Wyświetlanie wszystkich wyników: 8

  • MIÓD MANUKA MGO 100+ 250 g – MANUKORA

    SKŁADNIKI
    miód Manuka MGO™ 100+ (100 %).

    OPIS
    Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.
    Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1360 kJ/325 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 79,6 g
    w tym cukry: 78,1 g
    Białko: 0,4 g
    Sól: 0,03 g

    UWAGA
    Nie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze poniżej 20°C

    76,60 
  • MIÓD MANUKA MGO 250+ BIO 250 g – TRANZALPINE

    SKŁADNIKI
    Miód manuka 100 %* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny miód Manuka MG250. Miód ten posiada powyżej 250 (mg/kg) MetyloGlyOxaluMGO. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1350 kJ/ 322 kcal
    Tłuszcz: < 1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 1 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 74 g
    Białko: 0,37 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    153,60 
  • MIÓD MANUKA MGO 400+ BIO 250 g – TRANZALPINE

    SKŁADNIKI
    Miód manuka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Miód ten posiada powyżej 400 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
    Tłuszcz: <1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1,0 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 74 g
    Białko: 0,37 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    244,90 
  • MIÓD MANUKA MGO 550+ BIO 250 g – TRANZALPINE

    SKŁADNIKI
    Miód manuka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Miód ten posiada powyżej 550 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
    Tłuszcz: <1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1,0 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 74 g
    Białko: 0,37 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    361,40