Wyświetlanie 21–40 z 187 wyników

  • JOGURT KREMOWY TRUSKAWKA – MALINA (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, truskawki* 6 %, maliny* 4 %, sok z czarnego bzu z koncentratu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 436 kJ/103 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Błonnik: 0,3 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 0,15 g

    UWAGA
    Mocne uderzenia łyżką mogą uszkodzić szkło.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,90 
  • JOGURT KREMOWY WANILIOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, skrobia*, ekstrakt z wanili Bourbon* (0,1 %), substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, sproszkowana wanilia Bourbon* (0,03 %), koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
    Tłuszcz: 2,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
    Węglowodany: 14,3 g
    w tym cukry: 13,9 g
    Błonnik: 0,1 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,70 
  • JOGURT MALINOWY Z KULKAMI CZEKOLADOWYMI BIO 150 g – BERCHTESGADENER LAND

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, wsad malinowy* 10 % [puree z malin*, cukier*, skrobia z tapioki*, koncentrat soku z czerwonego buraka*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*), kulki czekoladowe* 9 % [kuwertura czekoladowa* (cukier*, MLEKO pełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*)), kulki zbożowe* (kasza kukurydziana*, mąka PSZENNA pełnoziarnista*, cukier*, sól morska), substancja glazurująca: guma arabska*, miód*], cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Opakowanie zawiera: 137 g jogurtu malinowego + 13 g kulek czekoladowych. Zawartość tłuszczu w MLEKU 3,9 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 548 kJ/130 kcal
    Tłuszcz: 5,5 g
    w tym kwasy nasycone: 3,5 g
    Węglowodany: 15,1 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 0,10 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze +8 ℃.

    6,50 
  • JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 267 kJ/63 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 6,0 g
    w tym cukry: 6,0 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 0,18 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    3,90 
  • JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 262 kJ/62 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 6,4 g
    w tym cukry: 6,4 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,13 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    8,90 
  • JOGURT NATURALNY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny (3,8 % tłuszczu w MLEKU)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 321 kJ/77 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 5,4 g
    w tym cukry: 5,4 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    4,30 
  • JOGURT NATURALNY BEZ LAKTOZY BIO 180 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury bakteri jogurtowych (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawartość laktozy <0,01 g/100 g produktu

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 258 kJ/62 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 3,7 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    4,40 
  • JOGURT NATURALNY BIO 180 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury bakteri jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 258 kJ/62 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 3,7 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    4,30 
  • JOGURT NATURALNY BIO 250 g – TURVITA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt o zawartości tłuszczu 3 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 250 kJ/60 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
    Węglowodany: 4,2 g
    w tym cukry: 4,2 g
    Białko: 3,3 g
    Sól: 0,1 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    5,60 
  • JOGURT NATURALNY TYPU GRECKIEGO BIO 200 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, ŚMIETANKA* (z MLEKA), MLEKO w proszku*, kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany produkt ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 507 kJ/122 kcal
    Tłuszcz – 9,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,7 g
    Węglowodany – 5,1 g
    w tym cukry – 5,1 g
    Białko – 4,0 g
    Sól – 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    5,50 
  • JOGURT NATURALNY TYPU GRECKIEGO KREMOWY BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, koncentrat odtłuszczonego MLEKA krowiego*, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsty, kremowy produkt o 10 % zawartości tłuszczu skierowany do szerokiego grona konsumentów. Doskonały do bezpośredniego spożycia oraz polecany m.in. jako dodatek do musli, owoców lub składnik deserów na zimno. Idealny również do gotowania.
    Wyprodukowany z MLEKA z Nadrenii Północnej-Westfalii i Dolnej Saksonii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 507 kJ/122 kcal
    Tłuszcz: 10 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
    Węglowodany: 4,1 g
    w tym cukry: 4,1 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,12 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.

    16,70 
  • JOGURT ODTŁUSZCZONY GRUSZKA – IMBIR Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK)- STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT odtłuszczony* (80 %), wsad gruszka-imbir* 20 % (gruszki* 9 %, cukier*, skrobia*, substancja żelująca: pektyna, koncentrat soku z cytryny*, ekstrakt z imbiru* 0,3 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT odtłuszczony z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem gruszka-imbir, 0,1 % tłuszczu.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak gruszki i imbiru. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 286 kJ/67 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 13,1 g
    w tym cukry: 11,8 g
    Białko: 3,5 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C

    5,80