Wyświetlanie 1–20 z 119 wyników

  • Bajgle keto z sezamem (2x75g), bezglutenowe 150g – Balviten

    Bajgle keto z sezamem (2x75g), bezglutenowe 150g – Balviten

    Balviten
    Bajgle keto z sezamem (2x75g), bezglutenowe 150g – Balviten
    5907653101885

    14,20 
  • BAJGLE Z MAKIEM BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), mak 7,4 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

    OPIS
    Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu posypana dużą ilością maku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1219 kJ/290 kcal
    Tłuszcz: 6,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
    Węglowodany: 49,2 g
    w tym cukry: 6,4 g
    Błonnik: 6,6 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 1,15 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,30 
  • BAJGLE Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 12,8 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

    OPIS
    Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadaniowa, uwielbiana na całym świecie.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1241 kJ/295 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 51,5 g
    w tym cukry: 5,8 g
    Błonnik: 4,5 g
    Białko: 4,65 g
    Sól: 1,16 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,30 
  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA 500 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana, olej rzepakowy, cukier, glukoza, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; błonnik ziemniaczany, woda, substancja spulchniająca: węglany sodu.

    OPIS
    Bułka tarta najczęściej stosowana jest jako składnik panierek, farszy lub zapiekanek. Doskonale nadaje się do obtaczania kotletów lub do zasmażek.
    Używana jest również do posypywania form do ciasta, co zapobiega jego przywieraniu.
    Poza tym jest naturalnym zagęszczaczem różnego rodzaju potraw, np. kotletów mielonych czy sosów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1792 kJ/424 kcal
    Tłuszcz – 7,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
    Węglowodany – 85 g
    w tym cukry – 6,7 g
    Błonnik – 4,3 g
    Białko – 1,5 g
    Sól – 1,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać: MLEKO, SOJĘ, JAJA, nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    21,40 
  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BIOPONT

    SKŁADNIKI
    kasza kukurydziana*, skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski nasion psyllium*, błonnik bambusowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.
    Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie przygotowywanego kotleta.
    Dodatkowo, bułka ta doskonale sprawdzi się w tradycyjnej pizzy sycylijskiej, gdzie stanowi bazę pod wykładany na wierzch ser.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1502 kJ/356 kcal
    Tłuszcz – 4,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g
    Węglowodany – 70 g
    w tym cukry – 3,0 g
    Błonnik – 8,0 g
    Białko – 4,8 g
    Sól – 0,76 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,60 
  • BUŁKI DO HAMBURGERÓW Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x 70 g) 140 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

    OPIS
    Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1250 kJ/297 kcal
    Tłuszcz: 7,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    Węglowodany: 50,3 g
    w tym cukry: 6,0 g
    Błonnik: 4,8 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 1,15 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,90 
  • BUŁKI KAJZERKI BEZGLUTENOWE (2 x 60 g) 120 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, syrop winogronowy, białko KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat.

    OPIS
    Wyjątkowo miękka, bezglutenowa i bez laktozy kajzerka z charakterystycznym nacięciem.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1214 kJ/288 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 49,8 g
    w tym cukry: 6,0 g
    Błonnik: 5,9 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 1,19 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    11,00 
  • Bułki keto hamburgerowe z sezamem,bezglutenowe (2x85g) 170g – Balviten

    Bułki keto hamburgerowe z sezamem,bezglutenowe (2x85g) 170g – Balviten

    Balviten
    Bułki keto hamburgerowe z sezamem,bezglutenowe (2x85g) 170g – Balviten
    5907653101908

    14,99 
  • BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).

    OPIS
    Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180 ℃ przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1225 kJ/291 kcal
    Tłuszcz: 6,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 51,3 g
    w tym cukry: 7,9 g
    Błonnik: 3,3 g
    Białko: 1,7 g
    Sól: 1,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,00 
  • BUŁKI ZE SŁONECZNIKIEM BEZGLUTENOWE (2 x 50 g) 100 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), ziarna (słonecznik 13 %, siemię lniane), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza) sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki.

    OPIS
    Puszyste bułki z chrupiącą posypką z ziaren słonecznika. Do wszechstronnego zastosowania – na śniadanie, kolację, o każdej porze dnia.
    Produkt pakowany w atmosfrze ochronnej. Produkt bezglutenowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1424 kJ/340 kcal
    Tłuszcz: 13,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 46,2 g
    w tym cukry: 5,2 g
    Błonnik: 4,7 g
    Białko: 5,9 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    10,30