Nabiał z mleka koziego – produkty świeże.
Wyświetlanie 1–20 z 26 wyników
-
7,50 zł
KOZI JOGURT MANGO BIO 125 g – LEEB VITAL
SKŁADNIKI
jogurt z MLEKA koziego*, mango* (12%), cukier*, skoncentrowany sok cytrynowy*, skrobia*, S. thermophilus, L. bulgaricus, L. bifidus, L. acidophilus (*certyfikowany składnik ekologicznyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 442 kJ / 105 kcal
Tłuszcz: 4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 13 g;
Białko: 3,5 g;
Sól: 0,08 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 stopni C. -
5,50 zł
KOZI JOGURT NATURALNY BIO 125 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
zagęszczone MLEKO kozie*, żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 321 kJ/77 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
5,60 zł
KOZI JOGURT NATURALNY BIO 150 ml – CAPRA CAMPINOS
KOZI JOGURT NATURALNY BIO 150 ml – CAPRA CAMPINOS
SKU: 5907800122060
Ilość w opakowaniu: 12
Waga: 0.16 kg
Cena za kg: 35.00
Objętość netto: 150 ml
Cena za l: 37.33 -
7,10 zł
KOZI JOGURT O SMAKU WANILIOWYM BIO 125 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
zagęszczone MLEKO kozie*, cukier trzcinowy* (9 %), naturalny aromat waniliowy*, żywe kultury bakterii (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 435 kJ/104 kcal
Tłuszcz: 4,4 g
w tym kwasy nasycone: 3,4 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 12 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. -
31,60 zł
KOZI SER DOJRZEWAJĄCY Z KOZIERADKĄ (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie*, sól, kozieradka* (0,8 %), podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C -
31,60 zł
KOZI SER YOUNG (KRÓTKO DOJRZEWAJĄCY) (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g – HOOIDAMMER
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz – 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g
Węglowodany – <0,5 g
w tym cukry – <0,5 g
Białko – 24 g
Sól – 2,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C -
11,20 zł
KOZI SEREK TWAROGOWY BIO 100 g – BERGERIE
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie*, sól, żywe kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 800 kJ/193 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy nasycone: 12 g
Węglowodany: 2,4 g
w tym cukry: 2,4 g
Białko: 12 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
13,70 zł
KOZI TWARÓG (40 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 150 g – LEEB VITAL
SKŁADNIKI
MLEKO kozie pasteryzowane*, żywe bakterie twarogowe. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 490 kJ/118 kcal
Tłuszcz: 8,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 3,2 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2 do +6 stopni Celsjusza. -
19,30 zł
SER DO SMAŻENIA I GRILLOWANIA BIO 150 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie* (70 %), MLEKO owcze* (15 %), MLEKO kozie* (15 %), sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1315 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,7 g
Węglowodany: 0,8 g
w tym cukry: 0,8 g
Białko: 18 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych. -
19,10 zł
SER FETA BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 180 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 19 g
Węglowodany: 1,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 17 g
Sól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. -
15,60 zł
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze * 70%, pasteryzowane MLEKO kozie* 30%, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1210 kJ / 289 kcal
Tłuszcz: 24,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 16,5 g
Sól: 2,5 gZALECANE MIEJSCE PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych. -
15,00 zł
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SER FETA BIO 150 g – KOURELLAS
SKU: 856299006250
Ilość w opakowaniu: 10
Waga: 0.155 kg
Cena za kg: 98.71 -
18,60 zł
SER FETA BIO 200 g – BIOAGROS
SKŁADNIKI
MLEKO owcze*, MLEKO kozie* 30 %, sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1279 kJ / 309 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 18 g
Sól: 2,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych. -
16,70 zł
SER FETA THARROS BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g – OMA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* (min. 70 %), pasteryzowane MLEKO kozie* (max. 30 %), sól morska, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
SER feta z pasteryzowanego MLEKA owczego i koziego dojrzewający w solance.
SER feta to tradycyjny grecki produkt, a przy tym najpopularniejszy SER pochodzący z tego słonecznego kraju. Połączenie pasteryzowanego MLEKA koziego i owczego tworzy niepowtarzalny smak. To nieodłączny składnik diety śródziemnomorskiej, znany i lubiany na całym świecie. Ten tradycyjny SER znajdzie w kuchni wielość zastosowań. Wyśmienicie sprawdzi się po prostu na kanapkach bądź w tostach, w których smakowicie się topi. Świetnie komponuje się ze smakiem pomidorów, ogórków, papryki, szpinaku i oczywiście oliwy z oliwek. Feta urozmaici też smak pizzy, pierogów, naleśników czy wszelkich zapiekanek. Polecany także jako przekąska czy element deski serów.
Wysoka zawartość białka.
Zawartość laktozy <0,1 g/100 g produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1129 kJ/270 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 16 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C. -
20,50 zł
SER FETA W KOSTKACH W ZALEWIE SOLANKOWEJ BIO 350 g – KOURELLAS
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze* 70 %, pasteryzowane MLEKO kozie* 30 %, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1210 kJ/289 kcal
Tłuszcz: 24,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 16,5 g
Sól: 2,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych.