Wyświetlanie 61–80 z 217 wyników
-
6,30 zł
DESER SOJOWY JAGODOWY BEZGLUTENOWY BIO 125 g – THE BRIDGE
SKŁADNIKI
ekstrakt SOJOWY* 80 % (woda, obłuszczona SOJA* 9,5 %), wsad jagodowy* 20 % (zagęszczony sok jabłkowy*, kawałki jagód* 39,5 %, skrobia kukurydziana*, zagęszczony sok z czarnej marchwi*, naturalny aromat jagodowy*, substancja żelująca: pektyna), żywe kultury (S.thermophilus, L.casei). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wegańska alternatywa jogurtów. Nie chcemy, aby weganie czuli się w jakikolwiek sposób wykluczeni, dlatego oferujemy JOGURT wegański pochodzenia roślinnego.
Jesteśmy pewni, że każdy, kto spróbuje wegańskiego wariantu jogurtu dostrzeże niewątpliwe walory smakowe i po prostu zapragnie spróbować więcej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 304 kJ/72 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 8,5 g
w tym cukry: 6,9 g
Białko: 3,8 g
Sól: 0,05 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze max. 4°C -
17,10 zł
DESER SOJOWY TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY BIO 400 g – SOJADE
SKŁADNIKI
napój SOJOWY* 78 % (woda, obłuszczone ziarno SOI*), truskawki* 9 %, nierafinowany cukier trzcinowy*, aromat truskawkowy*, koncentrat soku z czarnego bzu*, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego, regulator kwasowości: cytryniany wapnia, kultury bakterii: Bifidus i Acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 317 kJ/75 kcal
Tłuszcz: 2,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 9,8 g
w tym cukry: 9,5 g
Białko: 3,8 g
Sól: 0,08 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
16,40 zł
DESER SOJOWY WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 400 g – SOJADE
SKŁADNIKI
napój SOJOWY* 78 % (woda, obłuszczone ziarno SOI* 9,2 %), nierafinowany cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczajaca: pektyny, naturalny aromat wanilii* (0,5 %), laska wanilii*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii: Bifidus i Acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 356 kJ/85 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 12 g
Białko: 3,8 g
Sól: 0,10 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
13,40 zł
FALAFEL BEZGLUTENOWY 250 g – FALAFEL
SKŁADNIKI
ciecierzyca 65 %, bób 25 %, błonnik grochowy, pietruszka, cebula, przyprawy naturalne.OPIS
Produkt gotowy do spożycia. Pakowany próżniowo.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzać w piekarniku, na patelni bez tłuszczu lub na grillu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1168 kJ/279 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 13,5 g
Białko: 15,1 g
Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po rozpakowaniu spożyć w ciągu 48 godzin. -
12,40 zł
FALAFEL KLASYCZNY BEZGLUTENOWY 160 g – FALAFEL
SKŁADNIKI
ciecierzyca, bób, cebula, błonnik grochowy, pietruszka, olej rzepakowy, przyprawy naturalne.OPIS
Falafele to przepyszne, aromatyczne kotleciki z ciecierzycą. Popularne na Bliskim Wschodzie, coraz częściej wykorzystywane w naszej rodzimej kuchni, zwłaszcza roślinnej. Najczęściej podawane w picie, z warzywami oraz sosami, lub z hummusem.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. Pakowany w atmosferze ochronnej.Zalety produktu:
– bez glutenu
– bez jajek
– bez mleka
– bez soi
– bez GMOSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzać w piekarniku, na patelni bez tłuszczu lub na grillu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 649 kJ/155 kcal
Tłuszcz – 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,2 g
Węglowodany – 26 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 12 g
Białko – 15 g
Sól – 0,11 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.