Wyświetlanie 141–160 z 187 wyników

  • SER TYPU PANEER BIO 200 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Rodzaj domowego twarogu wykorzystywany szeroko w kuchnii indyjskiej.
    Można go dodawać do sałatek i kanapek, a także smażyć, piec, gotować, grillować.
    Często używany w potrawach wegetariańskich typu curry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1226 kJ/295 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
    Węglowodany: 2,4 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Białko: 24 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    15,80 
  • SER Z ZIOŁAMI PROWANSALSKIMI DO SMAŻENIA I GRILLOWANIA BIO (2 x 80 g) 160 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    SER miękki z pasteryzowanego MLEKA* 94 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, marynata z ziołami prowansalskimi* (6,0 %) (olej słonecznikowy*, olej palmowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), zioła* (tymianek*, bazylia*, lubczyk*, natka pietruszki*, rozmaryn*, oregano*, cząber*, wawrzyn*, lawenda*), sól, przyprawy* (pieprz*, cebula*, czosnek*, imbir*, gałka muszkatołowa*)). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER o zwartej konsystencji. Dzięki temu świetnie nadaje się do smażenia lub grillowania – w tej formie znakomicie sprawdzi się jako przekąska, dodatek do dań obiadowych i sałatek. Można go też wykorzystać do przygotowania szaszłyków lub jako składnik wegetariańskich burgerów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1328 kJ/320 kcal
    Tłuszcz: 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
    Węglowodany: 2,9 g
    w tym cukry: 2,9 g
    Białko: 23 g
    Sól: 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    16,10 
  • SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z ZIOŁOWYM PESTO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie* sól, koncentraty* (ze spiruliny*, szafranu*), podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 24 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C

    28,60 
  • SER ŻÓŁTY MAŚLANY PLASTRY BIO (45 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1407 kJ/339 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: <0,1 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Białko: 24 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    14,40 
  • SER ŻÓŁTY PIKANTNY PLASTRY BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól kuchenna, przyprawy* (0,6 %) (papryka w proszku*, rozdrobnione chilli*, chilli w proszku*, czosnek*), kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pakowano w atmosferze ochronnej.
    W opakowaniu znajduje się 7 plastrów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1524 kJ/368 kcal
    Tłuszcz: 29,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,5 g
    Węglowodany: <0,1 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Białko: 23 g
    Sól: 2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    19,20 
  • SER ŻÓŁTY ŚMIETANKOWY PLASTRY BIO 125 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO pasteryzowane*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1413 kJ/341 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: 0,2 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Białko: 20 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    10,40 
  • SER ŻÓŁTY Z CHILI PLASTRY BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, chili* 0,55 %, papryka*, czosnek*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1535 kJ / 370 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
    Węglowodany: < 0,1 g
    w tym cukry: < 0,1 g
    Białko: 25 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8 stopni C.

    16,70 
  • SEREK CZEKOLADOWY BIO 150 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    Twaróg* (z MLEKA*), ŚMIETANKA*, cukier trzcinowy*, kuwertura czekoladowa* (1,9%) (zawiera lecytyny z SOI*), kakao* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartosc energetyczna: 640 kJ / 152 kcal
    Tłuszcz: 6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
    Weglowodany: 14,7 g
    w tym cukry: 14,6 g
    Białko: 9,9 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2°C to + 8°C.

    5,40 
  • SEREK CZEKOLADOWY BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    TWARÓG*, ŚMIETANKA*, cukier trzcinowy*, kuwertura czekoladowa* 1,9 %, kakao*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt termizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 640 kJ/152 kcal
    Tłuszcz: 6,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
    Węglowodany: 14,7 g
    w tym cukry: 14,6 g
    Białko: 9,9 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    5,50 
  • SEREK KANAPKOWY ZIOŁOWY BIO (70 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, cebula*, trybula*, pietruszka*, papryka*, szczypiorek*, lubczyk*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1106 kJ/268 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy tluszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: 3,0 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    10,60 
  • SEREK ŚMIETANKOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (89,4 %), ŚMIETANKA* (6,8 %), białko MLEKA* (3,1 %), sól, laktaza, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Serek o kremowej konsystencji i śmietankowym smaku to wyjątkowy produkt, idealny nie tylko na kanapki. Doskonale sprawdzi się na każdą okazję: pyszne śniadanie, szybką przekąskę, smaczny podwieczorek czy kolację.
    Zawartość laktozy <0,1 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1075 kJ/260 kcal
    Tłuszcz: 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Białko: 7,5 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    12,10 
  • SEREK ŚMIETANKOWY ZIOŁOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (87,8 %), ŚMIETANKA* (6,8 %), białko MLEKA* (3,1 %), sól, wsad cebulowy* (0,7 %) (cebula*, ocet*, cukier*, sól), zioła* (natka pietruszki*, szczypiorek*) (0,5 %), laktaza, czosnek w proszku* (0,04 %), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Serek o kremowej konsystencji i śmietankowo – ziołowym smaku to wyjątkowy produkt, idealny nie tylko na kanapki. Doskonale sprawdzi się na każdą okazję: pyszne śniadanie, szybką przekąskę, smaczny podwieczorek czy kolację.
    Zawartość laktozy <0,1 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1058 kJ/256 kcal
    Tłuszcz: 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Białko: 6,5 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    12,60