Wyświetlanie 1–70 z 130 wyników

  • .BUŁKI ŚNIADANIOWE BEZGLUTENOWE 120 g – INCOLA

    .BUŁKI ŚNIADANIOWE BEZGLUTENOWE 120 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat.

    OPIS
    Miękka i bezglutenowa bułka, w połączeniu z ulubionymi dodatkami idealnie sprawdzi się na śniadanie, drugie śniadanie lub szybki lunch…
    Jest bardzo uniwersalna i niepodważalnie pyszna.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1246 kJ/297 kcal
    Tłuszcz: 8,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
    Węglowodany: 46,9 g
    w tym cukry: 7,0 g
    Błonnik: 7,1 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 1,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,30 
  • .Tortilla ekologiczna (6 sztuk) 240g – Acapulco

    .Tortilla ekologiczna (6 sztuk) 240g – Acapulco
    5412514932473

    11,99 
  • BAJGLE Z MAKIEM BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), mak 7,4 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

    OPIS
    Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu posypana dużą ilością maku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1219 kJ/290 kcal
    Tłuszcz: 6,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
    Węglowodany: 49,2 g
    w tym cukry: 6,4 g
    Błonnik: 6,6 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 1,15 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,30 
  • BAJGLE Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 12,8 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

    OPIS
    Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadaniowa, uwielbiana na całym świecie.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1241 kJ/295 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 51,5 g
    w tym cukry: 5,8 g
    Błonnik: 4,5 g
    Białko: 4,65 g
    Sól: 1,16 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,30 
  • BUŁECZKI MIĘKKIE BEZGLUTENOWE (4 x 50 g) 200 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas 20 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik z babki jajowatej, mąka gryczana, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, białko roślinne (groch), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, błonnik cytrusowy, drożdże piwne, mąka jaglana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 970 kJ / 230 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 2,2 g
    Błonnik: 7,0 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    18,30 
  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA 500 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana, olej rzepakowy, cukier, glukoza, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; błonnik ziemniaczany, woda, substancja spulchniająca: węglany sodu.

    OPIS
    Bułka tarta najczęściej stosowana jest jako składnik panierek, farszy lub zapiekanek. Doskonale nadaje się do obtaczania kotletów lub do zasmażek.
    Używana jest również do posypywania form do ciasta, co zapobiega jego przywieraniu.
    Poza tym jest naturalnym zagęszczaczem różnego rodzaju potraw, np. kotletów mielonych czy sosów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1792 kJ/424 kcal
    Tłuszcz – 7,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
    Węglowodany – 85 g
    w tym cukry – 6,7 g
    Błonnik – 4,3 g
    Białko – 1,5 g
    Sól – 1,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać: MLEKO, SOJĘ, JAJA, nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    21,40 
  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BIOPONT

    SKŁADNIKI
    kasza kukurydziana*, skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski nasion psyllium*, błonnik bambusowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.
    Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie przygotowywanego kotleta.
    Dodatkowo, bułka ta doskonale sprawdzi się w tradycyjnej pizzy sycylijskiej, gdzie stanowi bazę pod wykładany na wierzch ser.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1502 kJ/356 kcal
    Tłuszcz – 4,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g
    Węglowodany – 70 g
    w tym cukry – 3,0 g
    Błonnik – 8,0 g
    Białko – 4,8 g
    Sól – 0,76 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,80 
  • BUŁKI DO HAMBURGERÓW BEZGLUTENOWE (4 x 75 g) 300 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, mąka ryżowa, zakwas 20 % (mąka ryżowa, woda), błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, cukier, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, mąka z soczewicy, sól, drożdże piwne, ekstrakt oliwy z oliwek, olej z pestek winogron, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1119 kJ / 265 kcal
    Tłuszcz: 5,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 8,3 g
    Błonnik: 4,6 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    22,00 
  • BUŁKI DO HAMBURGERÓW Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x 70 g) 140 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

    OPIS
    Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1250 kJ/297 kcal
    Tłuszcz: 7,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    Węglowodany: 50,3 g
    w tym cukry: 6,0 g
    Błonnik: 4,8 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 1,15 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,90 
  • BUŁKI DO HOT DOGÓW BEZGLUTENOWE (2 x 75 g) 150 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, mąka ryżowa, zakwas 25 % (mąka ryżowa, woda), błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, cukier, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, drożdże piwne, mąka z soczewicy, ekstrakt oliwy z oliwek, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1119 kJ / 265 kcal
    Tłuszcz: 5,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 8,3 g
    Błonnik: 4,6 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    13,70 
  • BUŁKI KAJZERKI BEZGLUTENOWE (2 x 60 g) 120 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, syrop winogronowy, białko KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat.

    OPIS
    Wyjątkowo miękka, bezglutenowa i bez laktozy kajzerka z charakterystycznym nacięciem.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1214 kJ/288 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 49,8 g
    w tym cukry: 6,0 g
    Błonnik: 5,9 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 1,19 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    11,00 
  • BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).

    OPIS
    Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180 ℃ przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1225 kJ/291 kcal
    Tłuszcz: 6,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 51,3 g
    w tym cukry: 7,9 g
    Błonnik: 3,3 g
    Białko: 1,7 g
    Sól: 1,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,00 
  • CHLEB BIAŁY PITA BIO 260 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    mąka PSZENNA* (66 %) (mąka PSZENNA*, węglany wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), woda, drożdże, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1.Polać delikatnie wodą
    2.Włożyć do opiekacza na ok. 2 minuty następnie przekroić.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1038 kJ / 248 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 48,4 g
    w tym cukry: 2,8 g
    Białko: 8,2 g
    Sól: 0,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.

    11,90 
  • CHLEB BRĄZOWY PITA BIO 280 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    mąka PSZENNA pełnoziarnista* (66 %), woda, drożdże, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1.Polać delikatnie wodą
    2.Włożyć do opiekacza na ok. 2 minuty i następnie przekroić

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 984 kJ/235 kcal
    Tłuszcz: 1,6 g
    w tym kwasy nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 40,8 g
    w tym cukry: 2,9 g
    Białko: 9,9 g
    Sól: 0,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni

    11,90 
  • CHLEB CIEMNY NATURALNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    Składniki: woda, skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, jabłkowy, ziemniaczany, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (JAJA), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat.

    OPIS
    Pyszny chleb bezglutenowy ciemny. W połączeniu z masłem oraz świeżymi dodatkami stanowi podstawę zbilansowanego śniadania. Bardzo dobrze smakuje w postaci grzanek, przypieczony w tosterze lub piekarniku. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1066 kJ/255 kcal
    Tłuszcz 10 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
    Węglowodany 32 g
    w tym cukry 1,6 g
    Błonnik 11 g
    Białko 3,0 g
    Sól 1,4 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych

    9,30 
  • CHLEB DOMOWY KROJONY BEZGLUTENOWY 220 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas 16 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka gryczana, mąka ryżowa, błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, białko z grochu, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, drożdże piwne, olej z pestek winogron, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej. Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1032 kJ / 245 kcal
    Tłuszcz: 4,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 43 g
    w tym cukry: 6,1 g
    Błonnik: 8,0 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 1,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    16,30 
  • CHLEB FOREMKOWY CIEMNY 7 ZIAREN BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, słonecznik 2 %, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), siemię lniane 2 %, drożdże, cukier, sól, mąka jaglana, ekstrakt jabłkowy, nasiona quinoa 0,5 %, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,5 %, ziarna dyni 0,4 %, mak 0,1 %.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1026 kJ / 244 kcal
    Tłuszcz: 5,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,64 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 4,1 g
    Błonnik: 5,9 g
    Białko: 4,6 g
    Sól: 1,52 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h.

    10,00 
  • CHLEB FOREMKOWY JASNY BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), drożdże, cukier, sól, mąka jaglana.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 985 kJ / 233 kcal
    Tłuszcz: 3,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,26 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 4,6 g
    Błonnik: 4,7 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,94 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h.

    9,50 
  • CHLEB FOREMKOWY WIELOZIARNISTY BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, słonecznik 3 %, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), siemię lniane 2 %, drożdże, cukier, sól, mąka jaglana, nasiona quinoa 0,6 %, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,6 %, mąka quinoa.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1042 kJ / 248 kcal
    Tłuszcz: 5,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,67 g
    Węglowodany: 40 g
    w tym cukry: 4,4 g
    Błonnik: 7,2 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 1,61 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h.

    10,00 
  • CHLEB JASNY KANAPKOWY BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, skrobia kukurydziana*, zakwas: woda, mąka ryżowa*; syrop ryżowy*, mąka ryżowa*, mąka quinoa*, mąka z lnu*, błonnik z babki płesznik*, olej słonecznikowy*, białko grochu*, drożdże*, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowy chleb jasny, bez MLEKA oraz jajek. Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 869 kJ / 206 kcal
    Tłuszcz: 2,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 2,8 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    10,60 
  • CHLEB JASNY NATURALNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    Składniki: woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), olej rzepakowy, błonnik roślinny (ziemniaczany, bambusowy, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (JAJA), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat.

    OPIS
    Pyszny chleb bezglutenowy jasny. W połączeniu z masłem oraz świeżymi dodatkami stanowi podstawę zbilansowanego śniadania. Bardzo dobrze smakuje w postaci grzanek, przypieczony w tosterze lub piekarniku. Pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1081 kJ/258 kcal
    Tłuszcz 9,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
    Węglowodany 38 g
    w tym cukry 1,8 g
    Błonnik 5,5 g
    Białko 3,4 g
    Sól 1,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych

    9,30 
  • CHLEB KANAPKOWY KROJONY BEZGLUTENOWY (2 x 200 g) 400 g – GLUTENEX

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana, woda, skrobia PSZENNA bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny, sól, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowany w atmosferze ochronnej.
    Aby przywrócić świeżość należy podgrzać na parze lub w piekarniku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1256 kJ/297 kcal
    Tłuszcz: 4,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 62 g
    w tym cukry: 5,8 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 1,8 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać JAJA, MLEKO, SOJĘ, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE i sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 0-8°C, spożyć w ciągu 48 h.

    18,60 
  • CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, nasiona (lnu, słonecznika, konopi), łuski psyllium, mąka lniana, mąka kokosowa, olej słonecznikowy, białko JAJA w proszku, błonnik jabłkowy, substancje spulchniające (winiany potasu, lakton kwasu glukonowego, wodorowęglan sodu), ostropest plamisty, błonnik: cytrusowy, bambusowy; sól.

    OPIS
    Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów.
    Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1155 kJ/280 kcal
    Tłuszcz – 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,2 g
    Węglowodany – 1,7 g
    w tym cukry – 1,7 g
    Błonnik – 20 g
    Białko – 15 g
    Sól – 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    12,90 
  • CHLEB KRÓLEWSKI Z ZIARNAMI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    zakwas (mąka ryżowa*, woda) woda, skrobia kukurydziana*, nasiona* 9 % (słonecznik*, siemię lniane*, dynia*), mąka ryżowa*, syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, guma guar*), białko grochu*, drożdże*, glukoza*, sól, błonnik (z babki płesznik*, jabłkowy*, ziemniaczany*), mąka gryczana*, skrobia ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowy chleb z ziarnami na zakwasie, bez PSZENICY, laktozy, jaj. Wysoka zawartość błonnika. Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1078 kJ / 257 kcal
    Tłuszcz: 8,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
    Węglowodany: 34 g
    w tym cukry: 3,9 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 6,1 g
    Sól: 1,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    13,40 
  • CHLEB OMEGA-3 KROJONY BIO 300 g – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    woda, OWIES* 29 %, nasiona słonecznika* 13 %, ocet jabłkowy*, siemię lniane* 9 %, pestki dyni* 7 %, nasiona babki płesznik*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jeśli jesteś miłośnikiem chleba i unikasz PSZENICY, wybierz tę doskonałą alternatywę. Ten specjalny chleb omega-3 zawiera więcej składników odżywczych niż chleb PSZENNY lub orkiszowy.
    Jest starannie zbilansowany, aby zapewnić 70 % zalecanego dziennego spożycia ALA, jeśli spożywasz około 2000 kcal dziennie. Ten chleb bogaty w kwasy Omega spełnia wszystkie wymagania.
    Jest odżywczy, wygląda i smakuje zdrowo, ma wysoką zawartość błonnika, zawiera 11 g białka i niezbędne tłuszcze omega-3. Tłuszcze, których często brakuje w typowej diecie.
    Zastanawiasz się, z czego składa się ten chleb omega-3? Przede wszystkim OWIES i nasiona, a nasiona lnu dostarczają najwięcej dobroci omega-3.
    Opakowanie zawiera 5 kromek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1231 kJ/296 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 18 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Błonnik: 8,1 g
    Białko: 11 g
    Sól: 1,0 g
    kwas alfa-linolenowy: 2,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, NASIONA SEZAMU i orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    20,90 
  • CHLEB TOSTOWY BIO 400 g - IL BUON PANE

    CHLEB TOSTOWY BIO 400 g – IL BUON PANE

    SKŁADNIKI
    mąka PSZENNA* typ „0” (67 %), woda, drożdże, oliwa z oliwek extra virgin* (4 %), dekstroza* (2,1 %), sól, mąka PSZENNA słodowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Chleb z mąki pszennej typ 0 z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.
    Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1159 kJ/275 kcal
    Tłuszcz: 5,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
    Węglowodany: 47 g
    w tym cukry: 4,7 g
    Błonnik: 2,8 g
    Białko: 8,1 g
    Sól: 1,6 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO, JAJA, NASIONA SEZAMU, SOJĘ i gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    10,60 
  • CHLEB TOSTOWY GRYCZANY KROJONY BEZGLUTENOWY (2 x 175 g) 350 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas 20 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, gryka łuskana 9 %, mąka ryżowa, błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, mąka gryczana z gryki łuskanej 2 %, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, białko z grochu, sól, mąka gryczana pełnoziarnista 1 %, błonnik cytrusowy, drożdże piwne, mąka jaglana, ekstrakt jabłkowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1108 kJ / 263 kcal
    Tłuszcz: 4,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 3,8 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 1,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    24,50 
  • CHLEB TOSTOWY JASNY KROJONY (MAXI KROMKI) BEZGLUTENOWY 300 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, mąka ryżowa 39,6 %, zakwas 31,1 % (mąka ryżowa, woda), błonnik babki jajowatej, wysokooleinowy olej słonecznikowy 3,5 %, mąka z soczewicy, sól, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, drożdże piwne, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1017 kJ / 241 kcal
    Tłuszcz: 3,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 44 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Błonnik: 4,9 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    19,50 
  • CHLEB TOSTOWY KLASYCZNY KROJONY BEZGLUTENOWY (2 x 175 g) 350 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas 20 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, mąka gryczana, syrop ryżowy, białko roślinne (groch), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, błonnik cytrusowy, drożdże piwne, mąka jaglana, ekstrakt oliwy z oliwek, olej z pestek winogron, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 944 kJ / 244 kcal
    Tłuszcz: 3,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Błonnik: 6,7 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 1,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    24,50 
  • CHLEB TOSTOWY PEŁNOZIARNISTY BIO 400 g - IL BUON PANE

    CHLEB TOSTOWY PEŁNOZIARNISTY BIO 400 g – IL BUON PANE

    SKŁADNIKI
    mąka PSZENNA pełnoziarnista* 64 %, woda, drożdże, oliwa z oliwek extra virgin* 4 %, dekstroza* 1,6 %, sól, GLUTEN PSZENNY*, mąka PSZENNA słodowa*, mąka PSZENNA* typ „0”. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Chleb PSZENNY pełnoziarnisty z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.
    Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1089 kJ/258 kcal
    Tłuszcz: 5,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 5,0 g
    Błonnik: 5,1 g
    Białko: 9,6 g
    Sól: 1,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO, JAJA, NASIONA SEZAMU, SOJĘ i gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,70 
  • CHLEB TOSTOWY PEŁNOZIARNISTY KROJONY (MAXI KROMKI) BEZGLUTENOWY 300 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas 24 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, mąka gryczana pełnoziarnista 12,5 %, kasza gryczana łamana 4,8 %, błonnik babki jajowatej, wysokooleinowy olej słonecznikowy 3,2 %, syrop ryżowy, białka grochu, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, mąka ryżowa, sól morska, syrop cukru inwertowanego, błonnik cytrusowy, drożdże piwne, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowane w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 942 kJ / 224 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 38 g
    w tym cukry: 2,8 g
    Błonnik: 8,2 g
    Białko: 5,7 g
    Sól: 1,5 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    20,00 
  • CHLEB TOSTOWY ZBOŻOWY Z ZIARNAMI KROJONY BEZGLUTENOWY (2 x 175 g) 350 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas (20 %) (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, mąka ryżowa (8 %), błonnik babki jajowatej, olej słonecznikowy, mąka gryczana (3 %), syrop ryżowy, nasiona słonecznika, nasiona SEZAMU, białko grochu, siemię lniane, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, błonnik cytrusowy, drożdże piwne, mąka jaglana (1%), ekstrakt jabłkowy, ekstrakt oliwy z oliwek, olej z pestek winogron, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1002 kJ / 239 kcal
    Tłuszcz: 7,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 35 g
    w tym cukry: 2,8 g
    Błonnik: 7,2 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, białka MLEKA, GORCZYCĘ, jaja.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    24,60 
  • CHLEB Z PEŁNEGO ZIARNA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, ziarna 31,8 %* (słonecznik*, siemię lniane brązowe*, dynia*, siemię lniane żółte*, kasza jaglana*), płatki OWSIANE* (bezglutenowe) 22 %, olej roślinny słonecznikowy*, ocet jabłkowy*, błonnik z babki płesznik*, błonnik jabłkowy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowy chleb z ziaren, bez MLEKA, JAJEK oraz drożdży. Odpowiedni dla wegan. Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1533 kJ / 370 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik: 12 g
    Białko: 11 g
    Sól: 1,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    13,90 
  • Flatbreads- tortilla bezglutenowa 180 g – Schar

    Flatbreads- tortilla bezglutenowa 180 g – Schar
    8008698044506

    21,10 
  • KRĄŻKI KUKURYDZIANE MINI Z ROZMARYNEM BEZGLUTENOWE BIO 50 g – FIORENTINI

    SKŁADNIKI
    kukurydza* 75 %, oleje roślinne* (olej słonecznikowy*, olej kukurydziany*), skrobia kukurydziana*, sól, rozmaryn* 0,6 %, zioła*, przyprawy*, naturalny aromat przypraw. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1920 kJ/456 kcal
    Tłuszcz: 14,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
    Węglowodany: 73,1 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Błonnik: 2,1 g
    Białko: 6,4 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO (łącznie z laktozą) i soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych.

    4,80 
  • Makaron gryczany rurka BEZG. BIO 250g -Schar

    Makaron gryczany rurka BEZG. BIO 250g -Schar

    SKŁADNIKI
    100 % mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
    Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1525 kJ/360 kcal
    Tłuszcz: 3,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
    Węglowodany: 67 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: 5,3 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

    15,30 
  • MINI KETO BUŁECZKI Z SEZAMEM O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWE (4 x 25 g) 100 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, mączka MIGDAŁOWA, błonniki (z babki płesznik, bambusowy, jabłkowy), białko JAJA w proszku, sól, substancje spulchniające (winiany potasu, wodorowęglan sodu), NASIONA SEZAMU 1 %.

    OPIS
    Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów.
    Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1779 kJ/431 kcal
    Tłuszcz – 38 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,3 g
    Węglowodany – 1,7 g
    w tym cukry – 1,7 g
    Błonnik – 10 g
    Białko – 16 g
    Sól – 1,50 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    7,90