Wyświetlanie 1–20 z 232 wyników

  • .Krem orzechowy o smaku batonika czekoladowo – kokosowego z wiórkami kokosowymi NUTWIST 250g – Eko Wital

    Eko Wital
    .Krem orzechowy o smaku batonika czekoladowo – kokosowego z wiórkami kokosowymi NUTWIST 250g – Eko Wital
    5903714931538

    12,99 
  • .Krem orzechowy o smaku batonika czekoladowo-karmelowego z kawałkami prażonych orzeszków ziemnych 250g – Nutwist

    .Krem orzechowy o smaku batonika czekoladowo-karmelowego z kawałkami prażonych orzeszków ziemnych 250g – Nutwist
    5903714931521

    12,99 
  • .Minibatoniki z nerkowców – muffin jagodowy bez dodatku cukru 6x17g – Dobra Kaloria

    .Minibatoniki z nerkowców – muffin jagodowy bez dodatku cukru 6x17g – Dobra Kaloria
    5903548002435

    13,10 
  • .Przekąska jabłkowo-brzoskwiniowa 16g – Porcja Dobra

    SKŁADNIKI
    jabłko (69,5 %), brzoskwinia (30 %), cytryna (0,5 %).

    OPIS
    Smaczny owocowy deser dla dzieci i dorosłych stworzony w 100 % z naturalnych owoców starannie zebranych i wyselekcjonowanych.
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1487 kJ/350 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 87 g
    w tym cukry: 52 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 0,04 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    2,99 
  • AQUAFABA LIOFILIOZOWANA BIO 30 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    liofilizowany wyciąg z ciecierzycy (aquafaba)* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Aquafaba to naturalny wyciąg z ciecierzycy, który idealnie sprawdzi się w kuchni wegańskiej oraz diecie bezjajecznej.
    Doskonale zastąpi białka jaj w deserach, kremach, biszkoptach, plackach oraz naleśnikach. Może być wykorzystywana również jako baza wegańskiego majonezu.
    30 g rozpuszczalnej aquafaby z 450 ml wody zastępuje 15 białek jaj.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do 10 g aquafaby dodać 150 ml przegotowanej wody o temperaturze 15-25 stopni Celsjusza. Wymieszać, przykryć i odstawić na 3 minuty. Po tym czasie produkt jest gotowy do użycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1488 kJ/350 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 65 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 21 g
    Sól: 0,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    30,40 
  • BATON BAKALIOWY Z BANANAMI „URWIS” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    SKŁADNIKI
    daktyle*, banany suszone* 25 %, ORZECHY NERKOWCA*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton bakaliowy z suszonymi bananami „Urwis” wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, o miękkiej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1641 kJ/392 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
    Węglowodany: 65 g
    w tym cukry: 46 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,50 
  • BATON BAKALIOWY Z JABŁKIEM „URWIS” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    SKŁADNIKI
    jabłka suszone* 38 %, rodzynki*, ORZECHY NERKOWCA*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton bakaliowy z suszonym jabłkiem „Urwis” wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej,
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, dzięki zawartości polskich, suszonych jabłek, lekko kwaskowaty, o miękkiej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1482 kJ/354 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
    Węglowodany: 59 g
    w tym cukry: 43 g
    Białko: 6,8 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,50 
  • BATON BAKALIOWY Z NASIONAMI KONOPI „KŁĘBUCH” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    SKŁADNIKI
    daktyle*, nasiona konopi* (20 %), ORZECHY NERKOWCA*, mango*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton bakaliowy z nasionami konopi „Kłębuch” wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Dodatek nasion konopi przełamany jest smakiem mango.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1560 kJ/384 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 40 g
    Białko: 9,1 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,10 
  • BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    daktyle* 59 %, ORZECHY* 35 % (ORZECHY BRAZYLIJSKIE* 27 %, MIGDAŁY*, pasta MIGDAŁOWA*), kokos*, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1778 kJ/426 kcal
    Tłuszcz: 25 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SEZAM i inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,60 
  • BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY Z KOKOSEM RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    daktyle* 58 %, ORZECHY* 25 % (ORZECHY NERKOWCA*, MIGDAŁY*, pasta MIGDAŁOWA*), kokos* 17 %, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1749 kJ/419 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 39 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,03 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SEZAM i inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,60 
  • BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY Z NASIONAMI CHIA RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    daktyle* (56 %), ORZECHY* 35 % (MIGDAŁY*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE*, PISTACJE* 4 %, ORZECHY PEKAN*, pasta MIGDAŁOWA*), nasiona szałwii hiszpańskej* (Salvia hispanica) 4 %, nasiona SEZAMU*, sok z młodego JĘCZMIENIA w proszku* bezglutenowy 1,5 %, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1745 kJ/419 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 37 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 9,0 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,80 
  • BATON DAKTYLOWY Z JAGODAMI RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    owoce* (66 %)(daktyle*, liofilizowane sproszkowane jagody* (5 %), morwa biała*, liofilizowane sproszkowane maliny*), słonecznik* (19 %), kiełkujące ziarna gryki* (5 %), kiełkujące ziarna quinoa* (5 %), nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica) (2 %), surowy tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło żelaza i manganu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
    Wartość energetyczna: 1535 kJ/368 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 40 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 8,0 g
    Sól: 0,01 g
    Żelazo: 2,17 mg (15,5 %)**
    Mangan: 1,67 mg (83,5 %)**
    ** dziennej referencyjnej wartości spożycia

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i SEZAM. Może zawierać fragmenty pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    7,80