- Nie możesz dodać "JOGURT NATURALNY BIO 250 g - TURVITA" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 21–40 z 204 wyników
-
16,60 zł
JOGURT KREMOWY MALINA – GRANAT (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT*, maliny* 8 %, cukier buraczany*, sok z granatu* 2 % (z koncentratu soku z granatu*), sok z bzu* (z koncentratu soku z bzu*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13,3 g
w tym cukry: 13,3 g
Błonnik: 0,4 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
17,40 zł
JOGURT KREMOWY MALINOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, maliny* (6 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, koncentrat soku z buraka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 498 kJ/119 kcal
Tłuszcz: 5,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 13,2 g
w tym cukry: 13,2 g
Błonnik: 0,4 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,13 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. -
16,60 zł
JOGURT KREMOWY MANGO – WANILIA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, mango* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny*, ekstrakt z wanilii Bourbon* (0,04 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 417 kJ/99 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13,6 g
w tym cukry: 13,6 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 4,3 g
Sól: 0,14 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
16,60 zł
JOGURT KREMOWY MANGO (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, mango* (12 %), surowy cukier trzcinowy*, skrobia*, koncentrat soku z jabłek* i dyni*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 521 kJ/124 kcal
Tłuszcz: 5,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 14,5 g
w tym cukry: 13,7 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 2,9 g
Sól: 0,11 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
16,90 zł
JOGURT KREMOWY TRUSKAWKA – MALINA (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, truskawki* 6 %, maliny* 4 %, sok z czarnego bzu z koncentratu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 436 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13,6 g
w tym cukry: 13,6 g
Błonnik: 0,3 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0,15 gUWAGA
Mocne uderzenia łyżką mogą uszkodzić szkło.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
16,70 zł
JOGURT KREMOWY WANILIOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, skrobia*, ekstrakt z wanili Bourbon* (0,1 %), substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, sproszkowana wanilia Bourbon* (0,03 %), koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 14,3 g
w tym cukry: 13,9 g
Błonnik: 0,1 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
6,50 zł
JOGURT MALINOWY Z KULKAMI CZEKOLADOWYMI BIO 150 g – BERCHTESGADENER LAND
SKŁADNIKI
JOGURT*, wsad malinowy* 10 % [puree z malin*, cukier*, skrobia z tapioki*, koncentrat soku z czerwonego buraka*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*), kulki czekoladowe* 9 % [kuwertura czekoladowa* (cukier*, MLEKO pełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*)), kulki zbożowe* (kasza kukurydziana*, mąka PSZENNA pełnoziarnista*, cukier*, sól morska), substancja glazurująca: guma arabska*, miód*], cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Opakowanie zawiera: 137 g jogurtu malinowego + 13 g kulek czekoladowych. Zawartość tłuszczu w MLEKU 3,9 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 548 kJ/130 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 15,1 g
w tym cukry: 13,6 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,10 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze +8 ℃. -
5,80 zł
JOGURT MANGO – WANILIA Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK)- STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* (80 %), wsad mango-wanilia* 20 % (przecier z mango* 10 %, cukier buraczany*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, ekstrakt z ziarenek wanilii Bourbon*, wanilia Bourbon w proszku*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem mango-wanilia, 3,5 % tłuszczu w mleku.
JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak mango i wanilii. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 12,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C -
7,90 zł
JOGURT MANGO – KURKUMA Z MLEKA SIENNEGO BIO 250 g – STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* (80 %), wsad mango-kurkuma* 20 % (przecier z mango* 10 %, cukier buraczany*, kurkuma* 0,04 %, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (88 %) z wsadem mango-kurkuma, 3,5 % tłuszczu.
JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak mango i kurkumy. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 424 kJ/101 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 12,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. -
3,90 zł
JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 267 kJ/63 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 6,0 g
w tym cukry: 6,0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,18 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
8,90 zł
JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 262 kJ/62 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 6,4 g
w tym cukry: 6,4 g
Błonnik: 0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,13 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
4,30 zł
JOGURT NATURALNY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
ekologiczny JOGURT naturalny (3,8 % tłuszczu w MLEKU)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 321 kJ/77 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 5,4 g
w tym cukry: 5,4 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
9,20 zł
JOGURT NATURALNY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny* (3,8 % tłuszczu w MLEKU) (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 313 kJ/75 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 5,3 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 0 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,13 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
4,40 zł
JOGURT NATURALNY BEZ LAKTOZY BIO 180 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, kultury bakteri jogurtowych (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zawartość laktozy <0,01 g/100 g produktuWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 258 kJ/62 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C