Wyświetlanie 81–100 z 180 wyników

  • MOZZARELLA (1 duża kulka w folii) BIO 290 g – FRANCIA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO*, kultury bakterii, sól, podpuszczka. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mozzarella jeden duży kawałek 125 g po odsączeniu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 969 kJ/233 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy nasycone: 16 g
    Węglowodany: 1,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 18 g
    Sól: 0,21 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C.

    8,30 
  • MOZZARELLA (12 małych kulek w folii) BIO 450 g – FRANCIA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO*, kultury bakterii, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mozzarella 12 sztuk. Masa kulek po odsączeniu 250 g.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 969 kJ/233 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy nasycone: 16 g
    Węglowodany: 1,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 18 g
    Sól: 0,21 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C.

    15,50 
  • MOZZARELLA BIO 300 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (99,2 %), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mozzarella ze względu na swoją formę ma ogromny potencjał kulinarny – sprawdza się na kanapkach, w sałatkach, a także jako składnik zapiekanek czy sosów. Jeśli chcesz wprowadzić do swojej kuchni prawdziwie włoski klimat, użyj mozzarelli do przygotowania:
    – prawdziwej pizzy margherity
    – bakłażana zapiekanego z sałatką caprese
    – frittaty z pomidorami

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1023 kJ/246 kcal
    Tłuszcz: 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 19 g
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    17,90 
  • MOZZARELLA KULKA BIO 235 g (100 g) – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (99,2 %), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mozzarella ze względu na swoją formę ma ogromny potencjał kulinarny – sprawdza się na kanapkach, w sałatkach, a także jako składnik zapiekanek czy sosów. Jeśli chcesz wprowadzić do swojej kuchni prawdziwie włoski klimat, użyj mozzarelli do przygotowania:
    – prawdziwej pizzy margherity
    – bakłażana zapiekanego z sałatką caprese
    – frittaty z pomidorami

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1043 kJ/251 kcal
    Tłuszcz: 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 19 g
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    6,50 
  • MOZZARELLA KULKA O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 235 g (100 g) – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (99,1 %), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, laktaza, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mozzarella ze względu na swoją formę ma ogromny potencjał kulinarny – sprawdza się na kanapkach, w sałatkach, a także jako składnik zapiekanek czy sosów. Jeśli chcesz wprowadzić do swojej kuchni prawdziwie włoski klimat, użyj mozzarelli do przygotowania:
    – prawdziwej pizzy margherity
    – bakłażana zapiekanego z sałatką caprese
    – frittaty z pomidorami

    Zawartość laktozy <0,1 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1043 kJ/251 kcal
    Tłuszcz: 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 19 g
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    8,00 
  • MOZZARELLA MINI BIO 300 g (150 g) – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (99,2 %), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mozzarella ze względu na swoją formę ma ogromny potencjał kulinarny – sprawdza się na kanapkach, w sałatkach, a także jako składnik zapiekanek czy sosów. Jeśli chcesz wprowadzić do swojej kuchni prawdziwie włoski klimat, użyj mozzarelli do przygotowania:
    – prawdziwej pizzy margherity
    – bakłażana zapiekanego z sałatką caprese
    – frittaty z pomidorami

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1043 kJ/251 kcal
    Tłuszcz: 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 19
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    9,90 
  • MOZZARELLA W KSZTAŁCIE SERC BIO 260 g (130 g) – ZUGER

    SKŁADNIKI
    MLEKO* (99,2 %), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mozzarella ze względu na swoją formę ma ogromny potencjał kulinarny – sprawdza się na kanapkach, w sałatkach, a także jako składnik zapiekanek czy sosów. Jeśli chcesz wprowadzić do swojej kuchni prawdziwie włoski klimat, użyj mozzarelli do przygotowania:
    – prawdziwej pizzy margherity
    – bakłażana zapiekanego z sałatką caprese
    – frittaty z pomidorami

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1043 kJ/251 kcal
    Tłuszcz: 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 19 g
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    9,90 
  • SER BRIE BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 125 g – OMA

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury serowarskie, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1220 kJ/294 kcal
    Tłuszcz: 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 19 g
    Sól: 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.

    13,40