Wyświetlanie wszystkich wyników: 8

  • GŁÓG KWIAT HERBATKA EKOLOGICZNA 50G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    kwiat głogu* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    7,60 
  • JEMIOŁA ZIELE EKOLOLOGICZNE 200G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ziele jemioły* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zaciemnionym miejscu

    12,10 
  • LIŚĆ MNISZKA EKOLOGICZNY 25G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    liść mniszka* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    5,60 
  • MORINGA LIŚCIE EKOLOGICZNA 100G – BATOM

    SKŁADNIKI
    suszone liście Moringa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 łyżeczkę zalać filiżanką gorącej wody i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia (10- 15 minut).

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAM

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,40 
  • PŁATKI NAGIETKA EKOLOGICZNE 25G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    płatki nagietka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
    Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    8,40 
  • WIESIOŁEK NASIONA HERBATKA EKOLOGICZNA 100G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    nasiona wiesiołka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasiona wiesiołka wpływają korzystnie na procesy metaboliczne i polecane są jako dodatek do zdrowej, zbilansowanej diety. Stanowią doskonałe uzupełnienie śniadań, np. musli, jogurtów, owsianek i koktajli. Można jeść je w całości lub zmielić bezpośrednio przed spożyciem.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę nasion wiesiołka zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    8,90 
  • ŻYWOKOST KORZEŃ EKOLOGICZNY 100G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    korzeń żywokostu* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Żywokost znany i stosowany był już w starożytności.
    Obecnie jest składnikiem wielu olejków, maści i kremów, polecanych do stosowania zewnętrznego w schorzeniach kostnych i stawowych oraz stłuczeniach i bólach mięśniowych.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do użytku zewnętrznego!
    Jedną łyżkę stołową korzenia żywokostu zalać pół litrem wody, gotować ok. 2-3 minuty i odstawić.
    Po przestygnięciu można stosować jako okłady.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    10,30