Wyświetlanie wszystkich wyników: 8
-
7,40 zł
GŁÓG KWIAT HERBATKA EKOLOGICZNA 50G – DARY NATURY
SKŁADNIKI
kwiat głogu* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. -
7,00 zł
LIŚĆ MNISZKA EKOLOGICZNY 25G – DARY NATURY
SKŁADNIKI
liść mniszka* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. -
14,30 zł
MORINGA LIŚCIE EKOLOGICZNA 100G – BATOM
SKŁADNIKI
suszone liście Moringa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżeczkę zalać filiżanką gorącej wody i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia (10- 15 minut).INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
8,70 zł
WIESIOŁEK NASIONA HERBATKA EKOLOGICZNA 100G – DARY NATURY
SKŁADNIKI
nasiona wiesiołka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Nasiona wiesiołka wpływają korzystnie na procesy metaboliczne i polecane są jako dodatek do zdrowej, zbilansowanej diety. Stanowią doskonałe uzupełnienie śniadań, np. musli, jogurtów, owsianek i koktajli. Można jeść je w całości lub zmielić bezpośrednio przed spożyciem.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę nasion wiesiołka zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. -
11,10 zł
ŻYWOKOST KORZEŃ EKOLOGICZNY 100G – DARY NATURY
SKŁADNIKI
korzeń żywokostu* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Żywokost znany i stosowany był już w starożytności.
Obecnie jest składnikiem wielu olejków, maści i kremów, polecanych do stosowania zewnętrznego w schorzeniach kostnych i stawowych oraz stłuczeniach i bólach mięśniowych.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do użytku zewnętrznego!
Jedną łyżkę stołową korzenia żywokostu zalać pół litrem wody, gotować ok. 2-3 minuty i odstawić.
Po przestygnięciu można stosować jako okłady.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.