Wyświetlanie 1–20 z 25 wyników
-
18,99 zł
CZEKOLADA CIEMNA Z ORZECHAMI LASKOWYMI, BEZ GLUTENU, LAKTOZY I CUKRU 80G – SANTINI
SANTINI
CZEKOLADA CIEMNA Z ORZECHAMI LASKOWYMI, BEZ GLUTENU, LAKTOZY I CUKRU 80G – SANTINI
5908234462340 -
18,99 zł
CZEKOLADA GORZKA 72% KAKAO Z MIGDAŁAMI, BEZ DODATKU CUKRU Z KSYLITOLEM 80G – SANTINI
SANTINI
CZEKOLADA GORZKA 72% KAKAO Z MIGDAŁAMI, BEZ DODATKU CUKRU Z KSYLITOLEM 80G – SANTINI
5908234462357 -
18,99 zł
CZEKOLADA GORZKA 72% KAKAO Z TRUSKAWKAMI I BRZOSKWINIĄ Z KSYLITOLEM, BEZ DODATKU CUKRU, BEZ GLUTENU 80G – SANTINI
SANTINI
CZEKOLADA GORZKA 72% KAKAO Z TRUSKAWKAMI I BRZOSKWINIĄ Z KSYLITOLEM, BEZ DODATKU CUKRU, BEZ GLUTENU 80G – SANTINI
5908234462050 -
18,80 zł
CZEKOLADA GORZKA Z TRUSKAWKAMI W KSZTAŁCE SERCA BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 80 g – SANTINI
SKŁADNIKI
miazga kakaowa, substancja słodząca: ksylitol, truskawki liofilizowane 6 %, tłuszcz kakaowy.
Masa kakaowa minimum 72 %.OPIS
Wyraź uczucie z aromatycznymi truskawkami w delikatnej, gorzkiej czekoladzie w kształcie serca. Prezent nie tylko na Walentynki!
Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2060 kJ/493 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
Węglowodany: 33 g
w tym cukry: 1,1 g
poliole: 26 g
Błonnik: 13 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze od +12 do +20 °C i wilgotności do 60 %. -
18,99 zł
Czekolada mleczna z truskawkami i kokosem bezglutenowa, bez dodatku cukru 80g – Santini
SANTINI
CZEKOLADA MLECZNA BEZGLUTENOWA, BEZ DODATKU CUKRU Z TRUSKAWKAMI I KOKOSEM 80G – SANTINI
5908234462449 -
18,99 zł
Czekolada mleczna z wiśniami i jabłkami bez dodatku cukru, bezglutenowa 80g – Santini
SANTINI
CZEKOLADA MLECZNA BEZGLUTENOWA, BEZ DODATKU CUKRU Z WIŚNIAMI I JABŁKAMI 80G – SANTINI
5908234462975 -
17,00 zł
KSYLITOL (CUKIER BRZOZOWY) FIŃSKI ORYGINALNY 250G – SANTINI
SKŁADNIKI
100 % ksylitol (substancja słodząca)OPIS
Ksylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100 g, czyli 12 kcal na łyżeczkę (5 g). Wytwarzanie ksylitolu odbywa się bez udziału drożdży. Ksylitol nie fermentuje i nie ulega karmelizacji.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 99,8 g
w tym cukry: 0,2 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 gSPOSÓB UŻYCIA
– jako słodzik stołowy, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
– do słodzenia potraw, deserów, napojów
– do wypieków z uwzględnieniem, że ksylitol nie jest pożywką dla drożdży oraz, że jest mocno higroskopijny i nie ulega karmelizacji.UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życiaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25 stopni Celsjusza. -
31,70 zł
KSYLITOL (CUKIER BRZOZOWY) FIŃSKI, ORYGINALNY 500G – SANTINI
SKŁADNIKI
100 % ksylitol (substancja słodząca)OPIS
Ksylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100 g, czyli 12 kcal na łyżeczkę (5 g). Wytwarzanie ksylitolu odbywa się bez udziału drożdży. Ksylitol nie fermentuje i nie ulega karmelizacji.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 99,8 g
w tym cukry: 0,2 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 gSPOSÓB UŻYCIA
– jako słodzik stołowy, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
– do słodzenia potraw, deserów, napojów
– do wypieków z uwzględnieniem, że ksylitol nie jest pożywką dla drożdży oraz, że jest mocno higroskopijny i nie ulega karmelizacji.UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życiaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25 stopni Celsjusza.