Wyświetlanie 1–70 z 72 wyników

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G COCOA

    SKŁADNIKI
    banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    OPIS
    Peruwiańskie suszone banany są charakterystyczne w swoim wyjątkowym smaku i intensywnym aromacie. Ciemna czekolada z wyrazistym cytrusowym akcentem dokładnie je okrywa, dając naszym kubkom smakowym pierwsze odczucia. Jednak to właśnie słodkawy aromat suszonych bananów jest smakiem kończącym i nadającym ton bananowo czekoladowej całości. Propozycja dla amatorów ciemnej czekolady z karmelowo-bananowym akcentem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy nasycone: 14 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 47 g
    Błonnik: 6 g
    Białko: 5 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,70 
  • CZEKOLADA CIEMNA 70 % Z ORZECHAMI PEKAN BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ORZECHY PEKAN* 15 %, ORZECHY LASKOWE*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 70 %.

    OPIS
    Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze delikatnością orzechów pekan. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2500 kJ/604 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
    Węglowodany: 27 g
    w tym cukry: 26 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 9,0 g
    Sól: 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,00 
  • CZEKOLADA CIEMNA 80 % BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 80 %.

    OPIS
    Gorzka czekolada 80 % bez dodatków. Wegańska, klasyczna, bogata w smaku. Stworzona dla miłośników głębokiego smaku gorzkiej czekolady. 
    Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2537 kJ/612 kcal
    Tłuszcz: 49 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
    Węglowodany: 29 g
    w tym cukry: 19 g
    Błonnik: 9,2 g
    Białko: 8,7 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    14,00 
  • CZEKOLADA CIEMNA 88 % BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 88 %.

    OPIS
    Gorzka czekolada 88 % wytworzona z surowych ziaren kakaowca, w której mocno wyczuwalny jest smak ziarna kakaowca. Mimo zawartości kakao na poziomie 88 % zaskakuje łagodnością, przy czym nie jest pozbawiona swojego intensywnego charakteru.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2318 kJ / 561 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
    Węglowodany: 16 g
    w tym cukry: 12 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,28 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,70 
  • CZEKOLADA CIEMNA 99 % BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 99 %.

    OPIS
    Gorzka czekolada 99 % bez dodatków. Wegańska, klasyczna, bogata w smaku. Stworzona dla miłośników głębokiego smaku gorzkiej czekolady. 
    Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2408 kJ/584 kcal
    Tłuszcz: 51 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 30 g
    Węglowodany: 6,9 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Błonnik: 23 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    14,70 
  • CZEKOLADA CREAMY Z MIGDAŁAMI I SOLĄ BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    tłuszcz kakaowy*, inulina*, MIGDAŁY* 23 %, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Masa kakaowa min. 31 %.

    OPIS
    Kremowa czekolada, która według wielu jest lepsza niż klasyczne czekolady mleczne w połączeniu z chrupiącymi migdałami oraz nutą soli. Propozycja dla miłośników smaków słonego karmelu oraz idealnej kremowości.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1972 kJ/474 kcal
    Tłuszcz: 38 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 25 g
    w tym cukry: 4,6 g
    w tym poliole: 13 g
    Błonnik: 25 g
    Białko: 7,4 g
    Sól: 0,6 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,00 
  • CZEKOLADA CREAMY Z TRUSKAWKAMI BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, liofilizowane truskawki* 2 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Masa kakaowa min. 31 %.

    OPIS
    Nasza autorska kremowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników kremowości! Jest niezwykle subtelna w smaku dzięki użyciu czystego miąższu kokosowego. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się z nutami owocowymi. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1897 kJ/456 kcal
    Tłuszcz: 36 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 28 g
    w tym cukry: 6,1 g
    w tym poliole: 15 g
    Błonnik: 26 g
    Białko: 5,8 g
    Sól: 0,21 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,00 
  • CZEKOLADA GORZKA 70 % BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa minimum 70 %.

    OPIS
    Jest to gorzka czekolada wytworzona z surowych ziaren kakaowca, w której gorycz surowego ziarna przenika się z karmelową nutą nektaru z kwiatu palmy kokosowej. Tabliczka tej czekolady zaskakuje łagodnością, przy czym nie jest pozbawiona swojego intensywnego charakteru.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2443 kJ / 590 kcal
    Tłuszcz: 45 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
    Węglowodany: 33 g
    w tym cukry: 29 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 8,0 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    14,00 
  • CZEKOLADA KETO BEAUTY 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca, inulina, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon, selen (drożdże wzbogacone w selen), biotyna (D-biotyna).
    Zawartość masy kakaowej min. 47 %.

    Składniki w porcji dziennej – 1 tabliczka
    Selen: 55 μg (100 %)*
    Biotyna: 2500 μg (5000 %)*

    *Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

    OPIS
    Suplement diety. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
    Biotyna i selen pomagają zachować zdrowe włosy.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 1 tabliczka 40 g.
    Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
    Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
    Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    16,50 
  • CZEKOLADA KETO FOCUS BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    nieprażone ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowana guarana*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, herbata matcha zielona*, soplówka jeżowata grzyb mielony*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 42 %.

    OPIS
    Keto czekolada focus to pierwsza na rynku funkcjonalna czekolada, która zawiera: guaranę, matche i lion’s mane, czyli soplówkę jeżowatą, które wpływają na pracę mózgu. Poza tym, keto czekolada focus przygotowana jest w wersji keto, czyli jest również przyjazna dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
    Zawiera substancję słodzącą. Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (370 g/100 g)
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1903 kJ/460 kcal
    Tłuszcz: 36 g
    w tym kwasy nasycone: 24 g
    Węglowodany: 27 g
    w tym cukry: 3,7 g
    w tym poliole: 15 g
    Błonnik: 29 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,40 
  • CZEKOLADA KETO PROTEINOWA O SMAKU SŁONEGO KARMELU BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    białko grochu*, nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, inulina*, olej MCT z kokosa*, naturalny aromat karmelowy, naturalny aromat MLECZNEJ czekolady, naturalny aromat waniliowy*, sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 40 %.

    OPIS
    Czekolada proteinowa keto Salty Caramello to czekolada z wysoką zawartością białka bez cukru. Poza tym, czekolada proteinowa keto Salty Caramello przygotowana jest w wersji keto, czyli jest również przyjazna dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1960 kJ/461 kcal
    Tłuszcz: 38 g
    w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 25 g
    Węglowodany: 22 g
    w tym cukry: 0,93 g
    w tym poliole: 20 g
    Błonnik: 14 g
    Białko: 21 g
    Sól: 0,97 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,40 
  • CZEKOLADA KETO PROTEINOWA O SMAKU TIRAMISU BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, nieprażone ziarno kakao*, białko grochu*, inulina*, olej MCT z kokosa*, naturalny aromat amaretto, białko ryżowe*, naturalny aromat kakaowy*, naturalny aromat waniliowy*, kawa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 45%.

    OPIS
    Keto czekolada proteinowa TiraMiLove to czekolada z wysoką zawartością białka bez cukru. Poza tym, Keto czekolada proteinowa TiraMiLove przygotowana jest w wersji keto, czyli jest również przyjazna dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2103 kJ/501 kcal
    Tłuszcz: 43 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
    Węglowodany: 24 g
    w tym cukry: 0,8 g
    w tym poliole: 20 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 18 g
    Sól: 0,5 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,40 
  • CZEKOLADA KOKOSOWA BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy* 12 %, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). Zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Czekolada wytworzona z surowych ziaren kakaowca z dodatkiem sproszkowanego miąższu z kokosa to nasza propozycja dla miłośników kremowych, delikatniejszych czekolad. Subtelna i gładka w smaku, z wyraźnie wyczuwalną kokosową nutą to ciekawa bezmleczna alternatywa!
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2020 kJ/484 kcal
    Tłuszcz: 41 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g
    Węglowodany: 22 g
    w tym cukry: 4,2 g
    w tym poliole: 13 g
    Błonnik: 26 g
    Białko: 6,0 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,00 
  • CZEKOLADA Z ORZECHAMI LASKOWYMI 70 % MNIEJ CUKRU BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    inulina*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakao*, ORZECHY LASKOWE* 14 %, cukier kokosowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, sproszkowany napój OWSIANY*, naturalny aromat, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 41 %.

    OPIS
    Nasza dobrze znana gwiazda, w nowej odsłonie! 70% mniej cukru, 22 % błonnika, 6 % białka oraz prebiotyki z inuliny!
    Roztarte wraz z ziarnem kakao MIGDAŁY przełamują czekoladową gorycz nadając tabliczce delikatnie “mlecznego” akcentu. Kakao jest wciąż wyczuwalne, nie w dominującej formie jednak, a raczej, wraz z roztartymi migdałami tworzy tło dla wyrazistego smaku orzechów laskowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2252 kJ/541 kcal
    Tłuszcz: 44 g
    w tym kwasy nasycone: 22 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 15 g
    Błonnik: 22 g
    Białko: 6,0 g
    Sól: 0,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,00 
  • DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), daktyle* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Słodki, naturalnie miękko-soczysty daktyl w intensywnie czekoladowej otoczce z nieprażonego ziarna kakaowca. Ciemna czekolada o charakterystycznie cytrusowym akcencie delikatnie łagodzi intensywną słodycz owocu i sprawia, że całość nabiera intensywnie kakaowej nuty. Mimo pełnego słodyczy daktyla, jest to propozycja raczej dla lubiących wyraźnie kakaowe wyroby z ciemnej czekolady.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1914 kJ/459 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 17 g
    Węglowodany: 47 g
    w tym cukry: 45 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    13,30 
  • FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Niebiańskie połączenie słodkiej, delikatnej figi z surową czekoladą, to prawdziwa uczta dla zmysłów. Figa poza zawartością cennych pierwiastków i właściwościami odkwaszającymi organizm, ma najwyższą zawartość błonnika ze wszystkich bakalii, co czyni ją zdrową i lekką przekąską.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 15 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 44 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,70 
  • KAKAO CEREMONIALNE (TABLICZKA GORZKA 100%) BIO 50 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    100 % nieprażone ziarno kakaowca*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.
    Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
    Warto rozpocząć, od mniejszej ilości kakao i stopniowo zwiększać jej ilość, aby dopasować smak do swoich preferencji.
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2416 kJ/586 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    w tym kwasy nasycone: 30 g
    Węglowodany: 6,0 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: 23 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,80 
  • KAKAO CEREMONIALNE BIO (4 x 50 g) 200 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    ekologiczne nieprażone ziarno kakao 100 %.

    OPIS
    Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.
    Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
    Warto rozpocząć, od mniejszej ilości kakao i stopniowo zwiększać jej ilość, aby dopasować smak do swoich preferencji.
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2416 kJ/586 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    w tym kwasy nasycone: 30 g
    Węglowodany: 6,0 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: 23 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    60,50 
  • MANGO W CZEKOLADZIE CREAMY BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 55 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), zawartość masy kakaowej minimum 31 %), suszone mango* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mango, jeden z najpyszniejszych owoców. W swojej wysuszonej formie zachowuje charakterystyczny, słodko winny smak. Czekolada w której kulki mango są zanurzone, tworzy wraz z owocem słodko-winno kremową kombinację. Czekolada Creamy, którą pokryty jest owoc, dzięki roztartym migdałom i miąższowi z kokosa, do złudzenia przypomina smakiem mleczną czekoladę. Produkt zdecydowanie dla amatorów “mlecznych”, łagodnych smaków, mimo że nie zawiera MLEKA i jest w 100 % wegański.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1663 kJ / 397 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 33 g
    w tym poliole: 8,0 g
    Błonnik: 18 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,25 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    20,90 
  • MIGDAŁY W KAKAO BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    masa kakaowa* 65 % (100 % nieprażone ziarno kakao*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wiemy jak trudno o słodycze z dobrym makro. MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!
    Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki lub plecaka.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2454 kJ/595 kcal
    Tłuszcz: 53 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
    Węglowodany: 5,8 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 14 g
    Sól: 0,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,60 
  • MORWA W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), morwa biała* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Kompozycja niespotykana na rynku – morwa biała w surowej czekoladzie! Subtelność surowej czekolady doskonale harmonizuje z miodowym aromatem morwy białej. Idealnie sprawdzi się jako słodka przekąska. Świetna do schrupania w przerwie w pracy, podczas podróży czy jako dodatek do popołudniowej kawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2120 kJ/508 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 49 g
    Błonnik: 7,0 g
    Białko: 6,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,70 
  • ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    OPIS
    Delikatna ciemna czekolada RAW z orzechów brazylijskich. Niezwykle bogaty i orzechowy w smaku, a jednocześnie lekki i dobrze zrównoważony w czekoladowych orzechach. Połączenie naszej starannie konszowanej surowej czekolady z orzechami brazylijskimi sprawia, że każde ugryzienie jest niezapomnianym przeżyciem.
    Możesz zabrać ze sobą wszędzie: do pracy, do szkoły, na wycieczkę.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2635 kJ / 637 kcal
    Tłuszcz: 56 g
    w tym kwasy nasycone: 23 g
    Węglowodany: 16 g
    w tym cukry: 14 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    16,40 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ 88 % BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 88 %.

    OPIS
    Wiemy jak trudno o fit przekąski na diecie, a szczególnie na keto i low carb. ORZECHY w ciemnej czekoladzie 88 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – ORZECHY w czekoladzie z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2454 kJ/591 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 10 g
    Błonnik: 15 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,60 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany miąższ kokosowy* 15 %, inulina*, sproszkowane kakao*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyna słonecznikowa* – zawartość masy kakaowej minimum 45 %), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wiemy jak trudno o dobre słodycze ketogeniczne na diecie keto. Dlatego zastąpiliśmy cukier erytrytolem – ORZECHY w czekoladzie kokosowej keto to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To keto deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – ORZECHY w czekoladzie z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku! ????

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 2511 kJ/576 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
    Węglowodany: 24 g
    w tym cukry: 3,6 g
    w tym poliole: 13 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 7,9 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    19,10 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ OBLEWANE CZEKOLADĄ Z NIEPRAŻONYCH ZIAREN KAKAOWCA EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 75 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowany napój kokosowy* 16 %, wanilia Bourbon), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 45 %

    OPIS
    ORZECHY LASKOWE są od dawna cenione na całym świecie, za swój wyrazisty smak oraz wysoką zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych, witamin oraz soli mineralnych. ORZECHY stanowią źródło zdrowej energii a ich połączenie z naszą czekoladą nadaje produktowi mleczno kokosowego akcentu. Całość charakteryzuje się pozbawioną czekoladowej goryczy łagodnością i spełni oczekiwania miłośników wyrobów czekoladowych o delikatnym czekoladowo kokosowym smaku

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2516 kJ/607 kcal
    Tłuszcz: 48 g
    w tym kwasy nasycone: 27 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 30 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,90 
  • ORZECHY LASKOWE W KETO CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEAUTY 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada 57 % (nieprażone ziarno kakao, inulina, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon, selen (drożdże wzbogacone w selen), biotyna (D-biotyna), ORZECHY LASKOWE 43 %.
    Zawartość masy kakaowej minimum 47 %.

    Składniki w porcji dziennej – 70 g
    Selen: 55 μg (100 %)**
    Biotyna: 2500 μg (5000 %)**

    **Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

    OPIS
    Suplement diety. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
    Biotyna i selen pomagają zachować zdrowe włosy.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 1 opakowanie 70 g.
    Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
    Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
    Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    20,00 
  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ EKOLOGICZNE 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*), ORZECHY NERKOWCA* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    OPIS
    Nerkowce, czekolada i kawa? Czy to nie brzmi pysznie? I takie właśnie jest! To połączenie to nasz klasyk, który uwielbiany jest od lat.
    Ciemna czekolada 70% wraz z nutą kawową otulająca ORZECHY NERKOWCA to propozycja dla miłośników intensywnego czekoladowego smaku. Całość bez rafinowanego cukru, a jedyną nutę słodyczy nadaje odparowany nektar kokosowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2436 kJ/588 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy nasycone: 20 g
    Węglowodany: 23 g
    w tym cukry: 21 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,70 
  • RABARBAR W CZEKOLADZIE CREAMY BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    rabarbar* 50 % (suszony rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %), czekolada* 50 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) – zawartość masy kakaowej minimum 31 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze smakiem rabarbaru. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1612 kJ / 387 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
    Węglowodany: 50 g
    w tym cukry: 34 g
    w tym poliole: 7,4 g
    Błonnik: 17 g
    Białko: 3,9 g
    Sól: 0,15 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    20,90 
  • RODZYNKI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), rodzynki* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Słodko winne suszone owoce winogron doskonale znane jako sucha przekąska, teraz w parze z ciemną, wyraziście kakaową czekoladą. Słodycz owocu jest zbalansowana intensywnie czekoladowym smakiem i tworzy połączenie doskonałe. Nasze rodzynki w czekoladzie zadowolą lubiących winną słodycz, ale jednocześnie lubiących wyraziście czekoladowy smak.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1940 kJ/465 kcal
    Tłuszcz: 25 g
    w tym kwasy nasycone: 16 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 49 g
    Błonnik: 7 g
    Białko: 4 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    13,30 
  • ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 55 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), śliwki kalifornijskie* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 65 %

    OPIS
    Śliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.
    Delektowanie się klasycznym smakiem śliwki w czekoladzie urozmaiconej cytrusowymi nutami surowego kakao oraz subtelnym karmelowym posmakiem wyjątkowego nektaru z kwiatów palmy kokosowej to prawdziwa przyjemność.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1721 kJ/412 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,40 
  • SÓWKI Z CZEKOLADY JAGODOWEJ Z WITAMINĄ C Z ACEROLI BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 120 g – COCOA KIDS

    SKŁADNIKI
    inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, MIGDAŁY*, liofilizowana acerola* 3 %, liofilizowane jagody* 2 %, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) – zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    16 sówek w postaci pysznych czekoladek stworzonych z myślą o potrzebach układu odpornościowego dziecka.
    1 sówka (7,5 g) pokrywa 50 % dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Witamina C naturalnie pochodzi z liofilizowanej aceroli.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1869 kJ / 448 kcal
    Tłuszcz: 35 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
    Węglowodany: 27 g
    w tym cukry: 6,4 g
    w tym poliole: 14 g
    Błonnik: 32 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,22 g
    Witamina C: 533 mg (666 %)**
    **dzienna referencyjna wartość spożycia

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    46,80 
  • TABLICZKA BIAŁA Z WIŚNIAMI 60 % MNIEJ CUKRU BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    tłuszcz kakaowy*, sproszkowany napój OWSIANY*, inulina*, cukier kokosowy*, suszone wiśnie* 9 %, białko grochu*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalny aromat, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 35 %.

    OPIS
    Biała czekolada jest szczególnie lubianym przysmakiem, dlatego cieszy nas, że możemy zaoferować zdrowszą i bardziej etyczną jej alternatywę. Nasza biała wegańska tabliczka z wiśniami zawiera w sobie wyjątkową kombinację smaków, która będzie stanowić prawdziwą rozkosz dla podniebienia. Oprócz klasycznego mleczno-czekoladowego smaku (bez dodatku laktozy), odnajdziesz w niej także wyrazistą karmelową nutę, za którą odpowiedzialny jest dodatek kokosowego cukru (produkt odparowania nektaru kokosowego). To również ten cukier nadaje naszej tabliczce jej delikatnie rdzawą barwę i zastępuje mniej zdrowy cukier biały. Aby przełamać słodycz, w tabliczce znalazły się także suszone wiśnie, które dodają całości kompozycji odrobiny wytrawności, kwaskowości i winnej nuty. Nowa formuła zawiera dodatkowe składniki, które wzbogacają ją o błonnik, białko oraz prebiotyki dobre dla naszych jelit.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2151 kJ/510 kcal
    Tłuszcz: 36 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 18 g
    Błonnik: 17 g
    Białko: 7,5 g
    Sól: 0,53 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,00 
  • TŁUSZCZ KAKAOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    ekologiczny tłuszcz kakaowy.

    OPIS
    MASŁO kakaowe (theobroma cacao seed butter) znane również jako olej lub tłuszcz kakaowy to naturalny tłuszcz roślinny. masło kakaowe pozyskiwane jest z ziaren kakaowca. W składzie nie posiada węglowodanów – świetnie sprawdzi się w diecie ketogenicznej i w dietach low carb.
    Temperatura topnienia MASŁA kakaowego jest niska – od 30 do 36°C (zbliżoną do temperatury ciała człowieka), w kosmetyce łatwo go rozprowadzić na skórze i szybko się wchłania. Nie zawiera żadnych dodatków, glutenu, laktozy oraz jest w 100 % vegan.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 3777 kJ / 899 kcal
    Tłuszcz: 99,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 64 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed nasłonecznieniem.

    76,20 
  • TRUSKAWKI W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEZ DODATKU CUKRU KETO BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 85 % (nieprażone ziarno kakao*,substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, olej MCT z kokosa*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), liofilizowane truskawki* 15 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 60 %.

    OPIS
    Wiemy jak trudno o dobre słodycze ketogeniczne na diecie keto. Dlatego zastąpiliśmy cukier erytrytolem – truskawki w czekoladzie keto to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To keto deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – truskawki w czekoladzie keto z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2075 kJ/500 kcal
    Tłuszcz: 42 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 9,3 g
    w tym poliole: 21 g
    Błonnik: 15 g
    Białko: 6,5 g
    Sól: 0,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    20,00