Wyświetlanie 41–60 z 95 wyników
-
40,60 zł
MIÓD NEKTAROWY GRYCZANY BIO 400 g – PASIEKA PUCER
SKŁADNIKI
miód nektarowy gryczany* 100 % (*certy fikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pachnie i smakuję intensywnie jak kwiat mazurskiej gryki. Barwę ma od ciemnoherbacianej do brunatnej, smak ostry, korzenny, idealnie wzbogaca smak ciast.UWAGA
W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. -
86,40 zł
MIÓD NEKTAROWY GRYCZANY BIO 950 g – PASIEKA PUCER
SKŁADNIKI
miód nektarowy gryczany* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pachnie i smakuje intensywnie jak kwiat mazurskiej gryki. Barwę ma od ciemnoherbacianej do brunatnej, smak ostry, korzenny, idealnie wzbogaca smak ciast.UWAGA
W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. -
25,30 zł
MIÓD NEKTAROWY KASZTANOWY BIO 300 g – MIELIZIA
SKŁADNIKI
miód nektarowy kasztanowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealny dodatek do serów dojrzewających i mięsa.
Kraj pochodzenia miodu: Włochy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1408 kJ/331 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 83 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0,03 gUWAGA
Skrystalizowany miód należy delikatnie podgrzać w kąpieli wodnej.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
37,40 zł
MIÓD NEKTAROWY KASZTANOWY BIO 400 g – ALCE NERO
SKŁADNIKI
miód kasztanowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny miód kasztanowy charakteryzuje się bardzo intensywną ciemno-bursztynową barwą i lekko gorzkawym smakiem. Najlepiej nadaje się jako dodatek do chleba lub serów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1408 kJ / 331 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 82,5 g
w tym cukry – 82,5 g
Błonnik – 0 g
Białko – 0,3 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
40,60 zł
MIÓD NEKTAROWY LIPOWY BIO 400 g – PASIEKA PUCER
SKŁADNIKI
miód nektarowy lipowy* 100 % (*certy fikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zachwyca unikalnym ostrym smakiem lipy, silnym zapachem podobnym do kwiatów lipy.UWAGA
W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. -
86,40 zł
MIÓD NEKTAROWY LIPOWY BIO 950 g – PASIEKA PUCER
SKŁADNIKI
miód nektarowy lipowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zachwyca unikalnym ostrym smakiem lipy, silnym zapachem podobnym do kwiatów lipy.UWAGA
W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. -
23,60 zł
MIÓD NEKTAROWY WIELOKWIATOWY BEZGLUTENOWY BIO Z DOZOWNIKIEM 350 g – BIO ZENTRALE
SKŁADNIKI
ekologiczny miód nektarowy wielokwiatowy.OPIS
Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 1 roku.
Kraj pochodzenia miodu: mieszanka miodów niepochodzących z UE.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1283 kJ/302 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 75 g
Białko: <0,5 g
Sól: <0,01 gUWAGA
Każdy miód krystalizuje w określonym czasie. Ten naturalny proces fizyczny nie ma nic wspólnego z jakością miodu i nie jest oznaką zepsucia.
Skrystalizowany miód należy delikatnie podgrzać w kąpieli wodnej.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła i światła. -
17,40 zł
MIÓD NEKTAROWY WIELOKWIATOWY BIO 300 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
miód wielokwiatowy* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Miód pszczeli wielokwiatowy nektarowy.UWAGI
Krystalizacja miodu jest naturalnym procesem i nie zmienia jego właściwości.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1416 kJ / 333 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 83 g
w tym cukry: 72 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. -
39,80 zł
MIÓD NEKTAROWY WIELOKWIATOWY BIO 400 g – ALCE NERO
SKŁADNIKI
miód wielokwiatowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny miód wielokwiatowy jest jednym z najpopularniejszych rodzajów miodu. Miód Alce Nero nie jest pasteryzowany termicznie oraz stabilizowany chemicznie. Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 12 miesiąca życia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1408 kJ / 331 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 82,5 g
w tym cukry – 82,5 g
Błonnik – 0 g
Białko – 0,3 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
33,40 zł
MIÓD NEKTAROWY WIELOKWIATOWY BIO 400 g – PASIEKA PUCER
SKŁADNIKI
miód nektarowy wielokwiatowy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Najbardziej popularny miód o kolorze żółtym, czasem jasnobrązowym. Oczarowuje łagodnym smakiem i zapachem wiosennych kwiatów. Delikatny w smaku – chętnie wybierany przez dzieci.UWAGA
W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.