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy nasycone: 12 g
Węglowodany: 3,6 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,1 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze +1 do + 6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. -
8,70 zł
ŚMIETANA 18 % BIO 280 g – ŁEMKOWYNA
SKŁADNIKI
MLEKO krowie*, szlachetne szczepy bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
ŚMIETANA jest homogenizowana.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 556 kJ/184 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy nasycone: 10 g
Węglowodany: 3,6 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 2,5 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. -
5,10 zł
ŚMIETANA 18% BIO 200 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
ŚMIETANKA pasteryzowana*, kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 770 kJ / 186 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Weglowodany: 3,6 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera LAKTOZĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2°C to + 8°C. -
7,70 zł
ŚMIETANA KREMOWA KWAŚNA (30 % TŁUSZCZU) BIO 150 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
ŚMIETANA* 30 % tłuszczu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1209 kJ/293 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,8 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 0 g
Białko: 2,2 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.