Wyświetlanie 21–40 z 95 wyników

  • MIÓD MANUKA MGO 550+ BIO 250 g – TRANZALPINE

    SKŁADNIKI
    Miód manuka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Miód ten posiada powyżej 550 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
    Tłuszcz: <1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1,0 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 74 g
    Białko: 0,37 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    361,40 
  • MIÓD NAWŁOCIOWY 1KG – MIODY DWORSKIE

    MIODY DWORSKIE
    MIÓD NAWŁOCIOWY 1KG – MIODY DWORSKIE
    1116

    59,99 
  • MIÓD NAWŁOCIOWY 380G – MIODY DWORSKIE

    MIODY DWORSKIE
    MIÓD NAWŁOCIOWY 380G – MIODY DWORSKIE
    3567

    28,99 
  • MIÓD NEKTAROWO – SPADZIOWY LEŚNY BIO 300 g – MIELIZIA

    SKŁADNIKI
    miód nektarowo – spadziowy leśny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealny do słodzenia herbatek ziołowych, czy jako dodatek do miękkich serów, jogurtu i pancake.
    Kraj pochodzenia miodu: Włochy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1408 kJ/331 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 83 g
    w tym cukry: 83 g
    Białko: 0,3 g
    Sól: 0,03 g

    UWAGA
    Skrystalizowany miód należy delikatnie podgrzać w kąpieli wodnej.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    26,50 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY BIO 400 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy akacjowy* 100 % (*certy fikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kusi zapachem kwiatów robinii akacjowej. W smaku łagodny i bardzo słodki. Ze względu na wysoką zawartość fruktozy krystalizuje się bardzo wolno.
    Przechowywany w temperaturze około 20 stopni Celsjusza pozostaje w postaci płynnej przez kilka miesięcy. Chętnie wybierają go dzieci.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    43,80 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY BIO 950 g – PASIEKA PUCER

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy akacjowy* 100 % (*certy fikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kusi zapachem kwiatów robinii akacjowej. W smaku łagodny i bardzo słodki. Ze względu na wysoką zawartość fruktozy krystalizuje się bardzo wolno.
    Przechowywany w temperaturze około 20 stopni Celsjusza pozostaje w postaci płynnej przez kilka miesięcy. Chętnie wybierają go dzieci.

    UWAGA
    W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    93,20 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY BEZGLUTENOWY BIO Z DOZOWNIKIEM 350 g – BIO ZENTRALE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny miód nektarowy akacjowy.

    OPIS
    Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 1 roku.
    Kraj pochodzenia miodu: mieszanka miodów pochodzących z UE i niepochodzących z UE.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1283 kJ/302 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 75 g
    w tym cukry: 75 g
    Białko: <0,5 g
    Sól: <0,01 g

    UWAGA
    Każdy miód krystalizuje w określonym czasie. Ten naturalny proces fizyczny nie ma nic wspólnego z jakością miodu i nie jest oznaką zepsucia.
    Skrystalizowany miód należy delikatnie podgrzać w kąpieli wodnej.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać z dala od ciepła i światła.

    28,80 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY BIO 400 g – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    miód akacjowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny miód akacjowy charakteryzuje się niezwykłym, świeżym, kwiatowym aromatem i smakiem. Doskonale komponuje się z deserami, kremami lub jogurtem. Jest bardzo wrażliwy na wysokie temperatury, dlatego najlepiej spożywać go na zimno. Miód Alce Nero nie jest utrwalany termicznie. Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 12 miesiąca życia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1408 kJ / 331 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 82,5 g
    w tym cukry – 82,5 g
    Błonnik – 0 g
    Białko – 0,3 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    58,60 
  • MIÓD NEKTAROWY AKACJOWY Z DOZOWNIKIEM BIO 250 g – MIELIZIA

    SKŁADNIKI
    miód nektarowy akacjowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealny do słodzenia gorących i zimnych napojów, jako dodatek do miękkich serów i sałatek owocowych.
    Kraj pochodzenia miodu: mieszanka miodów pochodzących z UE.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1408 kJ/331 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 83 g
    w tym cukry: 83 g
    Białko: 0,3 g
    Sól: 0,03 g

    UWAGA
    Skrystalizowany miód należy delikatnie podgrzać w kąpieli wodnej.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    29,10