Wyświetlanie 1–70 z 102 wyników

  • .MIÓD AKACJOWY 1KG – MIODY DWORSKIE

    .MIÓD AKACJOWY 1KG – MIODY DWORSKIE

    MIODY DWORSKIE
    .MIÓD AKACJOWY 1KG – MIODY DWORSKIE
    3700

    59,99 
  • .Miód borówkowy 400 g – Ceroń

    .Miód borówkowy 400 g – Ceroń
    5904933512096

    26,70 
  • .Zestaw prezentowy na desce 2x250g

    .Zestaw prezentowy na desce 2x250g

    Miody Dworskie
    .Zestaw prezentowy na desce 2x250g
    2057

    59,99 
  • KIT PSZCZELI 50G – MIODY DWORSKIE

    MIODY DWORSKIE
    KIT PSZCZELI 50G – MIODY DWORSKIE
    3304

    46,00 
  • KROPLE PROPOLISOWE 20% 50ML – PODLASKA PASIEKA

    PODLASKA PASIEKA
    KROPLE PROPOLISOWE 50ML 20% – PODLASKA PASIEKA
    2428

    59,99 
  • MIÓD AKACJOWY EKOLOGICZNY 300G – BIO EUROPA

    OPIS
    Ekologiczny miód akacjowy nektarowy
    Krystalizacja miodu jest naturalnym procesem i nie zmienia jego właściwości.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartosc energetyczna: 1416 kJ / 333 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Weglowodany: 83 g
    w tym cukry: 72 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    32,20 
  • MIÓD GRYCZANY 1000G – MIODY DWORSKIE

    MIODY DWORSKIE
    MIÓD GRYCZANY 1000G – MIODY DWORSKIE
    3565

    59,99 
  • MIÓD LIPOWY EKOLOGICZNY 300G – BIO EUROPA

    OPIS
    Ekologiczny miód lipowy nektarowy
    Krystalizacja miodu jest naturalnym procesem i nie zmienia jego właściwości.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartosc energetyczna: 1416 kJ / 333 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Weglowodany: 83 g
    w tym cukry: 72 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    18,60 
  • MIÓD MANUKA MGO 100+ 250 g – MANUKORA

    SKŁADNIKI
    miód Manuka MGO™ 100+ (100 %).

    OPIS
    Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.
    Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1360 kJ/325 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 79,6 g
    w tym cukry: 78,1 g
    Białko: 0,4 g
    Sól: 0,03 g

    UWAGA
    Nie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze poniżej 20°C

    76,60 
  • MIÓD MANUKA MGO 250+ BIO 250 g – TRANZALPINE

    SKŁADNIKI
    Miód manuka 100 %* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny miód Manuka MG250. Miód ten posiada powyżej 250 (mg/kg) MetyloGlyOxaluMGO. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1350 kJ/ 322 kcal
    Tłuszcz: < 1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 1 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 74 g
    Białko: 0,37 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    153,60 
  • MIÓD MANUKA MGO 300+ BIO 140 g – TRANZALPINE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny miód manuka 100 %.

    OPIS
    Ekologiczny miód Manuka MG0 300+. Miód ten posiada powyżej 300 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.
    Produkt niedpowiedni dla dzieci poniżej 12 miesiąca życia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 77 g
    Białko: 0,4 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    120,50 
  • MIÓD MANUKA MGO 400+ BIO 250 g – TRANZALPINE

    SKŁADNIKI
    Miód manuka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Miód ten posiada powyżej 400 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
    Tłuszcz: <1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1,0 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 74 g
    Białko: 0,37 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    244,90 
  • MIÓD MANUKA MGO 550+ BIO 250 g – TRANZALPINE

    SKŁADNIKI
    Miód manuka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Miód ten posiada powyżej 550 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
    Tłuszcz: <1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1,0 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 74 g
    Białko: 0,37 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    361,40 
  • MIÓD NAWŁOCIOWY 1KG – MIODY DWORSKIE

    MIODY DWORSKIE
    MIÓD NAWŁOCIOWY 1KG – MIODY DWORSKIE
    1116

    59,99 
  • MIÓD NAWŁOCIOWY 380G – MIODY DWORSKIE

    MIODY DWORSKIE
    MIÓD NAWŁOCIOWY 380G – MIODY DWORSKIE
    3567

    28,99 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY BIO 400 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy akacjowy* 100 % (*certy fikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kusi zapachem kwiatów robinii akacjowej. W smaku łagodny i bardzo słodki. Ze względu na wysoką zawartość fruktozy krystalizuje się bardzo wolno.
    Przechowywany w temperaturze około 20 stopni Celsjusza pozostaje w postaci płynnej przez kilka miesięcy. Chętnie wybierają go dzieci.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    44,70 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY BIO 950 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy akacjowy* 100 % (*certy fikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kusi zapachem kwiatów robinii akacjowej. W smaku łagodny i bardzo słodki. Ze względu na wysoką zawartość fruktozy krystalizuje się bardzo wolno.
    Przechowywany w temperaturze około 20 stopni Celsjusza pozostaje w postaci płynnej przez kilka miesięcy. Chętnie wybierają go dzieci.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    95,20 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY BIO 300 g – MIELIZIA

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy akacjowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealny do słodzenia gorących i zimnych napojów, jako dodatek do miękkich serów i sałatek owocowych.
    Kraj pochodzenia miodu: mieszanka miodów pochodzących z UE.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1408 kJ/331 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 83 g
    w tym cukry: 83 g
    Białko: 0,3 g
    Sól: 0,03 g

    UWAGA
    Skrystalizowany miód należy delikatnie podgrzać w kąpieli wodnej.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    32,10 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY BIO 400 g – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    miód akacjowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny miód akacjowy charakteryzuje się niezwykłym, świeżym, kwiatowym aromatem i smakiem. Doskonale komponuje się z deserami, kremami lub jogurtem. Jest bardzo wrażliwy na wysokie temperatury, dlatego najlepiej spożywać go na zimno. Miód Alce Nero nie jest utrwalany termicznie. Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 12 miesiąca życia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1408 kJ / 331 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 82,5 g
    w tym cukry – 82,5 g
    Błonnik – 0 g
    Białko – 0,3 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    58,60 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY Z DOZOWNIKIEM BIO 250 g – MIELIZIA

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy akacjowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealny do słodzenia gorących i zimnych napojów, jako dodatek do miękkich serów i sałatek owocowych.
    Kraj pochodzenia miodu: mieszanka miodów pochodzących z UE.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1408 kJ/331 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 83 g
    w tym cukry: 83 g
    Białko: 0,3 g
    Sól: 0,03 g

    UWAGA
    Skrystalizowany miód należy delikatnie podgrzać w kąpieli wodnej.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    29,40 
  • MIÓD NEKTAROWY GRYCZANY BIO 400 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy gryczany* 100 % (*certy fikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pachnie i smakuję intensywnie jak kwiat mazurskiej gryki. Barwę ma od ciemnoherbacianej do brunatnej, smak ostry, korzenny, idealnie wzbogaca smak ciast.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    43,30 
  • MIÓD NEKTAROWY GRYCZANY BIO 950 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy gryczany* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pachnie i smakuje intensywnie jak kwiat mazurskiej gryki. Barwę ma od ciemnoherbacianej do brunatnej, smak ostry, korzenny, idealnie wzbogaca smak ciast.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    92,50 
  • MIÓD NEKTAROWY KASZTANOWY BIO 300 g – MIELIZIA

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy kasztanowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealny dodatek do serów dojrzewających i mięsa.
    Kraj pochodzenia miodu: Włochy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1408 kJ/331 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 83 g
    w tym cukry: 83 g
    Białko: 0,3 g
    Sól: 0,03 g

    UWAGA
    Skrystalizowany miód należy delikatnie podgrzać w kąpieli wodnej.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    26,70 
  • MIÓD NEKTAROWY KASZTANOWY BIO 400 g – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    miód kasztanowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny miód kasztanowy charakteryzuje się bardzo intensywną ciemno-bursztynową barwą i lekko gorzkawym smakiem. Najlepiej nadaje się jako dodatek do chleba lub serów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1408 kJ / 331 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 82,5 g
    w tym cukry – 82,5 g
    Błonnik – 0 g
    Białko – 0,3 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    39,30 
  • MIÓD NEKTAROWY LIPOWY BIO 400 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy lipowy* 100 % (*certy fikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zachwyca unikalnym ostrym smakiem lipy, silnym zapachem podobnym do kwiatów lipy.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    43,30 
  • MIÓD NEKTAROWY LIPOWY BIO 950 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy lipowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zachwyca unikalnym ostrym smakiem lipy, silnym zapachem podobnym do kwiatów lipy.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    92,50 
  • MIÓD NEKTAROWY WIELOKWIATOWY BIO 300 g – BIO PLANET

    OPIS
    Ekologiczny miód wielokwiatowy nektarowy
    Krystalizacja miodu jest naturalnym procesem i nie zmienia jego właściwości.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1416 kJ / 333 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Weglowodany: 83 g
    w tym cukry: 72 g
    Białko: <0,5 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    18,30 
  • MIÓD NEKTAROWY WIELOKWIATOWY BIO 400 g – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    miód wielokwiatowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny miód wielokwiatowy jest jednym z najpopularniejszych rodzajów miodu. Miód Alce Nero nie jest pasteryzowany termicznie oraz stabilizowany chemicznie. Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 12 miesiąca życia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1408 kJ / 331 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 82,5 g
    w tym cukry – 82,5 g
    Błonnik – 0 g
    Białko – 0,3 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    40,60 
  • MIÓD NEKTAROWY WIELOKWIATOWY BIO 400 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy wielokwiatowy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Najbardziej popularny miód o kolorze żółtym, czasem jasnobrązowym. Oczarowuje łagodnym smakiem i zapachem wiosennych kwiatów. Delikatny w smaku – chętnie wybierany przez dzieci.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    35,70 
  • MIÓD NEKTAROWY WIELOKWIATOWY BIO 950 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy wielokwiatowy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Najbardziej popularny miód o kolorze żółtym, czasem jasnobrązowym. Oczarowuje łagodnym smakiem i zapachem wiosennych kwiatów. Delikatny w smaku – chętnie wybierany przez dzieci.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    75,20 
  • MIÓD NEKTAROWY WIELOKWIATOWY PREMIUM 400 g – MIÓD TOKARY (MAKARONY POLSKIE)

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy wielokwiatowy.

    OPIS
    Nasze pasieki usytuowane są w jednym z najczystszych regionów Polski – w samym sercu Roztocza.
    Roztocze to teren położony na Lubelszczyźnie, z dala od dużych skupisk miejskich, nieskażonych przemysłem.
    Nasze produkty dzięki temu, że są wytwarzane na szczególnym terenie, dają gwarancję najwyższej jakości, tradycji i miłości do pszczelarstwa.
    Miody wielokwiatowe to grupa jednych z najpopularniejszych i powszechnie stosowanych produktów pszczelich.
    Miody tradycyjne wielokwiatowe powstają z różnych kwiatów miododajnych. W zależności od pory zbioru nektaru jego smak i barwa mogą się od siebie różnić. Wiosenny miód charakteryzuje się jasną barwą i łagodnym smakiem, a miód letni ma ciemniejszy kolor i intensywniejszy smak.
    Ze względu na to, że miód wielokwiatowy jest pozyskiwany z wielu rodzajów roślin, ma on różnorodne właściwości dobroczynne.
    Krystalizacja miodu jest procesem naturalnym.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    29,80