Nabiał z mleka koziego – produkty świeże.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 55
-
4,20 zł
KOZI JOGURT JAGODOWY 125 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, MLEKO kozie zagęszczone, cukier, owoce jagody 4,5%, koncentraty: z marchwi, aronii, winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilusOPIS
JOGURT zagęszczany poprzez filtrację, bez dodatku żelatyny. Bez syropu glukozowo-fruktozowego. Zawiera korzystne dla układu pokarmowego żywe kultury bakterii Lactobacillus.
Źródło białka.
Bez GMOWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 392 kJ / 93 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. -
7,50 zł
KOZI JOGURT MANGO BIO 125 g – LEEB VITAL
SKŁADNIKI
jogurt z MLEKA koziego*, mango* (12%), cukier*, skoncentrowany sok cytrynowy*, skrobia*, S. thermophilus, L. bulgaricus, L. bifidus, L. acidophilus (*certyfikowany składnik ekologicznyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 442 kJ / 105 kcal
Tłuszcz: 4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 13 g;
Białko: 3,5 g;
Sól: 0,08 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 stopni C. -
4,20 zł
KOZI JOGURT NATURALNY 125 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie pasteryzowane, białka MLEKA koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilusOPIS
Kozi JOGURT naturalny jest produktem przeznaczonym do bezpośredniego spożycia kierowanym do wszystkich grup konsumentów z wyłączeniem niemowląt. Nie zawiera substancji zagęszczających. Stanowi źródło białka, jest lekkostrawny. Posiada znaki jakości PDŻ- Poznaj Dobra Żywność oraz Jakość Tradycja Wielkopolska. Wyprodukowany w polskiej firmie rodzinnej. Zawiera korzystne dla układu pokarmowego żywe kultury bakterii Lactobacillus subsp. Bulgaricus. Surowiec do produkcji jogurtu pochodzi od kwalifikowanych dostawców MLEKA koziego, karmiących swoje stada paszami bez GMO.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 237 kJ / 57 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. -
5,80 zł
KOZI JOGURT NATURALNY BIO 125 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
zagęszczone MLEKO kozie*, żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 321 kJ/77 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
5,60 zł
KOZI JOGURT NATURALNY BIO 150 ml – CAPRA CAMPINOS
KOZI JOGURT NATURALNY BIO 150 ml – CAPRA CAMPINOS
SKU: 5907800122060
Ilość w opakowaniu: 12
Waga: 0.16 kg
Cena za kg: 35.00
Objętość netto: 150 ml
Cena za l: 37.33 -
4,20 zł
KOZI JOGURT TRUSKAWKOWY 125 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, MLEKO kozie zagęszczone, cukier, owoce truskawki 4,5 %, sok truskawkowy 0,8 %, aromat truskawkowy, barwnik: kwas karminowy, karmin; kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus.OPIS
JOGURT zagęszczany poprzez filtrację, bez dodatku żelatyny. Bez syropu glukozowo-fruktozowego. Zawiera korzystne dla układu pokarmowego żywe kultury bakterii Lactobacillus.
Źródło białka.
Bez GMOWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 392 kJ / 93 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 9,5 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. -
12,40 zł
KOZI SER DOJRZEWAJĄCY PLASTRY 100 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej.OPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożycie 10 dag pełnotłustego sera koziego pokrywa w pełni dzienne zapotrzebowanie człowieka na ten składnik.
Wysoka zawartość białka i wapnia.
Naturalnie lekkostrawny
Bez konserwantów, bez barwnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1578 kJ / 380 kcal
Tłuszcz: 90 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 25 g
Sól: 1,70 g
Wapń: 707 mg (88,3 %)*
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłejZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin. -
33,20 zł
KOZI SER DOJRZEWAJĄCY Z KOZIERADKĄ (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie*, sól, kozieradka* (0,8 %), podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C -
32,90 zł
KOZI SER DOJRZEWAJĄCY Z TRUFLAMI 200 g – DANMIS
SKŁADNIKI
Kozie MLEKO pasteryzowane, sól, trufla (trufla letnia, woda, aromat do 1 %), bakterie fermentacji mlekowej.OPIS
Wszechstronność tego sera daje wiele możliwości. Idealnie wpasuje się na deskę serów w towarzystwie grissini, wędlin oraz oliwek. Można go zapiekać, ścierać do dań z makaronem, jak również sprawdzi się na grzance. Możesz delektować się nim przy kieliszku dobrego białego lub czerwonego wina.
Zewnętrzna powłoka nie jest jadalna.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1616 kJ / 385 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
Węglowodany: <0,2 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23 g
Sól: 1,80 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze +4 do +7ºC. -
26,90 zł
KOZI SER DOJRZEWAJĄCY Z WŁOSKIMI PRZYPRAWAMI 200 g – DANMIS
SKŁADNIKI
Kozie MLEKO pasteryzowane, sól, suszone warzywa (papryka, cebula), zioła, przyprawy (pieprz, oregano, bazylia, pietruszka, szczypiorek <0,9 %), bakterie fermentacji mlekowej.OPIS
Wszechstronność tego sera daje wiele możliwości. Idealnie wpasuje się na deskę serów w towarzystwie grissini, wędlin oraz oliwek. Można go zapiekać, ścierać do dań z makaronem, jak również sprawdzi się na grzance. Możesz delektować się nim przy kieliszku dobrego białego lub czerwonego wina.
Zewnętrzna powłoka nie jest jadalna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1616 kJ / 385 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
Węglowodany: <0,2 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23 g
Sól: 1,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze +4 do +7ºC. -
21,00 zł
KOZI SER GOUDA BIO 200 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
MLEKO kozie* 98,87 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika koziego sera. Delikatny, świeży smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO kozie ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1440 kJ/347 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
17,80 zł
KOZI SER KANAPKOWY BIO 200 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie* 99,78 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika koziego sera. Delikatny, świeży smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO kozie ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 885 kJ / 214 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 0,9 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 0 g
Białko: 12 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
12,40 zł
KOZI SER SAŁATKOWY 160 g – DANMIS
SKŁADNIKI
kozie MLEKO, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowejOPIS
Ta sama konsystencja, którą znacie w wiodącym produkcie tego segmentu, lecz w naszym przypadku – czysta etykieta – receptura bez dodatku GDL!
Idealny do sałatek.
Wysoka zawartość białka.
Proste otwarcie, łatwe krojenie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 716 kJ / 172 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 3,9 g
Białko: 12 g
Sól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin. -
11,50 zł
KOZI SER TWAROGOWY PIRAMIDKA 125 g – DANMIS
SKŁADNIKI
TWARÓG kozi 98%, białka MLEKA koziego, sól.OPIS
Naturalny serek kozi zagęszczony na linii ultrafiltracji – ze strukturą odrobinę wzmocnioną kozimi białkami oraz doprawioną szczyptą soli do smaku.
Wysoka zawartość białka.
Bez GMOWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 682 kJ / 164 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 3,1 g
Białko: 9,0 g
Sól: 0,85 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperatura od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin. -
15,70 zł
KOZI SER TWAROGOWY SOLANKOWY BIO 200 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
MLEKO kozie* 98,76 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Twaróg solankowy – otrzymywany z twarogu śmietankowego produkowanego metodą samoociekową. Twaróg po namoczeniu w roztworze solanki otrzymuje charakterystyczny i niepowtarzalny smak. Zawarte w nim pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest produktem, którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
MLEKO kozie ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1225 kJ/295 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 1,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 17 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
12,10 zł
KOZI SER TWAROGOWY Z CZOSNKIEM BIO 100 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie* 99,79 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, sól morska, czosnek w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika koziego sera.
Czosnkowy smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO kozie ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1221 kJ/295 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy nasycone: 19 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 0 g
Białko: 15 g
Sól: 0,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
12,10 zł
KOZI SER TWAROGOWY Z OREGANO BIO 100 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie* 99,78 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, sól morska, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika koziego sera.
Ziołowy smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO kozie ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1073 kJ/259 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 1,2 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 16 g
Sól: 0,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
11,70 zł
KOZI SER TWAROGOWY Z ZIOŁAMI BIO 100 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie* 99,78 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, sól morska, zioła w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika koziego sera.
Ziołowy smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO kozie ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1125 kJ/272 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 1,3 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 0 g
Białko: 15 g
Sól: 0,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
11,70 zł
KOZI SER TWAROGOWY ZWYKŁY BIO 100 g – MMELLOW
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie* 99,78 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika koziego sera.
Delikatny, świeży smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO kozie ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowieWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1169 kJ/282 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 0 g
Białko: 16 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. -
33,20 zł
KOZI SER YOUNG (KRÓTKO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C -
8,10 zł
KOZI TWARÓG KANAPKOWY 150 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowejOPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożycie 10 dag pełnotłustego sera koziego pokrywa w pełni dzienne zapotrzebowanie człowieka na ten składnik.
Wysoka zawartość białka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 682 kJ / 164 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,7 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 10 g
Sól: 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w warunkach chłodniczych. -
14,90 zł
KOZI TWARÓG WIEJSKI 200 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, bakterie fermentacji mlekowej.OPIS
Wytwarzany metodą tradycyjną. Ziarno z kotła serowarskiego jest odsączane w chustach. Niezwykle delikatna struktura twarogu wynika ze stosowania wyłącznie samoprasowania grawitacyjnego.
Wysoka zawartość białka.
Bez dodatku soliWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 793 kJ / 191 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin. -
8,80 zł
KOZIE MLEKO 500 ml – DANMIS
KOZIE MLEKO 500 ml – DANMIS
SKU: 5901680000111
Ilość w opakowaniu: 6
Waga: 0.548 kg
Cena za kg: 16.06
Objętość netto: 500 ml
Cena za l: 17.60 -
9,40 zł
KOZIE MLEKO BEZ LAKTOZY 500 ml – DANMIS
KOZIE MLEKO BEZ LAKTOZY 500 ml – DANMIS
SKU: 5901680000142
Ilość w opakowaniu: 6
Waga: 0.548 kg
Cena za kg: 17.15
Objętość netto: 500 ml
Cena za l: 18.80 -
83,10 zł
SER FETA BIO (5 x 200 g) 1 kg (POJEMNIK) – MINOS
SKŁADNIKI
ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 1 g
w tym cukry: 1 g
Białko: 16 g
Sól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C -
19,80 zł
SER FETA BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 180 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 19 g
Węglowodany: 1,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 17 g
Sól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. -
15,70 zł
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* 70 %, pasteryzowane MLEKO kozie* 30 %, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1210 kJ / 289 kcal
Tłuszcz: 24,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 16,5 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce -
15,00 zł
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SKU: 856299006250
Ilość w opakowaniu: 10
Waga: 0.155 kg
Cena za kg: 98.71 -
14,90 zł
SER FETA BIO 150 g (POJEMNIK) – MINOS
SKŁADNIKI
ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 1 g
w tym cukry: 1 g
Białko: 16 g
Sól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C -
13,50 zł
SER FETA BIO 150 g (VACUUM) – MINOS
SKŁADNIKI
ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 1 g
w tym cukry: 1 g
Białko: 16 g
Sól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C -
17,00 zł
SER FETA KOSTKA BIO 150 g – MINOS
SKŁADNIKI
ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 1 g
w tym cukry: 1 g
Białko: 16 g
Sól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C -
17,40 zł
SER FETA THARROS BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %), pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
SER feta z pasteryzowanego MLEKA owczego i koziego dojrzewający w solance.
SER feta to tradycyjny grecki produkt, a przy tym najpopularniejszy SER pochodzący z tego słonecznego kraju. Połączenie pasteryzowanego MLEKA koziego i owczego tworzy niepowtarzalny smak. To nieodłączny składnik diety śródziemnomorskiej, znany i lubiany na całym świecie. Ten tradycyjny SER znajdzie w kuchni wielość zastosowań. Wyśmienicie sprawdzi się po prostu na kanapkach bądź w tostach, w których smakowicie się topi. Świetnie komponuje się ze smakiem pomidorów, ogórków, papryki, szpinaku i oczywiście oliwy z oliwek. Feta urozmaici też smak pizzy, pierogów, naleśników czy wszelkich zapiekanek. Polecany także jako przekąska czy element deski serów.
Wysoka zawartość białka.
Zawartość laktozy <0,1 g/100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1129 kJ/270 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 16 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C. -
24,70 zł
SER FETA Z TYMIANKIEM W OLIWIE Z OLIWEK BIO 220 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
SER feta (pasteryzowane MLEKO owcze*, pasteryzowane MLEKO kozie*), sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego, oliwa z oliwek extra virgin* 15 %, olej słonecznikowy*, ekstrakt z tymianku* 2 %, tymianek* 0,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
Tłuszcz: 25,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,7 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 17 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce. -
17,20 zł
SER KOZI BIO 150 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie*, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1172 kJ/280 kcal
Tłuszcz: 23,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,3 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 16,5 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce -
19,00 zł
SER KOZI CAMEMBERT BIO 100 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka cielęca. (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
SER miękki podpuszczkowy z MLEKA koziego o zawartości tłuszczu co najmniej 50 % w suchej masie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 17 g
Sól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
80,64 zł
Ser kozi podpuszczkowy z kozieradką około 180g – Markowe Sery Kozie
Markowe Sery Kozie
Ser kozi podpuszczkowy z kozieradką około 180g – Markowe Sery Kozie
2567 -
11,90 zł
SER KOZI ŚMIETANKOWY W MARYNACIE ZIOŁOWEJ BIO 70 g – BIO VERDE
SKŁADNIKI
SER kozi śmietankowy (80 %) z MLEKA pasteryzowanego*, olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek*, sól morska, zioła* (0,3 %) (natka pietruszki*, oregano*, tymianek*, rozmaryn*), pieprz różowy* (0,2 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wyprodukowano z użyciem podpuszczki mikrobiologicznej. Może zawierać niewielkie ilości MLEKA owczego.OPIS
SER o zawartości tłuszczu 50 % w suchej masie. Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1525 kJ/369 kcal
Tłuszcz: 36 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 1,3 g
w tym cukry: 1,3 g
Białko: 11 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C