- Nie możesz dodać "SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z TRUFLAMI (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO (około 4,5 kg) - HOOIDAMMER" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 121–140 z 192 wyników
-
105,70 zł
SER GOUDA OLD (DŁUGO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO (około 4,5 kg) – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2044 kJ/488 kcal
Tłuszcz – 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 26 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 29,0 g
Sól – 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C -
16,80 zł
SER GOUDA PLASTRY (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 150 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól kuchenna, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pakowano w atmosferze ochronnej. W opakowaniu jest 7 plastrów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1427 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23 g
Sól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. -
14,00 zł
SER GOUDA PLASTRY BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1396 kJ/336 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: <0,1 g
w tym cukry: <0,1 g
Białko: 23 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C -
11,10 zł
SER GOUDA PLASTRY BIO 125 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1464 kJ / 353 kcal
Tłuszcz: 29 g;
w tym kwasy nasycone: 16 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Białko: 23 g;
Sól: 1,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C. -
24,20 zł
SER GOUDA YOUNG (KRÓTKO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C -
16,00 zł
SER MAASDAM BIO 200 g – BIO PLANET
Składniki
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1421 kJ / 342 kcal
Tłuszcz: 26 g;
w tym kwasy nasycone: 17 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Białko: 27 g;
Sól: 1,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. -
11,10 zł
SER MAASDAM PLASTRY BIO 125 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1421 kJ / 342 kcal
Tłuszcz: 26 g;
w tym kwasy nasycone: 17 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Białko: 27 g;
Sól: 1,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C. -
9,60 zł
SER MAZURSKI PLASTRY BIO 125 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnejWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1389 kJ/334 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 0,1 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 25 g
Sól: 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
23,10 zł
SER PARMEZAN BIO 125 g – PARMIGIANO REGGIANO (FERRARI)
SKŁADNIKI
MLEKO*, podpuszczka pochodzenia zwierzęcego (z żołądka cielęcego), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
Krojony parmezan dobrze komponuje się z daniami kuchni śródziemnomorskiej. Dodany do takich warzyw, jak szparagi, cukinia, bakłażan nadaje im wyjątkowy charakter. Dobrze komponuje się również na półmiskach z serami jako twardy SER połamany na kawałki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1671 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 29,7 g
w tym kwasy nasycone: 19,8 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23,4 g
Sól: 1,6 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +4°C. -
33,50 zł
SER PARMEZAN BIO 200 g – PARMIGIANO REGGIANO (FERRARI)
SKŁADNIKI
MLEKO*, podpuszczka pochodzenia zwierzęcego (z żołądka cielęcego), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
Krojony parmezan dobrze komponuje się z daniami kuchni śródziemnomorskiej. Dodany do takich warzyw, jak szparagi, cukinia, bakłażan nadaje im wyjątkowy charakter. Dobrze komponuje się również na półmiskach z serami jako twardy SER połamany na kawałki.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1671 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 29,7 g
w tym kwasy nasycone: 19,8 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23,4 g
Sól: 1,6 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +4°C. -
11,20 zł
SER PROTEINOWY W PLASTRACH BIO 125 g – BIO PLANET
Składniki:
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 994 kJ / 237 kcal
Tłuszcz: 10 g;
w tym kwasy nasycone: 6,5 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Białko: 35 g;
Sól: 1,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. -
11,20 zł
SER RED CHEDDAR W PLASTRACH BIO 125 g – BIO PLANET
Składniki:
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato norbiksyna, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1511 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 29 g;
w tym kwasy nasycone: 16 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Białko: 23 g;
Sól: 1,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. -
14,70 zł
SER RICOTTA BIO 250 g – ZUGER
SKŁADNIKI
SERWATKA* (74,9 %), MLEKO* (25 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ricotta jest niesamowicie kremowa i lekka, dlatego można przygotować z jej udziałem zarówno wyśmienite sosy, jak i znakomite desery. Trudno wyobrazić sobie słynne cannoli siciliani bez nadzienia z ricotty.
Ten serek serwatkowy znajduje szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonale odnajduje się w daniach wytrawnych, jak i tych serwowanych na słodko.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 641 kJ/154 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 4,0 g
Białko: 13 g
Sól: 0,25 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C -
12,50 zł
SER SMAŻONY BIO 150 g – FRĄCKOWIAK
SKŁADNIKI
TWARÓG chudy*, MASŁO*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
SER wyciągamy z lodówki przynajmniej godzinę przed jedzeniem i miękka konsystencja pozwala lepiej nałożyć go na pieczywo.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 954 kJ/229 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy nasycone: 11 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 19 g
Sól: 1,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych -
9,30 zł
SER SWOJSKI PLASTRY BIO 100 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
SER podpuszczkowy dojrzewający. SER typu holenderskiego.
Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1413 kJ/341 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,4 g
Węglowodany: 0,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 19,8 g
Sól: 1,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.