Wyświetlanie 101–118 z 118 wyników

  • MAKARON KUKURYDZIANO – RYŻOWY FUSILI EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250G – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 8-11 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1491 kJ/355 kcal
    Tłuszcz – 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
    Węglowodany – 78 g
    w tym cukry – 2,0 g
    Błonnik – 1,0 g
    Białko – 7,0 g
    Sól – 0,05 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ŁUBIN oraz SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,40 
  • MAKARON KUKURYDZIANO – RYŻOWY ŚWIDERKI EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250G – ALB – GOLD

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana* (70 %), mąka ryżowa* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować ok. 7 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz: 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 1 g
    Błonnik: 2,1 g
    Białko: 7,1 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.

    10,40 
  • MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    SKŁADNIKI
    100 % ekologiczna mąka z zielonego groszku.

    OPIS
    Makaron z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników.
    Wysoka zawartość białka.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
    Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal
    Tłuszcz: 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 57 g
    w tym cukry: 2,3 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 20 g
    Sól: 0,08 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (maksymalnie 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

    14,70 
  • MAKARON RAMEN GRYCZANY Z SHIITAKE BEZGLUTENOWY BIO 280 g – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    mąka gryczana* (80 %), mąka z ryżu brązowego*, grzyby shiitake* (2 %) woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1447 kJ/342 kcal
    Tłuszcz – 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
    Węglowodany – 62,7 g
    w tym cukry – 2,3 g
    Błonnik – 9,1 g
    Białko – 11,6 g
    Sól – 0,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    30,30 
  • MAKARON RAMEN Z RYŻU BRĄZOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 280 g – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1485 kJ/351 kcal
    Tłuszcz – 2,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
    Węglowodany – 71,9 g
    w tym cukry – 0,8 g
    Błonnik – 4,6 g
    Białko – 7,2 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    29,50 
  • MAKARON RAMEN Z RYŻU CZARNEGO BEZGLUTENOWY BIO 280 g – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu czarnego* (55 %), mąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1472 kJ/348 kcal
    Tłuszcz – 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g
    Węglowodany – 69 g
    w tym cukry – 0,9 g
    Błonnik – 4,2 g
    Białko – 8,6 g
    Sól – 0,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    35,70 
  • MAKARON RYŻOWY PENNE RAZOWY EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250G – ALB GOLD

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu brązowego* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotować ok. 9 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1546 kJ/365 kcal
    Tłuszcz: 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 73 g
    w tym cukry: 1,1 g
    Błonnik: 3,4 g
    Białko: 8,5 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.

    11,20 
  • MAKARON Z CZERWONĄ FASOLĄ ADZUKI SPAGHETTI EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY, Z WYSOKĄ ZAWARTOŚCIĄ BIAŁKA 200G – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
    Tłuszcz: 5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 9 g
    Błonnik: 20g
    Białko: 44 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    17,20 
  • MAKARON Z RYŻU BIAŁEGO MACCHERONI EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250G – DALLA COSTA

    SKŁADNIKI
    Mąka ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 10-11 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1527 kJ/360 kcal
    Tłuszcz: 1,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 80 g
    w tym cukry: 0,1 g
    Błonnik: 0,8
    Białko: 7,1 g
    Sól: 0,019 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    11,30 
  • MAKARON Z RYŻU BRĄZOWEGO 100% EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250G – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu brązowego*, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut, odcedź makaron na sitku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1298 kJ / 309 kcal
    Tłuszcz – 2,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
    Węglowodany – 63,6 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 1,8 g
    Białko – 5,5 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,60 
  • MAKARON Z RYŻU BRĄZOWEGO Z DYNIĄ I IMBIREM EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250G – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
    Tłuszcz – 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
    Węglowodany – 65,5 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 5,5 g
    Białko – 10,9 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,60 
  • MAKARON Z RYŻU BRĄZOWEGO Z WAKAME EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250G – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu brązowego*, wodorosty wakame* (0,5 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
    Tłuszcz – 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
    Węglowodany – 65,5 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 5,5 g
    Białko – 10,9 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,60 
  • MAKARON Z RYŻU CZARNEGO EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250G -TERRASANA

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu czarnego* (60 %), mąka z ryżu brązowego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1529 kJ / 364 kcal
    Tłuszcz – 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
    Węglowodany – 76,4 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 1,8 g
    Białko – 7,3 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    20,90 
  • MAKARON Z RYŻU TAJSKIEGO EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250G – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
    Tłuszcz – 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
    Węglowodany – 72,7 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 1,8 g
    Białko – 7,3 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,60 
  • MAKARON Z ZIELONEJ SOI I QUINOA FETTUCCINE EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 200G – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
    Tłuszcz: 7,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
    Węglowodany: 18,8 g
    w tym cukry: 7 g
    Błonnik: 19,4 g
    Białko: 38 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    17,20