Wyświetlanie 161–180 z 192 wyników

  • SEREK KANAPKOWY ZIOŁOWY BIO (70 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, cebula*, trybula*, pietruszka*, papryka*, szczypiorek*, lubczyk*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1106 kJ/268 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy tluszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: 3,0 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    10,60 
  • SEREK ŚMIETANKOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (89,4 %), ŚMIETANKA* (6,8 %), białko MLEKA* (3,1 %), sól, laktaza, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Serek o kremowej konsystencji i śmietankowym smaku to wyjątkowy produkt, idealny nie tylko na kanapki. Doskonale sprawdzi się na każdą okazję: pyszne śniadanie, szybką przekąskę, smaczny podwieczorek czy kolację.
    Zawartość laktozy <0,1 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1075 kJ/260 kcal
    Tłuszcz: 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Białko: 7,5 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    12,10 
  • SEREK TWAROGOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 200 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO odtłuszczone* (99,8 %), laktaza, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealny składnik każdej kanapki. Jest szczególnie ceniony nie tylko za swoją delikatną, kremową konsystencję, ale także za wysoką jakość i łatwość rozsmarowywania.
    Zawartość laktozy <0,1 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 259 kJ/61 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 4,0 g
    w tym cukry: 4,0 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    7,40 
  • SEREK WANILIOWY BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    TWARÓG*, ŚMIETANKA*, cukier trzcinowy*, ekstrakt wanilii Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt termizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 618 kJ/147 kcal
    Tłuszcz: 6,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
    Węglowodany: 13,1 g
    w tym cukry: 13,1 g
    Białko: 10,2 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    5,50 
  • SEREK WIEJSKI BIO (20 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 200 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 386 kJ/92 kcal
    Tłuszcz: 4,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    11,60 
  • SEREK WIEJSKI BIO 200 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO odtłuszczone* (86,4 %), ŚMIETANKA* (8,4 %), białko MLEKA* (4,3 %), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Naturalny serek wiejski świetnie smakuje prosto z opakowania. Dzięki swojemu delikatnemu i neutralnemu aromatowi, można go łączyć z różnymi dodatkami i serwować na słodko lub wytrawnie. Wystarczy dodać do niego ulubione składniki: słodkie, np. muesli, owoce, dżem czy kakao albo słone, takie jak szczypiorek, rzodkiewkę, sól, pieprz i cebulę.
    Serek naturalny to znakomita propozycja na śniadanie, przekąskę czy kolację. Można również dodać go do dań obiadowych, np. wypełnić nim pierogi, naleśniki czy ziemniaki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 447 kJ/107 kcal
    Tłuszcz: 4,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    8,30 
  • SEREK WIEJSKI O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO odtłuszczone* (86,2 %), ŚMIETANKA* (8,4 %), białko MLEKA* (4,3 %), sól, laktaza, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Naturalny serek wiejski świetnie smakuje prosto z opakowania. Dzięki swojemu delikatnemu i neutralnemu aromatowi, można go łączyć z różnymi dodatkami i serwować na słodko lub wytrawnie. Wystarczy dodać do niego ulubione składniki: słodkie, np. muesli, owoce, dżem czy kakao albo słone, takie jak szczypiorek, rzodkiewkę, sól, pieprz i cebulę.
    Serek naturalny to znakomita propozycja na śniadanie, przekąskę czy kolację. Można również dodać go do dań obiadowych, np. wypełnić nim pierogi, naleśniki czy ziemniaki.
    Zawartość laktozy <0,1 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 447 kJ/107 kcal
    Tłuszcz: 4,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    8,40 
  • ŚMIETANA 12 % BIO 280 g – ŁEMKOWYNA

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie*, szlachetne szczepy bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 556 kJ/133 kcal
    Tłuszcz – 12 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 7,2 g
    Węglowodany – 3,9 g
    w tym cukry – 3,9 g
    Białko – 2,7 g
    Sól – 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

    7,70 
  • ŚMIETANA 18 % BEZ LAKTOZY BIO 200 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    ŚMIETANKA* (z MLEKA*), kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawartość laktozy <0,01 g/100 g produktu

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 770 kJ/186 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy nasycone: 10,8 g
    Węglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Białko: 2,5 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

    5,60 
  • ŚMIETANA 18 % BIO 250 g – TURVITA

    SKŁADNIKI
    ŚMIETANKA* (z MLEKA) pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt o zawartości tłuszczu 18 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 770 kJ/184 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy nasycone: 12 g
    Węglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Białko: 2,5 g
    Sól: 0,1 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze +1 do + 6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    7,60 
  • ŚMIETANA 18 % BIO 280 g – ŁEMKOWYNA

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie*, szlachetne szczepy bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    ŚMIETANA jest homogenizowana.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 556 kJ/184 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy nasycone: 10 g
    Węglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Białko: 2,5 g
    Sól: 2,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

    8,70 
  • ŚMIETANA 18% BIO 200 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    ŚMIETANKA pasteryzowana*, kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartosc energetyczna: 770 kJ / 186 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Weglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Białko: 2,5 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt zawiera LAKTOZĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2°C to + 8°C.

    5,10 
  • ŚMIETANA KREMOWA KWAŚNA (30 % TŁUSZCZU) BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ŚMIETANA* 30 % tłuszczu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1209 kJ/293 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,8 g
    Węglowodany: 2,5 g
    w tym cukry: 2,5 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 2,2 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.

    7,70