Wyświetlanie 201–220 z 312 wyników

  • OLIWKI THROUMBA SUSZONE Z PESTKĄ BIO 500 g – BIOAGROS

    SKŁADNIKI
    suszone oliwki Throumba*, oliwa z oliwek*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Oliwki Throumba pochodzą z wyspy Thassos i są częścią diety śródziemnomorskiej. Dojrzewają na drzewach i są zbierane tuż przed zmianą koloru. Dodatek soli morskiej powoduje, że oliwki mają charakterystyczny słony smak.
    ChNP – Chroniona Nazwa Pochodzenia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2193 kJ / 532 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 6,9 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 2,8 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce

    26,40 
  • OLIWKI ZIELONE BELLA DI CERIGNOLA Z PESTKĄ W ZALEWIE EKOLOGICZNE 350G – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    Oliwki zielone*, woda, sól, kwas: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt sterylizowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 431 kJ / 105 kcal
    Tłuszcz – 9,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,8 g
    Węglowodany – 1,0 g
    w tym cukry – 0,5 g
    Białko – 1,0 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

    25,20 
  • OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (150 g) – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych. Produkt może zawierać pestki lub fragmenty pestek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 573 kJ / 139 kcal
    Tłuszcz – 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,4 g
    Węglowodany – 2,2 g
    w tym cukry – < 0,1 g
    Błonnik – 2,5 g
    Białko – 1,2 g
    Sól – 3,0 g

    ZALECANE WARUKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.

    13,40 
  • OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) – BIO ORGANICA ITALIA

    SKŁADNIKI
    zielone oliwki*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zielone oliwki bez pestek w solance. Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych lub dań rybnych. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 573 kJ/139 kcal
    Tłuszcz: 13,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
    Weglowodany: 2,2 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 3,0 g

    UWAGA
    Może zawierać pestki lub fragmenty pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    12,70 
  • OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 295 g (140 g) – NEFELI

    SKŁADNIKI
    Woda, oliwki zielone bez pestki*, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 612 kJ/149 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 3,5 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 2,4 g

    UWAGA
    Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    13,40 
  • OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK Z ZIOŁAMI I OLIWĄ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN DEMETER BIO 125 g – BIO ORGANICA ITALIA

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone** 92,5 %, olej słonecznikowy* 3 %, sól, bazylia** 1,4 %, oliwa z oliwek extra virgin** 1 %, pietruszka**, sok z cytryny**, tymianek**, rozmaryn**, oregano**, czosnek**. (** składnik z rolnictwa biodynamicznego, * składnik z rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    Oliwki zielone drylowane z ziołami. Produkt pakowano w atmosferze ochronnej.
    Idealne jako aperitif, przystawka lub jako przyprawa do sałatek, pizzy, bruschetty oraz pierwszego lub drugiego dania na bazie mięsa lub ryby.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 797 kJ/194 kcal
    Tłuszcz – 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,3 g
    Węglowodany – 3,1 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 1,1 g
    Sól – 2,0 g

    UWAGI
    Mimo dołożenia wszelkich starań produkt może zawierać kawałki pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

    10,70 
  • OLIWKI ZIELONE DRYLOWANE W ZALEWIE BIO 280 g – VITALIANA

    SKŁADNIKI
    zielone oliwki*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
    *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych

    OPIS
    Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. Są one bogatym źródłem błonnika, witamin, minerałów i przeciwutleniaczy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 573 kj/139 kcal
    Tłuszcz 13,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,42 g
    Węglowodany 2,17 g
    w tym cukry <0,1 g
    Błonnik 2,5 g
    Białko 1,18 g
    Sól 3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.

    14,20 
  • OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE MIGDAŁAMI Z ZIOŁAMI W OLEJU BIO 4,75 kg (SŁOIK) – BIO VERDE

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone* (59 %), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek*, MIGDAŁY* (10 %) sól morska, zioła* (1 %) (natka pietruszki*, bazylia*, rozmaryn*, tymianek*, oregano*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 971 kJ/236 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 2,0 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 3,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +15°C

    448,10 
  • OLIWKI ZIELONE Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (165 g) – NEFELI

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone z pestką*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 612 kJ/149 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 3,5 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 2,4 g

    INFORMCJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    12,30 
  • PAPRYKA CZERWONA PIECZONA W ZALEWIE BIO 460 g (350 g) – NEFELI

    SKŁADNIKI
    pieczona czerwona papryka*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna papryka czerwona pieczona. Śródziemnomorski przysmak o słodko-kwaśnym smaku i chrupiącej konsystencji. Doskonała jako dodatek do kanapek, sałatek lub jako zdrowa przekąska.
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PO ODSĄCZENIU
    Wartość energetyczna 85 kJ / 20 kcal
    Tłuszcz: < 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
    Węglowodany: 2,5 g
    w tym cukry: 2,5 g
    Błonnik: 1,5 g
    Białko: 0,7 g
    Sól: 0,73 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyc w ciągu 14 dni.

    18,00 
  • PAPRYKA MARYNOWANA BIO 500 g (250 g) – ZAKWASOWNIA (DELIKATNA)

    PAPRYKA MARYNOWANA BIO 500 g (250 g) – ZAKWASOWNIA (DELIKATNA)
    SKU: 5903726406185
    Ilość w opakowaniu: 6
    Waga: 0.833 kg
    Cena za kg: 24.61

    20,10