Wyświetlanie 101–120 z 187 wyników

  • PUDDING O SMAKU CZEKOLADOWYM BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (83 %) (3 % tłuszczu), cukier buraczany*, skrobia*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (1,5 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, ekstrakt z wanili Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 465 kJ/110 kcal
    Tłuszcz: 3,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
    Węglowodany: 17,3 g
    w tym cukry: 13,3 g
    Błonnik: 0,6 g
    Białko: 3,0 g
    Sól: 0,12 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.

    5,60 
  • SER BRIE BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 125 g – OMA

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury serowarskie, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1220 kJ/294 kcal
    Tłuszcz: 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 19 g
    Sól: 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.

    13,80 
  • SER CHEDDAR BIO 200 g – BIO PLANET

    Składniki
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1464 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz: 29 g;
    w tym kwasy nasycone: 16 g;
    Węglowodany: 0 g;
    w tym cukry: 0 g;
    Białko: 23 g;
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    16,00 
  • SER CHEDDAR PLASTRY BIO 125 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1464 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz: 29 g;
    w tym kwasy nasycone: 16 g;
    Węglowodany: 0 g;
    w tym cukry: 0 g;
    Białko: 23 g;
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C.

    11,10 
  • SER DO SMAŻENIA I GRILLOWANIA BIO 150 g – KOURELLAS

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie* (70 %), MLEKO owcze* (15 %), MLEKO kozie* (15 %), sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1315 kJ/314 kcal
    Tłuszcz: 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,7 g
    Węglowodany: 0,8 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Białko: 18 g
    Sól: 2,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych.

    19,90 
  • SER DWORSKI PLASTRY BIO 100 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER podpuszczkowy dojrzewający 3 miesiące. SER typu holenderskiego.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1389 kJ/334 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,6 g
    Węglowodany: 0,1 g
    w tym cukry: 0,1 g
    Białko: 25 g
    Sól: 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

    8,60 
  • SER EDAMSKI PLASTRY BIO (40 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1432 kJ/344 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: <0,1 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Białko: 26 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C.

    14,60 
  • SER EMENTALER PLASTRY BIO (45 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    GTS – Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. SER podpuszczkowy dojrzewający, w plastrach. Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1551 kJ/373 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
    Węglowodany: <0,1 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Białko: 28 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C.

    15,50 
  • SER GORGONZOLA BIO 125 g – BIO VERDE

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól morska, podpuszczka cielęca (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pełnotłusty dojrzewający miękki SER z niebieską pleśnią. Zawartość tłuszczu w suchem masie minimum 48 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1322 kJ/319 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy nasycone: 12 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 19 g
    Sól: 1,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8 ℃.

    17,60 
  • SER GOUDA BIO 200 g – BIO PLANET

    Składniki
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1464 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz: 29 g;
    w tym kwasy nasycone: 16 g;
    Węglowodany: 0 g;
    w tym cukry: 0 g;
    Białko: 23 g;
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    16,00 
  • SER GOUDA OLD (DŁUGO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO (około 4,5 kg) – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2044 kJ/488 kcal
    Tłuszcz – 42 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 26 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 29,0 g
    Sól – 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C

    105,70 
  • SER GOUDA PLASTRY BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1396 kJ/336 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
    Węglowodany: <0,1 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Białko: 23 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    14,00 
  • SER GOUDA PLASTRY BIO 125 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1464 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz: 29 g;
    w tym kwasy nasycone: 16 g;
    Węglowodany: 0 g;
    w tym cukry: 0 g;
    Białko: 23 g;
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C.

    11,10