Wyświetlanie 161–180 z 204 wyników

  • SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z TRUFLAMI (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO (około 4,5 kg) – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane krowie MLEKO*, sól, mieszanka truflowa* (trufle letnie* 1,4 %, oliwa z oliwek*, sól, naturalny aromat), podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 24 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C

    139,30 
  • SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z ZIOŁOWYM PESTO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie* sól, koncentraty* (ze spiruliny*, szafranu*), podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 24 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C

    28,60 
  • SER ŻÓŁTY MAŚLANY PLASTRY BIO (45 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1407 kJ/339 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: <0,1 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Białko: 24 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    14,40 
  • SER ŻÓŁTY PIKANTNY PLASTRY BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól kuchenna, przyprawy* (0,6 %) (papryka w proszku*, rozdrobnione chilli*, chilli w proszku*, czosnek*), kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pakowano w atmosferze ochronnej.
    W opakowaniu znajduje się 7 plastrów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1524 kJ/368 kcal
    Tłuszcz: 29,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,5 g
    Węglowodany: <0,1 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Białko: 23 g
    Sól: 2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    19,20 
  • SER ŻÓŁTY ŚMIETANKOWY PLASTRY BIO 125 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO pasteryzowane*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1413 kJ/341 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: 0,2 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Białko: 20 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    10,40 
  • SER ŻÓŁTY Z CHILI PLASTRY BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, chili* 0,55 %, papryka*, czosnek*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1535 kJ / 370 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
    Węglowodany: < 0,1 g
    w tym cukry: < 0,1 g
    Białko: 25 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8 stopni C.

    16,70 
  • SEREK CZEKOLADOWY BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    TWARÓG*, ŚMIETANKA*, cukier trzcinowy*, kuwertura czekoladowa* 1,9 %, kakao*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt termizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 640 kJ/152 kcal
    Tłuszcz: 6,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
    Węglowodany: 14,7 g
    w tym cukry: 14,6 g
    Białko: 9,9 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    5,60 
  • SEREK KANAPKOWY ŚMIETANKOWY BIO (70 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1105 kJ/268 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: 3,0 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 0,78 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    9,90 
  • SEREK KANAPKOWY ZIOŁOWY BIO (70 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, cebula*, trybula*, pietruszka*, papryka*, szczypiorek*, lubczyk*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1106 kJ/268 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy tluszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: 3,0 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    10,60 
  • SEREK ŚMIETANKOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 150 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (89,4 %), ŚMIETANKA* (6,8 %), białko MLEKA* (3,1 %), sól, laktaza, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Serek o kremowej konsystencji i śmietankowym smaku to wyjątkowy produkt, idealny nie tylko na kanapki. Doskonale sprawdzi się na każdą okazję: pyszne śniadanie, szybką przekąskę, smaczny podwieczorek czy kolację.
    Zawartość laktozy <0,1 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1075 kJ/260 kcal
    Tłuszcz: 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Białko: 7,5 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    12,10 
  • SEREK TWAROGOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 200 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO odtłuszczone* (99,8 %), laktaza, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealny składnik każdej kanapki. Jest szczególnie ceniony nie tylko za swoją delikatną, kremową konsystencję, ale także za wysoką jakość i łatwość rozsmarowywania.
    Zawartość laktozy <0,1 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 259 kJ/61 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 4,0 g
    w tym cukry: 4,0 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    7,40