Wyświetlanie 1–20 z 44 wyników

  • KRĄŻKI KUKURYDZIANE MINI Z ROZMARYNEM BEZGLUTENOWE BIO 50 g – FIORENTINI

    SKŁADNIKI
    kukurydza* 75 %, oleje roślinne* (olej słonecznikowy*, olej kukurydziany*), skrobia kukurydziana*, sól, rozmaryn* 0,6 %, zioła*, przyprawy*, naturalny aromat przypraw. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1920 kJ/456 kcal
    Tłuszcz: 14,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
    Węglowodany: 73,1 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Błonnik: 2,1 g
    Białko: 6,4 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO (łącznie z laktozą) i soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych.

    4,80 
  • PIECZYWO CHRUPKIE BŁONNIKOWE GRYKA – QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO ZENTRALE

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana* (70 %), mąka kukurydziana*, mąka z białej komosy ryżowej* (10 %), psyllium*, sól morska (0,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
    Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1532 kJ / 366 kcal
    Tłuszcz: 2,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 69 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności.

    11,20 
  • PIECZYWO CHRUPKIE GRYCZANE BEZ DODATKU SOLI I CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. 
    Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1642 kJ / 388 kcal
    Tłuszcz: 2,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 75 g
    w tym cukry: 1,7 g
    Błonnik: 4,5 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,01 g
    Magnez: 199 mg (53 %)**
    Żelazo: 3,8 mg (27 %)**
    **referencyjna wartość spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł światła.

    14,70 
  • PIECZYWO CHRUPKIE GRYCZANE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana* (97,6 %), cukier trzcinowy* (<2 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
    Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu.
    Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1631 kJ / 385 kcal
    Tłuszcz: 2,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 75 g
    w tym cukry: 2,6 g
    Błonnik: 4,4 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,68 g
    Magnez: 186 mg (49,6 %)**
    Żelazo: 3,8 mg (27 %)**
    **referencyjna wartość spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł światła.

    14,70 
  • PIECZYWO CHRUPKIE KASZTANOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa*, mąka kasztanowa* (30 %), sól morska (<1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. 
    Źródło błonnika pokarmowego.
    Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1616 kJ / 381 kcal
    Tłuszcz: 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 83 g
    w tym cukry: 6,5 g
    Błonnik: 4,3 g
    Białko: 6,7 g
    Sól: 0,39 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł światła.

    17,00 
  • PIECZYWO CHRUPKIE ORZECHOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    SKŁADNIKI
    mąka z brązowego ryżu*, mąka kukurydziana*, częściowo odtłuszczony proszek z ORZECHÓW LASKOWYCH* (12,4 %), mąka z orzechów tygrysich*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. 
    Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1654 kJ / 391 kcal
    Tłuszcz: 6,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,57 g
    Węglowodany: 72 g
    w tym cukry: 6,9 g
    Błonnik: 2,5 g
    Białko: 10,3 g
    Sól: 0,54 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł światła.

    17,30 
  • PIECZYWO CHRUPKIE POMIDOROWO – PAPRYKOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana*, mąka z brązowego ryżu*, proszek pomidorowy* (3 %), papryka* (2 %), czosnek*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. 
    Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1571 kJ / 370 kcal
    Tłuszcz: 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 80 g
    w tym cukry: 2,0 g
    Błonnik: 2,9 g
    Białko: 8,0 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł światła.

    14,10 
  • PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO (6 x 18,34 g) 110 g – BYODO

    SKŁADNIKI
    mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate w błonnik i o wysokiej zawartości białka, stanowi idealną przekąskę między posiłkami lub jako substytut pieczywa podczas posiłków. Chrupiące pieczywo proteinowe doskonale sprawdzi się także jako baza pysznych kanapek czy dodatek do zup i sałatek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1554 kJ/367 kcal
    Tłuszcz: 3,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 1,9 g
    Błonnik: 3,5 g
    Białko: 24 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO i orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte.

    18,80 
  • PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE GROCH ŻÓŁTY – SOCZEWICA BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO ZENTRALE

    SKŁADNIKI
    mąka z żółtego grochu* (44 %), mąka z czerwonej soczewicy* (23,6 %), mąka z zielonej soczewicy* (23,6 %), skrobia z grochu* (6 %), mąka z ciecierzycy* (2 %), sól morska (0,8 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.
    Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1527 kJ / 361 kcal
    Tłuszcz: 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 59 g
    w tym cukry: 2,3 g
    Błonnik: 6,6 g
    Białko: 24 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności

    11,20 
  • PIECZYWO CHRUPKIE QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu brązowego*, mąka z komosy ryżowej* (40 %), cukier trzcinowy* (<2 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. 
    Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu.
    Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1608 kJ / 380 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 76 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Błonnik: 3,1 g
    Białko: 9,5 g
    Sól: 0,58 g
    Magnez: 113 mg (30,1 %)**
    Żelazo: 2,1 mg (15 %)**
    **referencyjna wartość spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł światła.

    17,00 
  • PIECZYWO CHRUPKIE RAZOWE 5 ZIAREN BIO 250 g – BURGER

    SKŁADNIKI
    mąka ŻYTNIA razowa*, SEZAM*, nasiona lnu złotego*, nasiona lnu brązowego*, gryka*, OWIES*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1457 kJ/346 kcal
    Tłuszcz: 3,4 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
    Węglowodany: 62 g
    W tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 16 g
    Białko: 8,8 g
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    10,10 
  • PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO – KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 200 g – FIORENTINI

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa* (50 %), mąka kukurydziana* (49 %), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1547 kJ/365 kcal
    Tłuszcz: 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 80 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Błonnik: 2,5 g
    Białko: 6,8 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SEZAM i SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.

    10,40 
  • PIECZYWO CHRUPKIE WIELOZIARNISTE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    SKŁADNIKI
    mąka z brązowego ryżu* (49,5 %), mąka gryczana* (25 %), mąka z sorgo* (25 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. 
    Źródło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość magnezu. 
    Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1573 kJ / 371 kcal
    Tłuszcz: 2,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 75 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: 3,0 g
    Białko: 9,8 g
    Sól: 0,52 g
    Magnez: 125 mg (33,3 %)**
    **referencyjna wartość spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł światła.

    15,40