Wyświetlanie 1–20 z 192 wyników

  • HOMILKA KARPACKA BIO 270 g – ŁEMKOWYNA

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER podpuszczkowy niedojrzewający parzony wędzony.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1566 kJ/377 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy nasycone: 17 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 28 g
    Sól: 3,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    27,00 
  • HUCUŁKI KARPACKIE BIO 120 g – ŁEMKOWYNA

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER podpuszczkowy niedojrzewający parzony wędzony.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1229 kJ/294 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy nasycone: 12 g
    Węglowodany: 2,1 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Białko: 31 g
    Sól: 3,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    13,60 
  • JOGURT BANANOWY Z MLEKA SIENNEGO BIO 125 g – STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (88 %), wsad bananowy* 12 % (cukier trzcinowy*, przecier z bananów* 4,2 %, substancja żelująca: pektyna, koncentrat soku z cytryny*, naturalny aromat bananowy). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (88 %) z wsadem bananowym, 3,5 % tłuszczu.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak banana. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 423 kJ/101 kcal
    Tłuszcz: 3,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
    Węglowodany: 12,1 g
    w tym cukry: 11,1 g
    Białko: 3,6 g
    Sól: 0,1 g
    Wapń: 120 mg (15 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C

    3,90 
  • JOGURT BANANOWY Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (80 %), wsad bananowy* 20 % (przecier bananowy* 10 %, cukier buraczany*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem bananowym, 3,5 % tłuszczu w mleku.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak banana. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14,2 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C

    5,80 
  • JOGURT JABŁKO – CYNAMON Z MLEKA SIENNEGO BIO 250 g – STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (80 %), wsad jabłko-cynamon* 20 % (przecier jabłkowy* 10 %, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, cynamon w proszku* 0,05 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (88 %) z wsadem jabłko-cynamon, 3,5 % tłuszczu.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak jabłka i cynamonu. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 424 kJ/101 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14,2 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    7,90 
  • JOGURT KREMOWY JAGODOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, jagody* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 416 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,1 g
    w tym cukry: 13,1 g
    Błonnik: 0,5 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,90 
  • JOGURT KREMOWY MALINA – GRANAT (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, maliny* 8 %, cukier buraczany*, sok z granatu* 2 % (z koncentratu soku z granatu*), sok z bzu* (z koncentratu soku z bzu*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,3 g
    w tym cukry: 13,3 g
    Błonnik: 0,4 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,60 
  • JOGURT KREMOWY MALINOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, maliny* (6 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, koncentrat soku z buraka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 498 kJ/119 kcal
    Tłuszcz: 5,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
    Węglowodany: 13,2 g
    w tym cukry: 13,2 g
    Błonnik: 0,4 g
    Białko: 3,5 g
    Sól: 0,13 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    17,40