Wyświetlanie 141–160 z 187 wyników
-
15,80 zł
SER TYPU PANEER BIO 200 g – ZUGER
SKŁADNIKI
MLEKO*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Rodzaj domowego twarogu wykorzystywany szeroko w kuchnii indyjskiej.
Można go dodawać do sałatek i kanapek, a także smażyć, piec, gotować, grillować.
Często używany w potrawach wegetariańskich typu curry.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1226 kJ/295 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 2,4 g
w tym cukry: 2,4 g
Białko: 24 g
Sól: 1,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C -
16,10 zł
SER Z ZIOŁAMI PROWANSALSKIMI DO SMAŻENIA I GRILLOWANIA BIO (2 x 80 g) 160 g – ZUGER
SKŁADNIKI
SER miękki z pasteryzowanego MLEKA* 94 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, marynata z ziołami prowansalskimi* (6,0 %) (olej słonecznikowy*, olej palmowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), zioła* (tymianek*, bazylia*, lubczyk*, natka pietruszki*, rozmaryn*, oregano*, cząber*, wawrzyn*, lawenda*), sól, przyprawy* (pieprz*, cebula*, czosnek*, imbir*, gałka muszkatołowa*)). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
SER o zwartej konsystencji. Dzięki temu świetnie nadaje się do smażenia lub grillowania – w tej formie znakomicie sprawdzi się jako przekąska, dodatek do dań obiadowych i sałatek. Można go też wykorzystać do przygotowania szaszłyków lub jako składnik wegetariańskich burgerów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1328 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 2,9 g
w tym cukry: 2,9 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C -
28,60 zł
SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z ZIOŁOWYM PESTO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie* sól, koncentraty* (ze spiruliny*, szafranu*), podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C -
14,40 zł
SER ŻÓŁTY MAŚLANY PLASTRY BIO (45 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1407 kJ/339 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: <0,1 g
w tym cukry: <0,1 g
Białko: 24 g
Sól: 1,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C -
19,20 zł
SER ŻÓŁTY PIKANTNY PLASTRY BIO 150 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól kuchenna, przyprawy* (0,6 %) (papryka w proszku*, rozdrobnione chilli*, chilli w proszku*, czosnek*), kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pakowano w atmosferze ochronnej.
W opakowaniu znajduje się 7 plastrów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1524 kJ/368 kcal
Tłuszcz: 29,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,5 g
Węglowodany: <0,1 g
w tym cukry: <0,1 g
Białko: 23 g
Sól: 2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
10,40 zł
SER ŻÓŁTY ŚMIETANKOWY PLASTRY BIO 125 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO pasteryzowane*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1413 kJ/341 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 0,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 20 g
Sól: 1,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
16,70 zł
SER ŻÓŁTY Z CHILI PLASTRY BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, chili* 0,55 %, papryka*, czosnek*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1535 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: < 0,1 g
w tym cukry: < 0,1 g
Białko: 25 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8 stopni C. -
5,40 zł
SEREK CZEKOLADOWY BIO 150 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
Twaróg* (z MLEKA*), ŚMIETANKA*, cukier trzcinowy*, kuwertura czekoladowa* (1,9%) (zawiera lecytyny z SOI*), kakao* (*certyfikowany składnik ekologiczny).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 640 kJ / 152 kcal
Tłuszcz: 6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Weglowodany: 14,7 g
w tym cukry: 14,6 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2°C to + 8°C. -
5,50 zł
SEREK CZEKOLADOWY BIO 150 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
TWARÓG*, ŚMIETANKA*, cukier trzcinowy*, kuwertura czekoladowa* 1,9 %, kakao*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt termizowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 640 kJ/152 kcal
Tłuszcz: 6,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 14,7 g
w tym cukry: 14,6 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. -
10,60 zł
SEREK KANAPKOWY ZIOŁOWY BIO (70 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, cebula*, trybula*, pietruszka*, papryka*, szczypiorek*, lubczyk*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1106 kJ/268 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tluszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 3,0 g
Białko: 5,4 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C -
12,10 zł
SEREK ŚMIETANKOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER
SKŁADNIKI
MLEKO* (89,4 %), ŚMIETANKA* (6,8 %), białko MLEKA* (3,1 %), sól, laktaza, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Serek o kremowej konsystencji i śmietankowym smaku to wyjątkowy produkt, idealny nie tylko na kanapki. Doskonale sprawdzi się na każdą okazję: pyszne śniadanie, szybką przekąskę, smaczny podwieczorek czy kolację.
Zawartość laktozy <0,1 %WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1075 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C -
12,60 zł
SEREK ŚMIETANKOWY ZIOŁOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER
SKŁADNIKI
MLEKO* (87,8 %), ŚMIETANKA* (6,8 %), białko MLEKA* (3,1 %), sól, wsad cebulowy* (0,7 %) (cebula*, ocet*, cukier*, sól), zioła* (natka pietruszki*, szczypiorek*) (0,5 %), laktaza, czosnek w proszku* (0,04 %), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Serek o kremowej konsystencji i śmietankowo – ziołowym smaku to wyjątkowy produkt, idealny nie tylko na kanapki. Doskonale sprawdzi się na każdą okazję: pyszne śniadanie, szybką przekąskę, smaczny podwieczorek czy kolację.
Zawartość laktozy <0,1 %WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1058 kJ/256 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 6,5 g
Sól: 1,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C