Wyświetlanie 181–200 z 312 wyników

  • OGÓRKI KONSERWOWE 680 g (350 g) – LUNIAK

    SKŁADNIKI
    ogórki, woda, koper, ocet spirytusowy, cukier, czosnek, GORCZYCA, sól

    OPIS
    Ogórki konserwowe. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 137 kJ / 32 kcal
    Tłuszcz: 0,04 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,04 g
    Węglowodany: 8,1 g
    w tym cukry: 5,1 g
    Błonnik: 2,2 g
    Białko: 1,1 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    9,70 
  • OGÓRKI KONSERWOWE EKOLOGICZNE, BEZGLUTENOWE 700g (400g) – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    ogórki*, ocet spirytusowy*, cukier trzcinowy*, przyprawy* (ziele angielskie*, liść laurowy*, koper*, GORCZYCA*), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 77 kJ/18 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 2,6 g
    W tym cukry: 1,8 g
    Białko: 1,4 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    15,50 
  • OGÓRKI KONSERWOWE KARTUSKIE BIO 670 g – OD ZENKA TRADYCYJNIE

    SKŁADNIKI
    Składniki: ogórki* 51 %, woda, ocet*, cebula*, cukier trzcinowy*, sól, papryka*, marchew*, chrzan*, koper*, czosnek*, przyprawy* ( w tym GORCZYCA* ) (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Ekologiczne ogórki konserwowe kartuskie przygotowywane są według tradycyjnej receptury, przy użyciu jedynie najwyższej jakości składników.
    Kruche, o delikatnym aromacie i wykwintnym smaku, znakomicie nadają się jako dodatek do sałatek, kanapek, koreczków i zimnych przystawek.
    Produkt pasteryzowany

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 93 kJ /22 kcal
    Tłuszcz 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    Węglowodany 5,1 g
    w tym cukry 2,9 g
    Białko 0,5 g
    Sól 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: zboża zawierające GLUTEN, SOJĘ i ryby

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C

    13,60 
  • Ogórki konserwowe kartuskie ekologiczne 670g (360 g) – Runoland

    SKŁADNIKI
    ogórki* (51 %), woda, ocet*, cebula*, cukier trzcinowy*, sól, papryka*, marchew*, chrzan*, koper*, czosnek*, przyprawy* (w tym GORCZYCA) (*certykowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczne ogórki konserwowe znakomicie nadają się jako dodatek do sałatek, kanapek, koreczków i zimnych przystawek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartosc energetyczna: 93 kJ/22 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Weglowodany: 5,1 g
    w tym cukry: 2,9 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C

    12,00 
  • OGÓRKI KONSERWOWE Z CZOSNKIEM 680 g (350 g) – LUNIAK

    SKŁADNIKI
    ogórek świeży 50 %, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól spożywcza, przyprawy aromatyczno-smakowe (czosnek świeży 2,5 %, koper, GORCZYCA)

    OPIS
    Ogórki konserwowe z czosnkiem. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 63 kJ/15 kcal
    Tłuszcz: 0,07 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,07 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 0,1 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 1,6 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    10,30 
  • OGÓRKI SĄTYSKIE KISZONE BIO 3,4 kg (1,7 kg) (WIADERKO) – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    ogórek*, koper*, chrzan*, czosnek*, naturalna solanka źródłowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ogórek kiszony metodą tradycyjną na naturalnej solance kołobrzeskiej. Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 62 kJ/15 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 1,9 g
    w tym cukry – 0 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 2,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    46,50 
  • OGÓRKI SĄTYSKIE KISZONE BIO 400 g (300 g) – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    ogórek*, czosnek*, chrzan*, koper*, naturalna solanka źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 62 kJ/15 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 1,9 g
    w tym cukry – 0 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze poniżej +10°C.

    14,90 
  • OLIWKI CZARNE KALAMATA BEZ PESTEK Z ZIOŁAMI W OLEJU BIO 4,55 kg (SŁOIK) – BIO VERDE

    SKŁADNIKI
    oliwki kalamata* (68 %), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek*, sól morska, zioła* (1 %) (pietruszka*, bazylia*, rozmaryn*, tymianek*, oregano*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    WAGA OLIWEK – 3,1 kg, ROZMIAR OLIWEK: 1,5 cm – 2,5 cm

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1235 kJ/299 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy nasycone: 3,7 g
    Węglowodany: 5,8 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 1,6 g
    Sól: 2,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +15°C

    379,60 
  • OLIWKI CZARNE KALAMATA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g (170 g) – NEFELI

    SKŁADNIKI
    oliwki czarne kalamata z pestką*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1224 kJ/298 kcal
    Tłuszcz: 31 g
    w tym kwasy nasycone: 4,1 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: < 0,5 g
    Błonnik: 4,7 g
    Białko: 1,8 g
    Sól: 2,8 g

    INFORMCJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    12,60 
  • OLIWKI KALAMATA BEZ PESTEK Z ZIOŁAMI BIO 80 g – BIO VERDE

    SKŁADNIKI
    oliwki kalamata* (92 %), zioła* (3 %) (bazylia*, natka pietruszki*, oregano*, tymianek*, rozmaryn*), olej słonecznikowy*, sól morska, oliwa z oliwek*, koncentrat soku z cytryny*, płatki ziemniaczane*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1040 kJ/253 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 1,3 g
    Sól: 2,6 g

    UWAGA
    Mimo dołożenia wszelkich starań produkt może zawierać fragmenty pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Spożyć w ciągu 4-5 dni od otwarcia.

    14,00 
  • OLIWKI MIX BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 295 g (140 g) – NEFELI

    SKŁADNIKI
    woda, oliwki bez pestek* 47,4 % (kalamata*, zielone*), ocet winny czerwony*, sól morska, oregano*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 835 kJ/203 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    w tym kwasy nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 0,6 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: 1,6 g
    Sól: 3,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY

    UWAGA
    Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

    14,30