Wyświetlanie 121–140 z 192 wyników

  • SER GOUDA OLD (DŁUGO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO (około 4,5 kg) – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2044 kJ/488 kcal
    Tłuszcz – 42 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 26 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 29,0 g
    Sól – 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C

    105,70 
  • SER GOUDA PLASTRY (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól kuchenna, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pakowano w atmosferze ochronnej. W opakowaniu jest 7 plastrów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1427 kJ/344 kcal
    Tłuszcz: 28 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 23 g
    Sól: 1,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.

    16,80 
  • SER GOUDA PLASTRY BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1396 kJ/336 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
    Węglowodany: <0,1 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Białko: 23 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    14,00 
  • SER GOUDA PLASTRY BIO 125 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1464 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz: 29 g;
    w tym kwasy nasycone: 16 g;
    Węglowodany: 0 g;
    w tym cukry: 0 g;
    Białko: 23 g;
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C.

    11,10 
  • SER GOUDA YOUNG (KRÓTKO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 24 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C

    24,20 
  • SER MAASDAM BIO 200 g – BIO PLANET

    Składniki
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1421 kJ / 342 kcal
    Tłuszcz: 26 g;
    w tym kwasy nasycone: 17 g;
    Węglowodany: 0 g;
    w tym cukry: 0 g;
    Białko: 27 g;
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    16,00 
  • SER MAASDAM PLASTRY BIO 125 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1421 kJ / 342 kcal
    Tłuszcz: 26 g;
    w tym kwasy nasycone: 17 g;
    Węglowodany: 0 g;
    w tym cukry: 0 g;
    Białko: 27 g;
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 st. C.

    11,10 
  • SER MAZURSKI PLASTRY BIO 125 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1389 kJ/334 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
    Węglowodany: 0,1 g
    w tym cukry: 0,1 g
    Białko: 25 g
    Sól: 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    9,60 
  • SER PARMEZAN BIO 125 g – PARMIGIANO REGGIANO (FERRARI)

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, podpuszczka pochodzenia zwierzęcego (z żołądka cielęcego), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
    Krojony parmezan dobrze komponuje się z daniami kuchni śródziemnomorskiej. Dodany do takich warzyw, jak szparagi, cukinia, bakłażan nadaje im wyjątkowy charakter. Dobrze komponuje się również na półmiskach z serami jako twardy SER połamany na kawałki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1671 kJ/402 kcal
    Tłuszcz: 29,7 g
    w tym kwasy nasycone: 19,8 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 23,4 g
    Sól: 1,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +4°C.

    23,10 
  • SER PARMEZAN BIO 200 g – PARMIGIANO REGGIANO (FERRARI)

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, podpuszczka pochodzenia zwierzęcego (z żołądka cielęcego), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
    Krojony parmezan dobrze komponuje się z daniami kuchni śródziemnomorskiej. Dodany do takich warzyw, jak szparagi, cukinia, bakłażan nadaje im wyjątkowy charakter. Dobrze komponuje się również na półmiskach z serami jako twardy SER połamany na kawałki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1671 kJ/402 kcal
    Tłuszcz: 29,7 g
    w tym kwasy nasycone: 19,8 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 23,4 g
    Sól: 1,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +4°C.

    33,50 
  • SER PROTEINOWY W PLASTRACH BIO 125 g – BIO PLANET

    Składniki:
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 994 kJ / 237 kcal
    Tłuszcz: 10 g;
    w tym kwasy nasycone: 6,5 g;
    Węglowodany: 0 g;
    w tym cukry: 0 g;
    Białko: 35 g;
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    11,20 
  • SER RED CHEDDAR W PLASTRACH BIO 125 g – BIO PLANET

    Składniki:
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato norbiksyna, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1511 kJ / 361 kcal
    Tłuszcz: 29 g;
    w tym kwasy nasycone: 16 g;
    Węglowodany: 0 g;
    w tym cukry: 0 g;
    Białko: 23 g;
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    11,20 
  • SER RICOTTA BIO 250 g – ZUGER

    SKŁADNIKI
    SERWATKA* (74,9 %), MLEKO* (25 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ricotta jest niesamowicie kremowa i lekka, dlatego można przygotować z jej udziałem zarówno wyśmienite sosy, jak i znakomite desery. Trudno wyobrazić sobie słynne cannoli siciliani bez nadzienia z ricotty.
    Ten serek serwatkowy znajduje szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonale odnajduje się w daniach wytrawnych, jak i tych serwowanych na słodko.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 641 kJ/154 kcal
    Tłuszcz: 9,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
    Węglowodany: 4,0 g
    w tym cukry: 4,0 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,25 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

    14,70 
  • SER SMAŻONY BIO 150 g – FRĄCKOWIAK

    SKŁADNIKI
    TWARÓG chudy*, MASŁO*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER wyciągamy z lodówki przynajmniej godzinę przed jedzeniem i miękka konsystencja pozwala lepiej nałożyć go na pieczywo.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 954 kJ/229 kcal
    Tłuszcz: 16 g
    w tym kwasy nasycone: 11 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 19 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych

    12,50 
  • SER SWOJSKI PLASTRY BIO 100 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER podpuszczkowy dojrzewający. SER typu holenderskiego.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1413 kJ/341 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,4 g
    Węglowodany: 0,2 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Białko: 19,8 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

    9,30