• .Makaron jaglany typu RAMEN noodles, ekologiczny, bezglutenowy 280 g (4 x 70 g) – Diet Food

    SKŁADNIKI
    jagły*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1500 kJ/ 360 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 79 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: <1,0 g
    Białko: 8,0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

    19,60 
  • .Makaron jaglany, ekologiczny, bezglutenowy 250g – Diet Food

    SKŁADNIKI
    proso*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makarony jaglane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie przepłucz go zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1500 kJ/360 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 79 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: <1,0 g
    Białko: 8,0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

    15,50 
  • .Makaron ryżowy świderek bezglutenowy BIO 250g – Bartolini

    SKŁADNIKI
    ekologiczna mąka ryżowa.

    OPIS
    Makaron ryżowy wyróżnia się niezwykle delikatnym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
    Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (8-10 minut) (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
    Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1504 kJ/354 kcal
    Tłuszcz: 0,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 76,5 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 0,8 g
    Białko: 9,6 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

    11,90 
  • MAKARON (GRYCZANY TYPU NOODLE Z BATATAMI) BEZGLUTENOWY BIO 250 g – KING SOBA

    MAKARON (GRYCZANY TYPU NOODLE Z BATATAMI) BEZGLUTENOWY BIO 250 g – KING SOBA
    SKU: 619286609014
    Ilość w opakowaniu: 12
    Waga: 0.267 kg
    Cena za kg: 51.69

    13,80 
  • MAKARON (GRYCZANY) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – ALB-GOLD

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować ok. 8 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1497 kJ/354 kcal
    Tłuszcz: 3,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
    Węglowodany: 65 g
    w tym cukry: 1,4 g
    Błonnik: 9,2 g
    Białko: 12 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.

    13,10 
  • MAKARON (GRYCZANY) RAMEN BEZGLUTENOWY BIO 280 g – DIET-FOOD

    SKŁADNIKI
    gryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1549 kJ/ 370 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 72 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Błonnik: 3,0 g
    Białko: 13,0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

    19,60 
  • MAKARON (GRYCZANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL

    SKŁADNIKI
    ekologiczna pełnoziarnista mąka gryczana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać 100 g makaronu i sól. Gotować ok. 8 minut od czasu do czasu mieszając. 

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1497 kJ / 354 kcal
    Tłuszcz – 3,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g
    Węglowodany – 65 g
    w tym cukry – 1,4 g
    Białko – 12 g
    Sól – 0,01 g
    Tiamina: 0,52 mg (47 %)**
    Magnez: 225 mg (60 %)**
    Cynk: 2,6 mg (26 %)** 
    **dzienna referencyjna wartość spożycia (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    17,00 
  • MAKARON (GRYCZANY) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – ALB GOLD (ALB NATUR)

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana razowa* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować ok. 8 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1497 kJ / 354 kcal
    Tłuszcz: 3,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
    Węglowodany: 65 g
    w tym cukry: 1,4 g
    Białko: 12 g
    Sól: < 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.

    11,90 
  • MAKARON (GRYCZANY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – APOTHEKE

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100g makaronu na 1 litr wody) przez 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, a następnie odstawić na 3 minuty. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1512 kJ/356 kcal
    Tłuszcz: 3,4 g
    w tym kwasy nasycone: 0,7 g
    Węglowodany: 78 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Białko: 7,5 g
    Sól: 0,25 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 ℃ i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.

    11,30 
  • MAKARON (GRYCZANY) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    SKŁADNIKI
    ekologiczna mąka z gryki.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 8 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1525 kJ/360 kcal
    Tłuszcz: 3,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
    Węglowodany: 67 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: 5,3 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,70 
  • MAKARON (KONJAC TYPU FETTUCCINE) BEZGLUTENOWY BIO 385 g – DIET-FOOD

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 30 kJ/7 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: <0,2 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: <0,1 g
    Sól: <0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    11,10 
  • MAKARON (KONJAC TYPU SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD

    SKŁADNIKI
    woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 33 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    8,90 
  • MAKARON (KONJAC TYPU SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY BIO 385 g – DIET-FOOD

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona 96,6 %, mąka konjac* 3,4 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 30 kJ/7 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: <0,2 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: <0,1 g
    Sól: <0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    11,10 
  • MAKARON (KONJAC TYPU UDON) BEZGLUTENOWY 270 g (200 g) – DIET-FOOD

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia.

    OPIS
    Głównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C.
    Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    8,90 
  • MAKARON (KONJAC TYPU VERMICELLIl) BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – DIET-FOOD

    SKŁADNIKI
    woda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %.

    OPIS
    Głównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 30 kJ/7 kcal
    Tłuszcz – <0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – <0,2 g
    w tym cukry – <0,1 g
    Błonnik – 2,6 g
    Białko – <0,1 g
    Sól – <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.

    11,10 
  • MAKARON (KONJAC) ANGEL HAIR BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4%, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron w kształcie „anielskich włosów” z mąki konjac.

    Zdrowe życie:
    Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
    Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera
    tak mało kalorii i zero węglowodanów.

    Co to jest mąka konjac?
    Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak,
    ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.

    Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
    Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
    lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
    lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składników

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.

    9,90 
  • MAKARON (KONJAC) BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4%, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron typu „Noodles” z mąki konjac.

    Zdrowe życie:
    Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
    Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.

    Co to jest mąka konjac?
    Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.

    Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
    Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
    lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
    lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składników

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.

    8,90 
  • MAKARON (KONJAC) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* (3,4 %), błonnik OWSIANY* (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
    Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
    Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
    Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
    Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
    NOWA RECEPTURA – bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
    Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
    Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Wyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarza się SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

    6,20 
  • MAKARON (KONJAC) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1%. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron w kształcie „nitek” z mąki konjac.

    Zdrowe życie:
    Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
    Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera
    tak mało kalorii i zero węglowodanów.

    Co to jest mąka konjac?
    Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak,
    ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.

    Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
    Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
    lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
    lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składników

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.

    9,90 
  • MAKARON (KONJAC) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron w kształcie „wstążki” z mąki konjac.

    Zdrowe życie:
    Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
    Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera
    tak mało kalorii i zero węglowodanów.

    Co to jest mąka konjac?
    Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak,
    ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.

    Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
    Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
    lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
    lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składników

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.

    9,90 
  • MAKARON (KONJAC) W KSZTAŁCIE RYŻU BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) – BETTER THAN FOODS

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron konjac w kształcie ryżu.

    Zdrowe życie:
    Makaron od Better Than Pasta nie zawiera PSZENICY, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.
    Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawiera tak mało kalorii i zero węglowodanów.

    Co to jest mąka konjac?
    Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak, ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.

    Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Krok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.
    Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.
    lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.
    lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składników

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.

    9,90 
  • MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500 g – ALB GOLD

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana* (70 %), mąka ryżowa* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować ok. 10 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna : 1498 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz: 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: 2,1 g
    Białko: 7,1 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem

    13,50 
  • MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    SKŁADNIKI
    95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Tagliatelle są ważnym składnikiem wielu potraw kuchni włoskiej szczególnie w tradycji regionu Emilia Romania. Stanowią doskonałą podstawę do ciężkich sosów, najczęściej na bazie mięsa, RYB, śmietany. Niezastąpiony dodatek do sosu Bolognese.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przed spożyciem gotować 8 – 10 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1489 kJ/351 kcal
    Tłuszcz: 2,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 73 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Błonnik: 3,4 g
    Białko: 8,5 g
    Sól: 0,008 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    12,40 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) DLA DZIECI ŻABKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – APOTHEKE

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na litr wody) przez 9-10 minut od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1528 kJ/360 kcal
    Tłuszcz: 2,0 g
    w tym kwasy nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 71 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Białko: 8,5 g
    Sól: 0,015 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 ℃ i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.

    11,10 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) FUSILLI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    6,80 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) KOSTKA BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    6,80 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    SKŁADNIKI
    ekologiczna mąka kukurydziana.

    OPIS
    Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
    Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (4-5 minut) (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
    Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1457 kJ/343 kcal
    Tłuszcz: 1,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 74,5 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Błonnik: 1,2 g
    Białko: 8,0 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

    11,70 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) MUSZELKI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    5,80 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) PENNE BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    6,50 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    5,80 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 300 g – APOTHEKE

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 10-12 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1528 kJ/360 kcal
    Tłuszcz: 2,0 g
    w tym kwasy nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 71 g
    w tym cukry: 0,6 g
    Białko: 8,5 g
    Sól: 0,015 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 ℃ i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.

    11,10 
  • MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) CASARECCE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL

    SKŁADNIKI
    ekologiczna mąka z ryżu pełnoziarnistego.

    OPIS
    Ten bezglutenowy makaron, wykonany w 100% z włoskiego pełnoziarnistego ryżu, to prawdziwy sekret dla wszystkich miłośników makaronu z dużą ilością sosu.
    Dzięki charakterystycznemu, skręconemu kształtowi doskonale wchłania sos.
    Makaron casarecce produkowany jest w tradycyjny sposób, używając wyłącznie najlepszego włoskiego pełnoziarnistego ryżu i czystej wody źródlanej.
    Powolne i delikatne suszenie w niskich temperaturach gwarantuje autentyczny smak makaronu oraz odpowiednią konsystencję „al dente” po ugotowaniu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 – 11 minut od czasu do czasu mieszając.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1542 kJ/364 kcal
    Tłuszcz – 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
    Węglowodany – 75 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Błonnik – 2,5 g
    Białko – 8,0 g
    Sól – 0,03 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    14,90 
  • MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    SKŁADNIKI
    ekologiczna mąka ryżowa pełnoziarnista.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 – 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
    Tłuszcz: 2,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik 3,5 g
    Białko: 7,9 g
    Sól: 0,02 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,70 
  • MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) MAFALDE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL

    SKŁADNIKI
    ekologiczna mąka z ryżu pełnoziarnistego.

    OPIS
    Znana ze swoich pofalowanych brzegów i będąca prawdziwą ozdobą sałatek makaronowych – mafalde.
    Ten bezglutenowy makaron, wykonany w 100 % z włoskiego pełnoziarnistego ryżu, doskonale pasuje do wszelkiego rodzaju sosów, ale również wspaniale podkreśla bardziej wyrafinowane dania.
    Makaron mafalde produkowany jest w tradycyjny sposób, używając wyłącznie najlepszego włoskiego pełnoziarnistego ryżu i czystej wody źródlanej.
    Powolne i delikatne suszenie w niskich temperaturach gwarantuje autentyczny smak makaronu oraz odpowiednią konsystencję „al dente” po ugotowaniu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 8-10 minut od czasu do czasu mieszając.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1542 kJ/364 kcal
    Tłuszcz – 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
    Węglowodany – 75 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Błonnik – 2,5 g
    Białko – 8,0 g
    Sól – 0,03 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    14,90 
  • MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – RAPUNZEL

    SKŁADNIKI
    ekologiczna mąka z ryżu pełnoziarnistego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1542 kJ/364 kcal
    Tłuszcz – 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
    Węglowodany – 75 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Błonnik – 2,5 g
    Białko – 8,0 g
    Sól – 0,03 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    13,50