Wyświetlanie 101–120 z 358 wyników

  • FASOLA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA 440 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    woda, fasola „Jaś” 65 %, koncentrat pomidorowy 15 %, cebula, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizat białka roślinnego (zawiera SOJĘ), olej rzepakowy, sól, bulion wegetariański [maltodektryna, sól, warzywa suszone (marchew, natka pietruszki, liście SELERA, por, cebula), cukier, olej rzepakowy, kurkuma, pieprz czarny, lubczyk liść, naturalny aromat], przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy, aromat z ekstraktu drożdżowego.

    OPIS
    Ziarna fasoli „Jaś” w sosie pomidorowym. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 518 kJ/123 kcal
    Tłuszcz: 0,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 20 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Błonnik: 4,3 g
    Białko: 6,2 g
    Sól: 0,49 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.

    10,80 
  • FASOLA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA BIO 440 g – PRIMAVIKA (PRIMAECO)

    SKŁADNIKI
    woda, fasola* (67 %), koncentrat pomidorowy* (15 %), cebula*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana natywna, bulion wegetariański* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej słonecznikowy*), olej słonecznikowy*, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól), sól morska, subsancja zagęszczająca: guma guar, zioła* (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoików. Można podawać samodzielnie lub z „wkładką” do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość eneregtyczna: 564 kJ / 134 kcal
    Tłuszcz: 0,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 22 g
    w tym cukry: 3,8 g
    Błonnik: 4,7 g
    Białko: 6,7 g
    Sól: 0,62 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SELER.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    14,00 
  • FASOLA Z WEGAŃSKĄ ALTERNATYWĄ KIEŁBASY 300 g – GREEN COURSE

    SKŁADNIKI
    woda, fasola biała 28 %, kiełbaski wegańskie 16 % [woda, olej słonecznikowy, białko grochowe 3,6 %, substancje zagęszczające (karagen, guma konjac), białko ziemniaczane, skrobia, mąka lniana, enzymy, mieszanka przypraw (cebula, gałka muszkatołowa, chili, pieprz, imbir, czosnek), aromaty, pasternak w proszku, cukier, wyciągi z przypraw (zawiera cebulę), stabilizator: metyloceluloza, barwnik: ekstrakt z papryki, sól, syrop glukozowy, aromat dymu, sztuczna błona jadalna, stabilizatory (alginian sodu, chlorek wapnia)], olej słonecznikowy, sól jodowana, skrobia kukurydziana, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, cukier, cebula w proszku, proszek pomidorowy, pietruszka, tymianek, estragon, pieprz, czosnek, barwnik: ekstrakt z papryki, papryka.

    OPIS
    Danie do bezpośredniego spożycia po podgrzaniu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Aby podgrzać danie w kuchence mikrofalowej, użyj talerza i ustaw mikrofalówkę na 3 minuty na 700 W. Nie umieszaj puszki w kuchence mikrofalowej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 441 kJ/106 kcal
    Tłuszcz: 6,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 7,8 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: 3,8 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, nasiona sezamu

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

    8,00 
  • FASOLKA CANNELLINI Z POMIDORAMI BIO 270 g – CEREAL TERRA

    SKŁADNIKI
    fasola cannellini* 37 %, pulpa pomidorowa* 32 %, bulion warzywny* (woda, sól, skrobia kukurydziana*, suszone warzywa* w zmiennych proporcjach (cebula*, SELER*, marchew*, por*, pietruszka*), kurkuma*, przyprawy*, ekstrakt drożdżowy*), cebula*, oliwa z oliwek extra virgin*, sól morska, wawrzyn*, pieprz czarny*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.
    Źródło błonnika i białka. Niska zawartość cukrów. Produkt bezglutenowy.
    Nie wymaga przechowywania w lodówce.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    W garnku – Produkt przelać do garnka i podgrzać na małym ogniu do wrzenia.
    W mikrofali – Zdjąć papierowe opakowanie, potrząsnąć pudełkiem, zdjąć folię i podgrzewać przez 3 minuty, 600 W.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 501 kJ/119 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 14,6 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: 4,4 g
    Białko: 4,5 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, SOJĘ, GORCZYCĘ, nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć natychmiast po otwarciu.

    14,50 
  • FASOLKA DO TACO MIX BIO 400 g – AMAIZIN

    SKŁADNIKI
    mieszanka fasoli* 50 % (fasola czerwona kidney*, fasola cannellini*, fasola tondini*, fasola black eye*, fasola pinto*), woda, pasta pomidorowa*, czerwona papryka*, kukurydza*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, sól morska, cebula*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna mieszanka 5 aromatycznych rodzajów fasoli z papryką i kukurydzą w sosie pomidorowym z przyprawami w puszce. Świetna do chili sin carne, jako nadzienie do wrapów i tacos, do gulaszu i ryżu. Mieszanka jest gotowa do spożycia po podgrzaniu.
    Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystaną od razu mieszankę do szklanego pojemnika aby nie została w puszce.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 386 kJ/92 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 15 g
    w tym cukry: 4,1 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0,78 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,70 
  • FASOLKA PO KRÓLEWSKU BIO 900 ml – ZAKWASOWNIA

    SKŁADNIKI
    woda, fasola Jaś* 36 %, borowiki* 6 %, olej słonecznikowy*, koncentrat pomidorowy*, syrop z agawy*, ocet balsamiczny* (ocet winny*, zagęszczony i gotowany moszcz winogronowy*), papryka wędzona*, majeranek*, sól, czosnek*, pieprz czarny*, czosnek niedźwiedzi*, ziele angielskie*, liść laurowy*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany. Danie obiadowe z fasolą i borowikami.
    Najlepiej spożyć po podgrzaniu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 478 kJ/114 kcal
    Tłuszcz: 5,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 14 g
    w tym cukry: 3,8 g
    Białko: 4,8 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.

    46,20 
  • FASOLKA PO TOSKAŃSKU BIO 400 g – LA BIO IDEA

    SKŁADNIKI
    fasola cannellini* 35 %, woda, pomidory krojone* 17,5 %, pasta pomidorowa*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, olej rzepakowy*, przyprawy*, sól morska, cebula*, czosnek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna fasola cannellini w sosie pomidorowym z przyprawami. Danie jest gotowe do spożycia po podgrzaniu.
    Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystane od razu danie do szklanego pojemnika aby nie zostało w puszce.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 377 kJ/89 kcal
    Tłuszcz: 1,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 4,6 g
    Sól: 0,35 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    11,20 
  • FASOLKA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA BIO 400 g (PUSZKA) – AMAIZIN

    SKŁADNIKI
    fasola biała* (50 %), woda, pomidory* (27 %), cukier*, cebula*, skrobia kukurydziana*, olej słonecznikowy*, biały ocet winny*, sól, czosnek w proszku*, pieprz czarny*, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Fasolka po bretońsku w sosie pomidorowym. Produkt gotowy do spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 390 kJ / 93 kcal
    Tłuszcz: 1,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 13,5 g
    w tym cukry: 4,9 g
    Błonnik: 5,3 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    11,00 
  • FASOLKA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA BIO 420 g – FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA

    SKŁADNIKI
    fasola drobna* (50 %), passata pomidorowa* (5,2 %) [pomidory* (99,7 %), sól], cebula*, woda, koncentrat pomidorowy*, koncentrat jabłkowy*, mąka ziemniaczana*, oliwa z oliwek*, sól himalajska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gotowe danie do spożycia. Wystarczy tylko podgrzać i zdrowy, wartościowy posiłek gotowy.
    Produkt pasteryzowany.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Spożyć po obróbce cieplnej osiągając 80 stopni Celsjusza, przez 3 minuty ciągle mieszając.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 437 kJ/104 kcal
    Tłuszcz: 2,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 13 g
    w tym cukry: 2,6 g
    Błonnik: 5,8 g
    Białko: 5,6 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GORCZYCĘ, ORZECHY, SELER, SOJĘ, nasiona sezamu

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do + 25 stopni Celsjusza. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych, spożyć w ciągu 48 godzin.

    11,40 
  • FASOLKA W SOSIE POMIDOROWYM BIO 360 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    fasola biała* (60 %), sos pomidorowy (40 %) [woda, przecier pomidorowy* (6,8 %) cukier trzcinowy*, sól morska, ocet winny*, skrobia kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Produkt gotowy do spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 320 kJ / 76 kcal
    Tłuszcz – 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 11 g
    w tym cukry – 4,5 g
    Błonnik – 5,2 g
    Białko – 4,2 g
    Sól – 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

    8,70 
  • FEIJOADA – FASOLKA CZARNA W SOSIE POMIDOROWO – ZIOŁOWYM BIO 400 g – AMAIZIN

    SKŁADNIKI
    fasola czarna* 40 %, woda, papryka czerwona*, koncentrat pomidorowy* 5,1 %, skrobia kukurydziana*, sól morska, ocet jabłkowy*, olej słonecznikowy*, cebula*, kminek*, pieprz czarny*, rozmaryn*, czosnek*, oregano*, chili*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Feijoada to narodowe danie Brazylii – to pikantny i obfity gulasz z czarnej fasoli i mięsa. Ta wersja jest całkowicie oparta na roślinach!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 325 kJ/73 kcal
    Tłuszcz: 1,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 10,2 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,85 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,60 
  • FLACZKI Z BOCZNIAKÓW WEGAŃSKIE 390 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    woda, boczniaki 23 %, cebula 12 %, pieczarki 4 %, marchew 3,7 %, skrobia, sól, olej rzepakowy, substancja żelująca: agar, pieprz, czosnek, lubczyk 0,05 %, gałka muszkatołowa, kurkuma.

    OPIS
    Danie gotowe z boczniaków i pieczarek w bulionie warzywnym z lubczykiem. Produkt sterylizowany.
    Opakowanie zawiera 2 porcje. Należy podgrzać przed spożyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 156 kJ/37 kcal
    Tłuszcz – 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 4,4 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Błonnik – 2,6 g
    Białko – 1,2 g
    Sól – 0,90 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    10,80 
  • GAZPACHO (HISZPAŃSKA ZUPA WARZYWNA) BIO 1 L – BIOSABOR

    SKŁADNIKI
    pomidory*, papryka*, woda, ogórek*, oliwa z oliwek extra virgin* (3,7 %), chleb* (mąka PSZENNA*, woda, sól, drożdże), cebula*, ocet winny*, sól, czosnek*. (* certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość warzyw: 88 %.

    OPIS
    Zupa podawana na zimno pochodząca z Andaluzji (Hiszpania). Produkt pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Przed spożyciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 235 kJ/57 kcal
    Tłuszcz: 3,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
    Węglowodany: 3,9 g
    w tym cukry: 2,8 g
    Błonnik 1,1 g
    Białko: 0,8 g
    Sól: 0,82 g
    Potas: 155 mg (7,8 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia potasu (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.

    17,40 
  • GOŁĄBKI WEGAŃSKIE W SOSIE POMIDOROWYM 400 g – SO FOOD

    SKŁADNIKI
    woda, kapusta biała 30 %, farsz 16 % [pieczarki 8,3 %, ryż biały 4 %, cebula, olej rzepakowy, marchew, grzyby suszone (podgrzybek, pieczarka), sól, przyprawy], pomidory 13 %, cebula, koncentrat pomidorowy 5,5 %, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy.

    OPIS
    Farsz z ryżu i pieczarek zawinięty w liście kapusty białej w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany.
    Aromatyczne wegańskie gołąbki z farszem ryżowo – warzywnym to sycące danie dla każdego. Jest to posiłek, który przygotujesz już w 3 minuty, idealny na szybki obiad.
    Idealne rozwiązanie, gdy nie ma czasu na przygotowanie posiłku. Dania So Food są bowiem gotowe już w 3 minuty. A do tego nie zawierają konserwantów, barwników ani wzmacniaczy smaków. Jest to więc smaczna propozycja dla wszystkich, którzy cenią wysoką jakość składników.
    Sekretem naszych produktów są najlepsze składniki i specjalny proces przygotowania, dzięki któremu pozostają one pyszne i świeże.
    Dania So Food wyróżniają się indywidualnym, oryginalnym smakiem. Dzięki różnym propozycjom każdy znajdzie tu coś dla siebie.
    Gołąbki z farszem ryżowo – warzywnym to propozycja tradycyjnego dodatku obiadowego w odsłonie dla wegetarian i fleksitarian. Dzięki dużej ilości warzyw jest to sycące danie, a dodatek sosu pomidorowego nadaje mu klasycznego posmaku.
    Nie wymaga przechowywania w lodówce.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    W kuchence mikrofalowej (800 W): zdejmij papierową owijkę, nakłuj folię i podgrzewaj przez około 3 minuty.
    Na patelni, w garnku: zawartość miseczki podgrzewaj przez 10 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 308 kJ/74 kcal
    Tłuszcz: 2,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 9,8 g
    w tym cukry: 3,2 g
    Białko: 1,7 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać GORCZYCĘ, SELER, SOJĘ, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z laktozą), jaja.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

    14,90 
  • GOŁĄBKI WEGETARIAŃSKIE Z KASZĄ GRYCZANĄ, SOCZEWICĄ I SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE 480 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    woda, kapusta biała 42 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, kasza gryczana niepalona 4 %, teksturowane białko SOJOWE, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], olej rzepakowy, siemię lniane 1 %, soczewica brązowa 1 %, sól morska, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przyprawy.

    OPIS
    Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną niepaloną, soczewicą brązową i siemieniem lnianym w sosie pomidorowym. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 237 kJ / 56 kcal
    Tłuszcz – 1,7 g,
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 6,7 g,
    w tym cukry – 2,7 g
    Błonnik – 1,5 g
    Białko – 2,9 g
    Sól – 0,93 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.

    13,60 
  • GOŁĄBKI Z KASZĄ JAGLANĄ I PIECZARKAMI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWE 480 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    woda, kapusta biała 43 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, kasza jaglana 5,5 % (kasza jaglana 5 %, mąka jaglana 0,5 %), teksturowane białko SOJOWE, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], olej rzepakowy, sól morska, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przyprawy.

    OPIS
    Idealne danie obiadowe dla całej rodziny. Produkt pasteryzowany. Źródło białka.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię. Podgrzewać na małym ogniu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 197 kJ/47 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 6,8 g
    w tym cukry: 2,6 g
    Błonnik: 1,4 g
    Białko: 2,7 g
    Sól: 0,93 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    13,60