Wyświetlanie 161–180 z 204 wyników
-
139,30 zł
SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z TRUFLAMI (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO (około 4,5 kg) – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane krowie MLEKO*, sól, mieszanka truflowa* (trufle letnie* 1,4 %, oliwa z oliwek*, sól, naturalny aromat), podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C -
28,60 zł
SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z ZIOŁOWYM PESTO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie* sól, koncentraty* (ze spiruliny*, szafranu*), podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C -
14,40 zł
SER ŻÓŁTY MAŚLANY PLASTRY BIO (45 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1407 kJ/339 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: <0,1 g
w tym cukry: <0,1 g
Białko: 24 g
Sól: 1,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C -
19,20 zł
SER ŻÓŁTY PIKANTNY PLASTRY BIO 150 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól kuchenna, przyprawy* (0,6 %) (papryka w proszku*, rozdrobnione chilli*, chilli w proszku*, czosnek*), kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pakowano w atmosferze ochronnej.
W opakowaniu znajduje się 7 plastrów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1524 kJ/368 kcal
Tłuszcz: 29,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,5 g
Węglowodany: <0,1 g
w tym cukry: <0,1 g
Białko: 23 g
Sól: 2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
10,40 zł
SER ŻÓŁTY ŚMIETANKOWY PLASTRY BIO 125 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO pasteryzowane*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1413 kJ/341 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 0,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 20 g
Sól: 1,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
16,70 zł
SER ŻÓŁTY Z CHILI PLASTRY BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, chili* 0,55 %, papryka*, czosnek*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1535 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: < 0,1 g
w tym cukry: < 0,1 g
Białko: 25 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8 stopni C. -
5,60 zł
SEREK CZEKOLADOWY BIO 150 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
TWARÓG*, ŚMIETANKA*, cukier trzcinowy*, kuwertura czekoladowa* 1,9 %, kakao*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt termizowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 640 kJ/152 kcal
Tłuszcz: 6,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 14,7 g
w tym cukry: 14,6 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. -
9,90 zł
SEREK KANAPKOWY ŚMIETANKOWY BIO (70 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1105 kJ/268 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 3,0 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,78 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C -
10,60 zł
SEREK KANAPKOWY ZIOŁOWY BIO (70 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, cebula*, trybula*, pietruszka*, papryka*, szczypiorek*, lubczyk*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1106 kJ/268 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tluszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 3,0 g
Białko: 5,4 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C -
12,10 zł
SEREK ŚMIETANKOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER
SKŁADNIKI
MLEKO* (89,4 %), ŚMIETANKA* (6,8 %), białko MLEKA* (3,1 %), sól, laktaza, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Serek o kremowej konsystencji i śmietankowym smaku to wyjątkowy produkt, idealny nie tylko na kanapki. Doskonale sprawdzi się na każdą okazję: pyszne śniadanie, szybką przekąskę, smaczny podwieczorek czy kolację.
Zawartość laktozy <0,1 %WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1075 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C -
7,40 zł
SEREK TWAROGOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 200 g – ZUGER
SKŁADNIKI
MLEKO odtłuszczone* (99,8 %), laktaza, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealny składnik każdej kanapki. Jest szczególnie ceniony nie tylko za swoją delikatną, kremową konsystencję, ale także za wysoką jakość i łatwość rozsmarowywania.
Zawartość laktozy <0,1 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 259 kJ/61 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 4,0 g
Białko: 11 g
Sól: 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C