Wyświetlanie 81–100 z 207 wyników
-
19,80 zł
MARMOLADA Z CYTRYN BIO 360 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, cytryny „Limone di Siracusa I.G.P.” ze skórką*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowanyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1033 kJ / 243 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 58 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni. -
15,80 zł
MARMOLADA Z CYTRYN SYCYLIJSKICH BIO 240 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, cytryny ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Marmolada produkowana jest z miąższu i skórki świeżych cytryn, ma niepowtarzalny smak i zapach.
Stanowi doskonały dodatek do ciast i tart. Skosztuj jednej łyżeczki i nie będziesz mógł przestać.
Wprowadź włoskie klimaty do swojego domu!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1041 kJ/245 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 58 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C i spożyć w ciągu 14 dni. -
19,80 zł
MARMOLADA Z CYTRYN Z IMBIREM BIO 360 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcionowy*, cytryny ze skórką*, imbir* (1,3 %), substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowanyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1062 kJ / 250 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 59 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni. -
19,80 zł
MARMOLADA Z CZERWONEJ POMARAŃCZY BIO 360 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, czerwone pomarańcze „Arancia Rossa di Sicilia I.G.P.” ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1069 kJ / 252 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 59 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 ℃ i spożyć w ciągu 14 dni. -
15,80 zł
MARMOLADA Z CZERWONYCH POMARAŃCZY BIO 240 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, czerwona pomarańcza „Arancia Rossa di Sicilia IGP**” ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny).
**IGP (Indicazione Geografica Protetta) – Chronione Oznaczenie Geograficzne.OPIS
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Marmolada produkowana jest z miąższu i skórki świeżych pomarańczy, ma niepowtarzalny smak i zapach.
Stanowi doskonały dodatek do ciast i tart. Skosztuj jednej łyżeczki i nie będziesz mógł przestać.
Wprowadź włoskie klimaty do swojego domu!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1069 kJ/252 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 59 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C i spożyć w ciągu 14 dni. -
19,80 zł
MARMOLADA Z MANDARYNEK SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, manadarynki ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowanyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1075 kJ / 253 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 57 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopnie Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni. -
19,80 zł
MARMOLADA Z POMARAŃCZY BIO 360 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, pomarańcze „Arancia di Ribera D.O.P.” ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 55 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1038 kJ / 244 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 60 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni. -
15,80 zł
MARMOLADA Z POMARAŃCZY SYCYLIJSKICH BIO 240 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, pomarańcza ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Marmolada produkowana jest z miąższu i skórki świeżych pomarańczy, ma niepowtarzalny smak i zapach.
Stanowi doskonały dodatek do ciast i tart. Skosztuj jednej łyżeczki i nie będziesz mógł przestać.
Wprowadź włoskie klimaty do swojego domu!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1065 kJ/251 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 56 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 °C i spożyć w ciągu 14 dni. -
19,80 zł
MARMOLADA Z POMARAŃCZY Z IMBIREM BIO 360 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, pomarańcze ze skórką*, imbir* (1,3 %), substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowanyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1036 kJ / 244 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 58 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni. -
19,80 zł
MARMOLADA Z RÓŻOWYCH GREJPFRUTÓW SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, różowe grejpfruty ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1007 kJ/238 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 59 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C i spożyć w ciągu 14 dni. -
27,00 zł
MIODOWA TRUSKAWKA BIO 260 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
truskawki*, miód* (20 %), substancja zagęszczająca – pektyna, regulator kwasowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g prodktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 448 kJ/106 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 24 g
w tym cukry – 21 g
Błonnik – 2,6 g
Białko – 0,6 g
Sól – 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza. -
16,30 zł
MIX OLIWEK Z PESTKĄ W OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN BIO 280 g (SŁOIK) – BIO ORGANICA ITALIA
SKŁADNIKI
mix oliwek* (65 %)(zielone oliwki*, czarne oliwki*), oliwa z oliwek extra virgin* (33 %), sól, ocet winny*, natka pietruszki*, bazylia*, oregano*, tymianek*, rozmaryn*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Idealny do JAJEK na twardo i warzyw lub jako dodatek do pizzy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 872 kJ/212 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 2,6 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 1,5 g
Sól: 3,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni. -
22,70 zł
MORELA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
morele*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 498 kJ/118 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 28 g
w tym cukry: 25 g
Białko: 1,1 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C. -
19,80 zł
MUS BORÓWKOWY BEZ DODATKU CUKRU 200 g – BIRKENGOLD
SKŁADNIKI
borówki, substancja słodząca: ksylitol, substancja żelująca: pektyny.OPIS
Sporządzono z 70 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 566 kJ/136 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 4,2 g
alkohole wielowodorotlenowe: 44 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu tygodnia. -
21,80 zł
MUS BORÓWKOWY BIO 250 g – MIELIZIA
SKŁADNIKI
borówki* (76 %), cukier winogronowy*, przecier jabłkowy*, miód*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Mus borówkowy jest niezwykle delikatny i przyjemny w smaku. Polecamy jako dodatek do naleśników, ciast, babeczek oraz ciepłych bułeczek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 737 kJ/174 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 38 g
w tym cukry: 36 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni. -
24,60 zł
MUS BORÓWKOWY BIO 270 g – ALCE NERO
SKŁADNIKI
borówka*, cukier winogronowy*, sok cytrynowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sporządzono ze 105 g owoców na 100 g produktu. Bez dodatku pektyny. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 790 kJ/188 kcal
Tłuszcz – 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 44 g
w tym cukry – 44 g
Błonnik – 3,3 g
Białko – 1,0 g
Sól – 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. -
20,50 zł
MUS BRZOSKWINIOWY BIO 250 g – MIELIZIA
SKŁADNIKI
brzoskwinie* (77 %), cukier winogronowy*, przecier jabłkowy*, miód*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Mus brzoskwiniowy jest niezwykle delikatny i przyjemny w smaku. Polecamy jako dodatek do naleśników, ciast, babeczek oraz ciepłych bułeczek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 719 kJ/169 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 38 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.