Wyświetlanie wszystkich wyników: 8
-
76,60 zł
MIÓD MANUKA MGO 100+ 250 g – MANUKORA
SKŁADNIKI
miód Manuka MGO™ 100+ (100 %).OPIS
Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1360 kJ/325 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 79,6 g
w tym cukry: 78,1 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,03 gUWAGA
Nie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze poniżej 20°C -
153,60 zł
MIÓD MANUKA MGO 250+ BIO 250 g – TRANZALPINE
SKŁADNIKI
Miód manuka 100 %* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny miód Manuka MG250. Miód ten posiada powyżej 250 (mg/kg) MetyloGlyOxaluMGO. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1350 kJ/ 322 kcal
Tłuszcz: < 1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 1 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 74 g
Białko: 0,37 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
244,90 zł
MIÓD MANUKA MGO 400+ BIO 250 g – TRANZALPINE
SKŁADNIKI
Miód manuka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Miód ten posiada powyżej 400 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
Tłuszcz: <1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1,0 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 74 g
Białko: 0,37 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
361,40 zł
MIÓD MANUKA MGO 550+ BIO 250 g – TRANZALPINE
SKŁADNIKI
Miód manuka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Miód ten posiada powyżej 550 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
Tłuszcz: <1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1,0 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 74 g
Białko: 0,37 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu