Wyświetlanie 1–20 z 25 wyników

  • CZEKOLADA CIEMNA Z ORZECHAMI LASKOWYMI, BEZ GLUTENU, LAKTOZY I CUKRU 80G – SANTINI

    SANTINI
    CZEKOLADA CIEMNA Z ORZECHAMI LASKOWYMI, BEZ GLUTENU, LAKTOZY I CUKRU 80G – SANTINI
    5908234462340

    18,99 
  • CZEKOLADA GORZKA 72% KAKAO Z MIGDAŁAMI, BEZ DODATKU CUKRU Z KSYLITOLEM 80G – SANTINI

    SANTINI
    CZEKOLADA GORZKA 72% KAKAO Z MIGDAŁAMI, BEZ DODATKU CUKRU Z KSYLITOLEM 80G – SANTINI
    5908234462357

    18,99 
  • CZEKOLADA GORZKA 72% KAKAO Z TRUSKAWKAMI I BRZOSKWINIĄ Z KSYLITOLEM, BEZ DODATKU CUKRU, BEZ GLUTENU 80G – SANTINI

    SANTINI
    CZEKOLADA GORZKA 72% KAKAO Z TRUSKAWKAMI I BRZOSKWINIĄ Z KSYLITOLEM, BEZ DODATKU CUKRU, BEZ GLUTENU 80G – SANTINI
    5908234462050

    18,99 
  • CZEKOLADA GORZKA Z TRUSKAWKAMI W KSZTAŁCE SERCA BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 80 g – SANTINI

    SKŁADNIKI
    miazga kakaowa, substancja słodząca: ksylitol, truskawki liofilizowane 6 %, tłuszcz kakaowy.
    Masa kakaowa minimum 72 %.

    OPIS
    Wyraź uczucie z aromatycznymi truskawkami w delikatnej, gorzkiej czekoladzie w kształcie serca. Prezent nie tylko na Walentynki!
    Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2060 kJ/493 kcal
    Tłuszcz: 38 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
    Węglowodany: 33 g
    w tym cukry: 1,1 g
    poliole: 26 g
    Błonnik: 13 g
    Białko: 8,3 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze od +12 do +20 °C i wilgotności do 60 %.

    18,80 
  • CZEKOLADA MLECZNA BEZGLUTENOWA, BEZ DODATKU CUKRU Z BANANEM I ŻURAWINĄ 80G – SANTINI

    CZEKOLADA MLECZNA BEZGLUTENOWA, BEZ DODATKU CUKRU Z BANANEM I ŻURAWINĄ 80G – SANTINI

    SKŁADNIKI
    czekolada mleczna 92 %, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat waniliowy, banan liofilizowany 5 %, żurawina liofilizowana 3 %.
    Masa kakaowa minimum 33,9 %.

    OPIS
    Czekolada mleczna bez dodatku cukru, słodzona maltitolem. Udekorowana liofilizowanymi owocami – żurawiną i bananem. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100 g
    Wartość energetyczna: 2063 kJ/488 kcal
    Tłuszcz: 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 11 g
    poliole: 38 g
    Błonnik: 3,7 g
    Białko: 6,6 g
    Sól: 0,19 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze od +12 do +20 °C i wilgotności do 60 %.

    18,99 
  • Czekolada mleczna serce z liofilizowaną czarną porzeczką bez dodatku cukru, bez glutenu 80g – Santini

    Czekolada mleczna serce z liofilizowaną czarną porzeczką bez dodatku cukru, bez glutenu 80g – Santini

    Czekolada mleczna serce z liofilizowaną czarną porzeczką bez dodatku cukru, bez glutenu 80g – Santini
    5908234462678

    17,50 
  • Czekolada mleczna z truskawkami i kokosem bezglutenowa, bez dodatku cukru 80g – Santini

    SANTINI
    CZEKOLADA MLECZNA BEZGLUTENOWA, BEZ DODATKU CUKRU Z TRUSKAWKAMI I KOKOSEM 80G – SANTINI
    5908234462449

    18,99 
  • Czekolada mleczna z wiśniami i jabłkami bez dodatku cukru, bezglutenowa 80g – Santini

    SANTINI
    CZEKOLADA MLECZNA BEZGLUTENOWA, BEZ DODATKU CUKRU Z WIŚNIAMI I JABŁKAMI 80G – SANTINI
    5908234462975

    18,99 
  • KSYLITOL (CUKIER BRZOZOWY) FIŃSKI ORYGINALNY 250G – SANTINI

    SKŁADNIKI
    100 % ksylitol (substancja słodząca)

    OPIS
    Ksylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100 g, czyli 12 kcal na łyżeczkę (5 g). Wytwarzanie ksylitolu odbywa się bez udziału drożdży. Ksylitol nie fermentuje i nie ulega karmelizacji.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Warość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 99,8 g
    w tym cukry: 0,2 g
    w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,01 g

    SPOSÓB UŻYCIA
    – jako słodzik stołowy, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
    – do słodzenia potraw, deserów, napojów
    – do wypieków z uwzględnieniem, że ksylitol nie jest pożywką dla drożdży oraz, że jest mocno higroskopijny i nie ulega karmelizacji.

    UWAGA
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25 stopni Celsjusza.

    17,00 
  • KSYLITOL (CUKIER BRZOZOWY) FIŃSKI, ORYGINALNY 500G – SANTINI

    SKŁADNIKI
    100 % ksylitol (substancja słodząca)

    OPIS
    Ksylitol, nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, a wartość energetyczna to jedynie 240 kcal na 100 g, czyli 12 kcal na łyżeczkę (5 g). Wytwarzanie ksylitolu odbywa się bez udziału drożdży. Ksylitol nie fermentuje i nie ulega karmelizacji.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Warość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 99,8 g
    w tym cukry: 0,2 g
    w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,01 g

    SPOSÓB UŻYCIA
    – jako słodzik stołowy, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
    – do słodzenia potraw, deserów, napojów
    – do wypieków z uwzględnieniem, że ksylitol nie jest pożywką dla drożdży oraz, że jest mocno higroskopijny i nie ulega karmelizacji.

    UWAGA
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25 stopni Celsjusza.

    31,70