Wyświetlanie 61–80 z 217 wyników

  • DESER SOJOWY JAGODOWY BEZGLUTENOWY BIO 125 g – THE BRIDGE

    SKŁADNIKI
    ekstrakt SOJOWY* 80 % (woda, obłuszczona SOJA* 9,5 %), wsad jagodowy* 20 % (zagęszczony sok jabłkowy*, kawałki jagód* 39,5 %, skrobia kukurydziana*, zagęszczony sok z czarnej marchwi*, naturalny aromat jagodowy*, substancja żelująca: pektyna), żywe kultury (S.thermophilus, L.casei). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wegańska alternatywa jogurtów. Nie chcemy, aby weganie czuli się w jakikolwiek sposób wykluczeni, dlatego oferujemy JOGURT wegański pochodzenia roślinnego.
    Jesteśmy pewni, że każdy, kto spróbuje wegańskiego wariantu jogurtu dostrzeże niewątpliwe walory smakowe i po prostu zapragnie spróbować więcej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 304 kJ/72 kcal
    Tłuszcz: 2,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 8,5 g
    w tym cukry: 6,9 g
    Białko: 3,8 g
    Sól: 0,05 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze max. 4°C

    6,30 
  • DESER SOJOWY TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY BIO 400 g – SOJADE

    SKŁADNIKI
    napój SOJOWY* 78 % (woda, obłuszczone ziarno SOI*), truskawki* 9 %, nierafinowany cukier trzcinowy*, aromat truskawkowy*, koncentrat soku z czarnego bzu*, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego, regulator kwasowości: cytryniany wapnia, kultury bakterii: Bifidus i Acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 317 kJ/75 kcal
    Tłuszcz: 2,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 9,8 g
    w tym cukry: 9,5 g
    Białko: 3,8 g
    Sól: 0,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    17,10 
  • DESER SOJOWY WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 400 g – SOJADE

    SKŁADNIKI
    napój SOJOWY* 78 % (woda, obłuszczone ziarno SOI* 9,2 %), nierafinowany cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczajaca: pektyny, naturalny aromat wanilii* (0,5 %), laska wanilii*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii: Bifidus i Acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 356 kJ/85 kcal
    Tłuszcz: 2,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 13 g
    w tym cukry: 12 g
    Białko: 3,8 g
    Sól: 0,10 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    16,40 
  • FALAFEL BEZGLUTENOWY 250 g – FALAFEL

    SKŁADNIKI
    ciecierzyca 65 %, bób 25 %, błonnik grochowy, pietruszka, cebula, przyprawy naturalne.

    OPIS
    Produkt gotowy do spożycia. Pakowany próżniowo.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Podgrzać w piekarniku, na patelni bez tłuszczu lub na grillu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1168 kJ/279 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
    Węglowodany: 35 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 13,5 g
    Białko: 15,1 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po rozpakowaniu spożyć w ciągu 48 godzin.

    13,40 
  • FALAFEL KLASYCZNY BEZGLUTENOWY 160 g – FALAFEL

    SKŁADNIKI
    ciecierzyca, bób, cebula, błonnik grochowy, pietruszka, olej rzepakowy, przyprawy naturalne.

    OPIS
    Falafele to przepyszne, aromatyczne kotleciki z ciecierzycą. Popularne na Bliskim Wschodzie, coraz częściej wykorzystywane w naszej rodzimej kuchni, zwłaszcza roślinnej. Najczęściej podawane w picie, z warzywami oraz sosami, lub z hummusem.
    Produkt gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. Pakowany w atmosferze ochronnej.

    Zalety produktu:
    – bez glutenu
    – bez jajek
    – bez mleka
    – bez soi
    – bez GMO

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Podgrzać w piekarniku, na patelni bez tłuszczu lub na grillu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 649 kJ/155 kcal
    Tłuszcz – 2,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,2 g
    Węglowodany – 26 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 12 g
    Białko – 15 g
    Sól – 0,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    12,40