Wyświetlanie 21–40 z 204 wyników

  • JOGURT KREMOWY MALINA – GRANAT (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, maliny* 8 %, cukier buraczany*, sok z granatu* 2 % (z koncentratu soku z granatu*), sok z bzu* (z koncentratu soku z bzu*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,3 g
    w tym cukry: 13,3 g
    Błonnik: 0,4 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,60 
  • JOGURT KREMOWY MALINOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, maliny* (6 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, koncentrat soku z buraka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 498 kJ/119 kcal
    Tłuszcz: 5,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
    Węglowodany: 13,2 g
    w tym cukry: 13,2 g
    Błonnik: 0,4 g
    Białko: 3,5 g
    Sól: 0,13 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    17,40 
  • JOGURT KREMOWY MANGO – WANILIA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, mango* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny*, ekstrakt z wanilii Bourbon* (0,04 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 417 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,60 
  • JOGURT KREMOWY MANGO (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, mango* (12 %), surowy cukier trzcinowy*, skrobia*, koncentrat soku z jabłek* i dyni*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 521 kJ/124 kcal
    Tłuszcz: 5,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
    Węglowodany: 14,5 g
    w tym cukry: 13,7 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,60 
  • JOGURT KREMOWY TRUSKAWKA – MALINA (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, truskawki* 6 %, maliny* 4 %, sok z czarnego bzu z koncentratu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 436 kJ/103 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Błonnik: 0,3 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 0,15 g

    UWAGA
    Mocne uderzenia łyżką mogą uszkodzić szkło.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,90 
  • JOGURT KREMOWY WANILIOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, skrobia*, ekstrakt z wanili Bourbon* (0,1 %), substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, sproszkowana wanilia Bourbon* (0,03 %), koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
    Tłuszcz: 2,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
    Węglowodany: 14,3 g
    w tym cukry: 13,9 g
    Błonnik: 0,1 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,70 
  • JOGURT MALINOWY Z KULKAMI CZEKOLADOWYMI BIO 150 g – BERCHTESGADENER LAND

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, wsad malinowy* 10 % [puree z malin*, cukier*, skrobia z tapioki*, koncentrat soku z czerwonego buraka*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*), kulki czekoladowe* 9 % [kuwertura czekoladowa* (cukier*, MLEKO pełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*)), kulki zbożowe* (kasza kukurydziana*, mąka PSZENNA pełnoziarnista*, cukier*, sól morska), substancja glazurująca: guma arabska*, miód*], cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Opakowanie zawiera: 137 g jogurtu malinowego + 13 g kulek czekoladowych. Zawartość tłuszczu w MLEKU 3,9 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 548 kJ/130 kcal
    Tłuszcz: 5,5 g
    w tym kwasy nasycone: 3,5 g
    Węglowodany: 15,1 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 0,10 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze +8 ℃.

    6,50 
  • JOGURT MANGO – WANILIA Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK)- STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (80 %), wsad mango-wanilia* 20 % (przecier z mango* 10 %, cukier buraczany*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, ekstrakt z ziarenek wanilii Bourbon*, wanilia Bourbon w proszku*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem mango-wanilia, 3,5 % tłuszczu w mleku.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak mango i wanilii. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14,2 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C

    5,80 
  • JOGURT MANGO – KURKUMA Z MLEKA SIENNEGO BIO 250 g – STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (80 %), wsad mango-kurkuma* 20 % (przecier z mango* 10 %, cukier buraczany*, kurkuma* 0,04 %, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (88 %) z wsadem mango-kurkuma, 3,5 % tłuszczu.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak mango i kurkumy. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 424 kJ/101 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14,2 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    7,90 
  • JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 267 kJ/63 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 6,0 g
    w tym cukry: 6,0 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 5,4 g
    Sól: 0,18 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    3,90 
  • JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 262 kJ/62 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 6,4 g
    w tym cukry: 6,4 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,13 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    8,90 
  • JOGURT NATURALNY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny (3,8 % tłuszczu w MLEKU)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 321 kJ/77 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 5,4 g
    w tym cukry: 5,4 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    4,30 
  • JOGURT NATURALNY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny* (3,8 % tłuszczu w MLEKU) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 313 kJ/75 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 5,3 g
    w tym cukry: 5,3 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,13 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    9,20 
  • JOGURT NATURALNY BEZ LAKTOZY BIO 180 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury bakteri jogurtowych (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawartość laktozy <0,01 g/100 g produktu

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 258 kJ/62 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 3,7 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    4,40