Wyświetlanie 41–60 z 107 wyników

  • Knusperbrot dunkel- pieczywo chrupkie ciemne BEZGL. 125g – Schar

    Knusperbrot dunkel- pieczywo chrupkie ciemne BEZGL. 125g – Schar

    Schar
    Knusperbrot dunkel- pieczywo chrupkie ciemne BEZGL. 125g – Schar
    8008698011294

    13,20 
  • KRĄŻKI KUKURYDZIANE MINI Z ROZMARYNEM BEZGLUTENOWE BIO 50 g – FIORENTINI

    SKŁADNIKI
    kukurydza* 75 %, oleje roślinne* (olej słonecznikowy*, olej kukurydziany*), skrobia kukurydziana*, sól, rozmaryn* 0,6 %, zioła*, przyprawy*, naturalny aromat przypraw. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1920 kJ/456 kcal
    Tłuszcz: 14,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
    Węglowodany: 73,1 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Błonnik: 2,1 g
    Białko: 6,4 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO (łącznie z laktozą) i soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych.

    4,80 
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA PROTEINOWA BEZGLUTENOWA BIO 450 g – POPCROP

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA PROTEINOWA BEZGLUTENOWA BIO 450 g – POPCROP
    SKU: 5907652545116
    Ilość w opakowaniu: 5
    Waga: 0.455 kg
    Cena za kg: 36.04

    15,40 
  • PANIERKA ORKISZOWA BIO 200 g – BAUCK HOF

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ* typ 630 (98 %), sól, drożdże*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Doskonała do panierowania mięsa, warzyw, grzybów. Można używać do zagęszczania zup, sosów, potraw.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1439 kJ/339 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik: 3,7 g
    Białko: 13 g
    Sól: 1,4 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ, łubin.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    11,60 
  • PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 110 g – AMAIZIN

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa* (62 %), tapioka*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Papier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków. Papier ryżowy można wypełnić świeżymi, chrupiącymi składnikami i polać sosem według uznania.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Papier ryżowy zanużyć na 10 sekund w letniej wodzie. Wybrane dodatki nałożyć na zwilżony papier i zawinąć w rulon.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1418 kJ / 339 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,05 g
    Węglowodany: 81,3 g
    w tym cukry: 0,05 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,20 
  • PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 150 g (15 szt.) – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    ryż biały*, sól, woda. (*certyfikowany składnikekologiczny)

    OPIS
    Papier ryżowy służy głównie do przyrządzenia SUMMER rolls (ruloniki wypełnione farszem z surowych składników, niepoddanych obróbce cieplnej) lub spring rolls (ruloniki wypełnione farszem i smażone na gorącym tłuszczu do uzyskania złotawego odcienia i odpowiedniej chrupkości).

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Pokrój nadzienie w cienkie paski
    2. Umieść arkusz papieru ryżowego w gorącej (nie wrzącej) wodzie aż zmięknie i stanie się giętki (ok. 20-30 sekund)
    3. Wyjmij arkusz z wody
    4. Umieść nadzienie na środku arkusza
    5. Zawiń do góry boki i dół arkusza
    6. Zawiń całość, aby stworzyć zgrabny kształt rolki

    Propozycja nadzienia
    paski lub plastry marchwi, cebuli dymki, papryki, ogórka, awokado, papryki chili, kiełki fasoli, mango, kolendry, mięty, makaronu ryżowego, imbiru, krewetek

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1433 kJ/345 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 83 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Błonnik: 0,8 g
    Białko: 2,7 g
    Sól: 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    15,50 
  • PIADINA KAMUT – PSZENICA DURUM CAPPELLI BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    PIADINA KAMUT – PSZENICA DURUM CAPPELLI BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY khorasan (kamut)* 35 %, mąka z PSZENICY durum Cappeli* 33 %, woda, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodek potasu). Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Na rozgrzanej do 250°C patelni podgrzewać piadinę z dwóch stron po 30 s.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1225 kJ/291 kcal
    Tłuszcz: 7,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 46 g
    w tym cukry: 1,7 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 8,6 g
    Sól: 1,5 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ i gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym opakowaniu i spożyć w ciągu 2 dni.
    Nie przekłuwać opakowania.

    18,90 
  • PIADINA ORKISZOWA BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    SKŁADNIKI
    mąka z PSZENICY ORKISZ* 69 %, woda, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodek potasu). Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Na rozgrzanej do 250°C patelni podgrzewać piadinę z dwóch stron po 30 s.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1316 kJ/312 kcal
    Tłuszcz: 8,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 50 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Błonnik: 1,5 g
    Białko: 8,6 g
    Sól: 2,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ i gorczycę

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym opakowaniu i spożyć w ciągu 2 dni.
    Nie przekłuwać opakowania.

    13,70