Wyświetlanie wszystkich wyników: 48
-
14,70 zł
PIECZYWO CHRUPKIE GRYCZANE BEZ DODATKU SOLI I CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS
SKŁADNIKI
mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1642 kJ / 388 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 13 g
Sól: 0,01 g
Magnez: 199 mg (53 %)**
Żelazo: 3,8 mg (27 %)**
**referencyjna wartość spożyciaZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł światła. -
17,00 zł
PIECZYWO CHRUPKIE KASZTANOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS
SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, mąka kasztanowa* (30 %), sól morska (<1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
Źródło błonnika pokarmowego.
Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1616 kJ / 381 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 6,5 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 6,7 g
Sól: 0,39 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł światła. -
17,30 zł
PIECZYWO CHRUPKIE ORZECHOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS
SKŁADNIKI
mąka z brązowego ryżu*, mąka kukurydziana*, częściowo odtłuszczony proszek z ORZECHÓW LASKOWYCH* (12,4 %), mąka z orzechów tygrysich*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1654 kJ / 391 kcal
Tłuszcz: 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,57 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 6,9 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 10,3 g
Sól: 0,54 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł światła. -
17,00 zł
PIECZYWO CHRUPKIE OWSIANE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS
SKŁADNIKI
mąka OWSIANA* bezglutenowa 50 %, mąka ryżowa*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło Magnezu.
Pieczywo chrupkie bezglutenowe to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Najwyższej jakości OWIES, którego pochodzenie można prześledzić na każdym etapie produkcji, co zapewnia brak zanieczyszczeń glutenem z innych zbóż.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1622 kJ/ 384 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,1 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,62 g
Magnez: 71 mg (18,9 %)**
**Referencyjna wartość spożycia MagnezuZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od promieni słonecznych. -
14,00 zł
PIECZYWO CHRUPKIE POMIDOROWO – PAPRYKOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana*, mąka z brązowego ryżu*, proszek pomidorowy* (3 %), papryka* (2 %), czosnek*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1571 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 8,0 g
Sól: 1,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł światła. -
17,50 zł
PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO (6 x 18,34 g) 110 g – BYODO
SKŁADNIKI
mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate w błonnik i o wysokiej zawartości białka, stanowi idealną przekąskę między posiłkami lub jako substytut pieczywa podczas posiłków. Chrupiące pieczywo proteinowe doskonale sprawdzi się także jako baza pysznych kanapek czy dodatek do zup i sałatek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1554 kJ/367 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 24 g
Sól: 1,0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte. -
10,10 zł
PIECZYWO CHRUPKIE ŻYTNIE RAZOWE Z SEZAMEM BIO 250 g – BURGER
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa*, SEZAM* (10 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1513 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 16 g
Białko: 9,3 g
Sól: 1,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
6,10 zł
WAFLE KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI
SKŁADNIKI
kukurydza* (99 %), olej kukurydziany*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1627 kJ/383 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 85 g
w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
7,90 zł
WAFLE KUKURYDZIANE NATURALNE BEZGLUTENOWE 60 g – INCOLA
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól.OPIS
Chrupiące i węgańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1827 kJ/435 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 83,4 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 1,5 g
Sól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
7,30 zł
WAFLE KUKURYDZIANE Z QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI
SKŁADNIKI
kukurydza* 89 %, quinoa* 10 %, olej kukurydziany*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Niska zawartość tłuszczu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1636 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,45 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych. -
6,40 zł
WAFLE ORKISZOWE CIENKIE BIO 120 g – FIORENTINI
SKŁADNIKI
PSZENICA ORKISZ*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Niska zawartość tłuszczu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1612 kJ/381 kcal
Tłuszcz: 2,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 12 g
Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych. -
6,80 zł
WAFLE RYŻOWE BEZ DODATKU SOLI BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI
SKŁADNIKI
pełnoziarnisty ryż brązowy*, ryż*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Niska zawartość tłuszczu, bez dodatku soli.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1606 kJ/379 kcal
Tłuszcz – 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
Węglowodany – 80 g
w tym cukry – 0,6 g
Błonnik – 2,6 g
Białko – 8,8 g
Sól – 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych. -
5,00 zł
WAFLE RYŻOWE BEZGLUTENOWE BIO 110 g – LESTELLO
SKŁADNIKI
100 % ryż brązowy ekologiczny.OPIS
Produkt bezglutenowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Wafle ryżowe to idealna przekąska szczególnie dla osób aktywnych. Z powodzeniem zastępują tradycyjne pieczywo, łatwo zaspokoić nimi głód między posiłkami.
W opakowaniu jest 17 wafli.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1612 kJ/381 kcal
Tłuszcz – 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,8 g
Węglowodany – 79 g
w tym cukry – 1,2 g
Błonnik – 3,9 g
Białko – 8,0 g
Sól – 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte. -
8,90 zł
WAFLE Z SORGO I AMARANTUSA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI
SKŁADNIKI
sorgo* (89,5 %), amarantus* (10 %) sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Źródło fosforu i magnezu. Źródło błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1669 kJ/394 kcal
Tłuszcz – 3,0 g
w tym kwasy nasycone – 0,5 g
Węglowodany – 79 g
w tym cukry – 0,4 g
Błonnik – 5,1 g
Białko – 10 g
Sól – 0,7 g
Fosfor – 247 mg (35 %)**
Magnez – 104 mg (28 %)**
**dzienna referencyjna wartość spożycia (dla osoby dorosłej)ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu