Wyświetlanie 81–100 z 217 wyników

  • HUMMUS BEZGLUTENOWY BIO 200 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* 63 % (woda, ciecierzyca*), pasta SEZAMOWA* (TAHINI*) 15 %, olej słonecznikowy*, woda, regulator kwasowości: kwas mlekowy**, sól morska, czosnek*, kminek* (*certyfikowany składnik ekologiczny, ** składnik pozyskany z trzciny cukrowej).

    OPIS
    Hummus jest bardzo popularny na Bliskim Wschodzie. Jego głównymi składnikami są gotowana ciecierzyca oraz pasta SEZAMowa tahini. Hummus Florentin może być wykorzystywany na wiele sposobów: jako dip polany oliwą z oliwek i cytryną, z chlebem pita, do mięs oraz sałatek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 866 kJ/207 kcal
    Tłuszcz: 14,9 g
    w tym kwasy nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 9,0 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 4,2 g
    Białko: 7,5 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.

    17,10 
  • HUMMUS CZERWONA PAPRYKA 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    53 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, 5 % papryka czerwona suszona, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini i papryki czerwonej.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 822 kJ/198 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 11,1 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 5,0 g
    Białko: 4,6 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,80 
  • HUMMUS CZOSNEK NIEDŹWIEDZI 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    55 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, suszony czosnek niedźwiedzi 1 %, czosnek suszony, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy i tahini z czosnkiem niedźwiedzim.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 809 kJ/195 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 8,9 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 7,2 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,80 
  • HUMMUS EKSTRA Z ORZESZKAMI PINIOWYMI BEZGLUTENOWY BIO 200 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (52 %) (woda, ciecierzyca*), woda, pasta SEZAMOWA* (13 %), oliwa z oliwek*, orzeszki piniowe* (4 %), sok z cytryny* (1 %), sól morska, regulator kwasowości: kwas mlekowy**, czosnek*, kminek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) (**pozyskany z trzciny cukrowej)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 852 kJ/203 kcal
    Tłuszcz: 14,4 g
    w tym kwasy nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: 7,7 g
    w tym cukry: 1,1 g
    Białko: 6,6 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    17,60 
  • HUMMUS JALAPENO BEZGLUTENOWY BIO 170 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (53 %) (woda, ciecierzyca*), pasta SEZAMOWA* (15 %), olej słonecznikowy*, marynowana papryka chili jalapeno* (13 %), woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas mlekowy**, czosnek*, kminek*, ocet winny* (*certyfikowany składnik ekologiczny, **pozyskany z trzciny cukrowej)

    OPIS
    Produkt odpowiedni dla wegan. Ekologiczna pasta z ciecierzycą, pastą SEZAMOWĄ i marynowaną papryką chili jalapeno.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1069 kJ/255 kcal
    Tłuszcz: 20,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
    Węglowodany: 7,4 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Białko: 7,1 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    16,60 
  • HUMMUS MANGO I CHILI 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    46 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, 14 % pulpa z mango (mango 88,9 %, cukier 8 %, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, 2 % pasta z papryki chili (papryka 87 %, czosnek, kolendra, sól, kmin rzymski, regulator kwasowości: kwas cytrynowy).

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini, mango i papryką chili.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 803 kJ/192 kcal
    Tłuszcz: 13,6 g
    w tym kwasy nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 12,5 g
    w tym cukry: 2,6 g
    Błonnik: 5,2 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,80 
  • HUMMUS PIECZONY BAKŁAŻAN 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    ciecierzyca gotowana 44 % (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, bakłażan 12 % (bakłażan, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), woda, pasta SEZAMOWA tahini, sok z zagęszczonego soku z cytryny, sól, czosnek granulowany, kmin rzymski, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Kremowa pasta z ciecierzycy z dodatkiem pieczonego bakłażana. Pakowano w atmosferze ochronnej.
    Produkt gotowy do spożycia. Do smarowania pieczywa, lub jako dip do warzyw i chipsów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1122 kJ/268 kcal
    Tłuszcz: 16,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 8,4 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Błonnik: 7,7 g
    Białko: 5,9 g
    Sól: 1,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,80 
  • HUMMUS PIKANTNY BEZGLUTENOWY BIO 170 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* 71 % (woda, ciecierzyca*), pasta SEZAMOWA* (tahini*) 11 %, papryka* 6 %, olej słonecznikowy*, papryka czerwona ostra* 2 %, sól morska, czosnek*, kminek*, regulator kwasowości: kwas mlekowy** (*certyfikowany składnik ekologiczny, **składnik pozyskany z trzciny cukrowej)

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini (pasta SEZAMOWA) i papryki ostrej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 800 kJ/190 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy nasycone: 1,6 g
    Węglowodany: 6,7 g
    w tym cukry: 1,6 g
    Błonnik: 7,3 g
    Białko: 6,9 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    15,50 
  • HUMMUS SUSZONE POMIDORY 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    53 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, 5 % pomidory suszone, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy i tahini z suszonymi pomidorami.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 824 kJ/199 kcal
    Tłuszcz: 14,3 g
    w tym kwasy nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 10,2 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: 5,4 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,80 
  • HUMMUS TRADYCYJNY 200 g – LAVICA FOOD

    SKŁADNIKI
    57 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 782 kJ/189 kcal
    Tłuszcz: 13,8 g
    w tym kwasy nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 7,5 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Błonnik: 8,0 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.

    9,80 
  • HUMMUS TRADYCYJNY BIO 200 g – FRESA ORGANIC

    HUMMUS TRADYCYJNY BIO 200 g – FRESA ORGANIC
    SKU: 5903843674412
    Ilość w opakowaniu: 12
    Waga: 0.22 kg
    Cena za kg: 52.73

    11,60 
  • HUMMUS Z AWOKADO BEZGLUTENOWY BIO 170 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (64 %) (woda, ciecierzyca*), awokado* (20 %), woda, pasta SEZAMOWA* (tahini*) (10 %), natka pietruszki*, sok z limonki*, sól morska, czosnek*, regulator kwasowości: kwas mlekowy**. (*certyfikowany składnik ekologiczny, **składnik pozyskany z trzciny cukrowej)

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini i awokado.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 640 kJ/150 kcal
    Tłuszcz: 8,8 g
    w tym kwasy nasycone: 1,5 g
    Węglowodany: 8,7 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 5,5 g
    Białko: 6,9 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    16,10 
  • HUMMUS Z SUSZONYMI POMIDORAMI BEZGLUTENOWY BIO 170 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (woda, ciecierzyca*) (55 %), woda, pasta SEZAMOWA* (tahini*) (11 %), olej słonecznikowy*, suszone pomidory* (6 %), bazylia*, sól morska, czosnek*, regulator kwasowości: kwas mlekowy**. (*certyfikowany składnik ekologiczny, **składnik pozyskany z trzciny cukrowej)

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy z tahini i suszonymi pomidorami.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 860 kJ/210 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 1,7 g
    Węglowodany: 8,9 g
    w tym cukry: 2,2 g
    Błonnik: 4,9 g
    Białko: 6,9 g
    Sól: 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

    16,40 
  • JOGURT KOKOSOWO – MIGDAŁOWY Z MLEKA SIENNEGO BIO 250 g – STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (80 %), wsad kokos-migdał* 20 % (cukier trzcinowy*, wiórki kokosowe* 1,2 %, posiekane MIGDAŁY* 0,8 %, skrobia kukurydziana*, koncentrat soku z cytryny*, substancja żelująca: pektyna, ekstrakt z ziarenek wanilii Bourbon*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (88 %) z wsadem kokos-migdał, 3,5 % tłuszczu.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak kokosa i migdała. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 424 kJ/101 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14,2 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    7,90 
  • KABANOSY KLASYCZNE, BEZMIĘSNE, WEGAŃSKIE 160G – BEZMIĘSNY

    SKŁADNIKI
    woda, białka roślinne (PSZENNE, grochowe), olej rzepakowy, olej kokosowy, płatki drożdżowe nieaktywne, SOJA, sos SOJOWY, sól kłodawska, czarny pieprz, przyprawy naturalne, ekstrakty przypraw, mąka ryżowa, dekstroza, naturalne aromaty, błonniki (bambusowy, grochowy, babki jajowatej), maltodekstryna.

    OPIS
    Bezmięsna przekąska o smaku kabanosa z dodatkiem soli kłodawskiej i czarnego pieprzu. Produkt roślinny na bazie białka pszennego i grochowego.
    Bezmięsne Kabanosy to produkt, nad którym pracowaliśmy prawie rok. Tak jak wszystkie nasze produkty, kabanosy także bazują na połączeniu białka grochu i pszenicy. Jak sama nazwa mówi, celowaliśmy w klasykę – w smaku są więc słono-pieprzne z nutą kminku. Poddaliśmy je naturalnym procesom wędzenia oraz suszenia, tak aby w niczym nie ustępowały swym pierwowzorom.
    Produkt nadaje się do mrożenia i smażenia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Wyjmij kabanos z paczki i zdejmij celulozową osłonkę.
    2. Weź gryza i ciesz się smakiem!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1249 kJ/298 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 5,3 g
    Błonnik: 2,9 g
    Białko: 29 g
    Sól: 1,53 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać nasiona SEZAMU, SELER i gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Produkt należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.

    18,00