Nabiał z mleka koziego – produkty świeże.

Wyświetlanie 1–20 z 26 wyników

  • KOZI JOGURT MANGO BIO 125 g – LEEB VITAL

    SKŁADNIKI
    jogurt z MLEKA koziego*, mango* (12%), cukier*, skoncentrowany sok cytrynowy*, skrobia*, S. thermophilus, L. bulgaricus, L. bifidus, L. acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 442 kJ / 105 kcal
    Tłuszcz: 4 g;
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g;
    Węglowodany: 14 g;
    w tym cukry: 13 g;
    Białko: 3,5 g;
    Sól: 0,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 stopni C.

    7,50 
  • KOZI JOGURT NATURALNY BIO 125 g – BERGERIE

    SKŁADNIKI
    zagęszczone MLEKO kozie*, żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 321 kJ/77 kcal
    Tłuszcz: 4,9 g
    w tym kwasy nasycone: 3,8 g
    Węglowodany: 3,5 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.

    5,50 
  • KOZI JOGURT NATURALNY BIO 150 ml – CAPRA CAMPINOS

    KOZI JOGURT NATURALNY BIO 150 ml – CAPRA CAMPINOS
    SKU: 5907800122060
    Ilość w opakowaniu: 12
    Waga: 0.16 kg
    Cena za kg: 35.00
    Objętość netto: 150 ml
    Cena za l: 37.33

    5,60 
  • KOZI JOGURT O SMAKU WANILIOWYM BIO 125 g – BERGERIE

    SKŁADNIKI
    zagęszczone MLEKO kozie*, cukier trzcinowy* (9 %), naturalny aromat waniliowy*, żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 435 kJ/104 kcal
    Tłuszcz: 4,4 g
    w tym kwasy nasycone: 3,4 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 12 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 0,07 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.

    7,10 
  • KOZI SER DOJRZEWAJĄCY Z KOZIERADKĄ (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO kozie*, sól, kozieradka* (0,8 %), podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 24 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C

    31,60 
  • KOZI SER YOUNG (KRÓTKO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO kozie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
    Tłuszcz – 34 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 24 g
    Sól – 2,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C

    31,60 
  • KOZI SEREK TWAROGOWY BIO 100 g – BERGERIE

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO kozie*, sól, żywe kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 800 kJ/193 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 12 g
    Węglowodany: 2,4 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Białko: 12 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    11,20 
  • KOZI TWARÓG (40 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 150 g – LEEB VITAL

    SKŁADNIKI
    MLEKO kozie pasteryzowane*, żywe bakterie twarogowe. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 490 kJ/118 kcal
    Tłuszcz: 8,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g
    Węglowodany: 4,0 g
    w tym cukry: 3,2 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2 do +6 stopni Celsjusza.

    13,70 
  • SER DO SMAŻENIA I GRILLOWANIA BIO 150 g – KOURELLAS

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO krowie* (70 %), MLEKO owcze* (15 %), MLEKO kozie* (15 %), sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1315 kJ/314 kcal
    Tłuszcz: 24 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,7 g
    Węglowodany: 0,8 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Białko: 18 g
    Sól: 2,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych.

    19,30 
  • SER FETA BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 180 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze*, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1302 kJ/314 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy nasycone: 19 g
    Węglowodany: 1,2 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Białko: 17 g
    Sól: 1,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.

    19,10 
  • SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze * 70%, pasteryzowane MLEKO kozie* 30%, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1210 kJ / 289 kcal
    Tłuszcz: 24,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 16,5 g
    Sól: 2,5 g

    ZALECANE MIEJSCE PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych.

    15,60 
  • SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS

    SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
    SKU: 856299006250
    Ilość w opakowaniu: 10
    Waga: 0.155 kg
    Cena za kg: 98.71

    15,00 
  • SER FETA BIO 200 g – BIOAGROS

    SKŁADNIKI
    MLEKO owcze*, MLEKO kozie* 30 %, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1279 kJ / 309 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
    Węglowodany: 0,5 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Białko: 18 g
    Sól: 2,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych.

    18,60 
  • SER FETA THARROS BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %), pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER feta z pasteryzowanego MLEKA owczego i koziego dojrzewający w solance.
    SER feta to tradycyjny grecki produkt, a przy tym najpopularniejszy SER pochodzący z tego słonecznego kraju. Połączenie pasteryzowanego MLEKA koziego i owczego tworzy niepowtarzalny smak. To nieodłączny składnik diety śródziemnomorskiej, znany i lubiany na całym świecie. Ten tradycyjny SER znajdzie w kuchni wielość zastosowań. Wyśmienicie sprawdzi się po prostu na kanapkach bądź w tostach, w których smakowicie się topi. Świetnie komponuje się ze smakiem pomidorów, ogórków, papryki, szpinaku i oczywiście oliwy z oliwek. Feta urozmaici też smak pizzy, pierogów, naleśników czy wszelkich zapiekanek. Polecany także jako przekąska czy element deski serów.
    Wysoka zawartość białka.
    Zawartość laktozy <0,1 g/100 g produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1129 kJ/270 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: 0,4 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Białko: 16 g
    Sól: 3,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C.

    16,70