Wyświetlanie 141–160 z 207 wyników

  • MUS Z TRUSKAWKI BEZ DODATKU CUKRU BIO 240 g – RIGONI DI ASIAGO

    SKŁADNIKI
    truskawki* 60 %, puree z jabłek* 35 %, substancja słodząca: erytrytol*, substancja żelująca: pektyny, naturalny aromat stewii. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny produkt z owoców truskawki. Zawiera substancję słodzącą.
    Źródło błonnika pokarmowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 360 kJ/85 kcal
    Tłuszcz: 0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 19 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 4℃, spożyć w możliwie krótkim czasie.

    20,50 
  • MUS Z WIŚNI BIO 220 g – TARPA

    SKŁADNIKI
    wiśnie* (90 %), miód akacjowy* (10 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wyprodukowano na Węgrzech z dziko rosnących dojrzałych i świeżych owoców pochodzenia ekologicznego. Doskonały dodatek do ciast, naleśników.
    Wyprodukowano z około 250 g owoców na 100 g produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1008 kJ/241 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 56,9 g
    w tym cukry: 51,7 g
    Białko: 2,0 g
    Sól: 0,12 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce do 4 dni.

    19,30 
  • OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) – BIO ORGANICA ITALIA

    SKŁADNIKI
    Czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (* składnik rolnictwa ekologicznego)

    OPIS
    Czarne oliwki bez pestek w solance. Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych lub dań rybnych. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 927 kJ / 225 kcal
    Tłuszcz: 23,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Weglowodany: 1,4 g
    w tym cukry:< 0,1 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 1,8 g

    UWAGA
    Może zawierać pestki lub fragmenty pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.

    12,50 
  • OLIWKI ZIELONE BEZ PESTKI BIO 350 g – CAMPOMAR NATURE

    SKŁADNIKI
    oliwki zielone bez pestki*, woda, sól, ocet winny*, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 597 kJ / 145 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g
    Węglowodany: 0 g
    W tym cukry: 0 g
    Błonnik: 2,8 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.

    12,30 
  • PASTA JAGODOWA BEZGLUTENOWA BIO 280 g – ZWERGENWIESE

    SKŁADNIKI
    jagody* 52 %, cukier buraczany*, sok z cytryny z koncentratu soku z cytryny*, substancja żelująca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sporządzono z 52 g owoców na 100 g gotowego produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 865 kJ/204 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 49 g
    w tym cukry – 48 g
    Błonnik – 1,6 g
    Białko – 0,5 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.

    13,30 
  • PASTA MALINOWA BEZGLUTENOWA BIO 280 g – ZWERGENWIESE

    SKŁADNIKI
    maliny* 55 %, cukier buraczany*, substancja żelująca: pektyny, koncentrat soku z cytryny*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 869 kJ/205 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 49 g
    w tym cukry – 49 g
    Błonnik – 1,9 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.

    13,70 
  • PASTA MORELOWA BEZGLUTENOWA BIO 280 g – ZWERGENWIESE

    SKŁADNIKI
    morele* 55 %, cukier buraczany*, substancja żelująca: pektyny, koncentrat soku z cytryny*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 920 kJ/217 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 52 g
    w tym cukry – 49 g
    Błonnik – 2,0 g
    Białko – 0,5 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.

    13,30 
  • PASTA TRUSKAWKOWA BEZGLUTENOWA BIO 280 g – ZWERGENWIESE

    SKŁADNIKI
    truskawki* 48 %, cukier buraczany*, czerwone porzeczki*, substancja żelująca: pektyny, koncentrat soku z cytryny*, koncentrat soku z czerwonej porzeczki*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sporządzono z 48 g owoców na 100 g gotowego produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 831 kJ/196 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 47 g
    w tym cukry – 47 g
    Błonnik – 1,6 g
    Białko – 0,5 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.

    13,70 
  • PASTA WIŚNIOWA BEZGLUTENOWA BIO 280 g – ZWERGENWIESE

    SKŁADNIKI
    wiśnie* 55 %, cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny*, substancja żelująca: pektyny, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sporządzono z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 934 kJ/220 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 53 g
    w tym cukry – 50 g
    Błonnik – 1,4 g
    Białko – 0,6 g
    Sól – 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.

    13,30 
  • PIGWOWIEC 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 250 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    pigwowiec*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców pigwowca i 37 g cukru. Produkt pasteryzowany, otrzymany przez gotowanie owoców pigwowca z dodatkiem cukru trzcinowego, bez dodanej wody. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców pigwowca, barwa zbliżona do barwy owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 578 kJ/136 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 33 g
    w tym cukry – 24 g
    Białko – 0,7 g
    Sól – 0,06 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza

    22,70 
  • PIGWOWIEC W SYROPIE BEZGLUTENOWY 240 g (80 g) – KROKUS

    SKŁADNIKI
    pigwowiec japoński, cukier, woda.

    OPIS
    Pigwowiec w plastrach zanurzony w słodkim syropie posiada charakterystyczny aromat oraz cierpki smak. Doskonała jakość i smak zamknięta w estetycznym słoiczku, bez konserwantów, bez barwników i aromatów.
    Pigwa w syropie smakuje wyśmienicie w gorących napojach, deserach, ciastach, czy wytrawnych daniach. Polecana także do lodów, budyniu, koktajli oraz drinków.
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 692 kJ/163 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 40 g
    w tym cukry: 37 g
    Białko: 0,7 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    12,80 
  • PŁATKI RÓŻY W CUKRZE 220 g – POLSKA RÓŻA

    PŁATKI RÓŻY W CUKRZE 220 g – POLSKA RÓŻA

    SKŁADNIKI
    cukier, płatki róży fałdzistolistnej (30 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Płatki róży w cukrze maja długą tradycję. W Galicji, świeże surowe płatki utarte z cukrem były szeroko stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików oraz aromatyzowanych ciast, takich jak śliwkowce czy jabłeczniki. Także dziś polecamy nasz wyrób tym wszystkim, którzy realizują swoją pasję kulinarną piekąc ciasta.
    Bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1292 kJ/304 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 76 g
    w tym cukry: 73 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

    24,10 
  • POWIDEŁKO ŚLIWKOWE B/C 180 g – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    śliwki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Powidła śliwkowe można wykorzystać na kanapkę, do naleśników, wypieków czy herbaty.
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 524 kJ/123 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 30 g
    w tym cukry: 21 g
    Białko: 1,4 g
    Sól: 0,04 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C nie dłużej niż 48 godzin.

    12,70