Wyświetlanie 21–26 z 26 wyników

  • SER FETA Z TYMIANKIEM W OLIWIE Z OLIWEK BIO 220 g – KOURELLAS

    SKŁADNIKI
    ser feta (pasteryzowane MLEKO owcze*, pasteryzowane MLEKO kozie*), sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego, oliwa z oliwek extra virgin* 15 %, olej słonecznikowy*, ekstrakt z tymianku* 2 %, tymianek* 0,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
    Tłuszcz: 25,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,7 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 17 g
    Sól: 2,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych.

    24,60 
  • SER KOZI BIO 150 g – KOURELLAS

    SKŁADNIKI
    pasteryzowane MLEKO kozie*, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1172 kJ/280 kcal
    Tłuszcz: 23,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,3 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Białko: 16,5 g
    Sól: 2,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych.

    17,10 
  • SER KOZI ŚMIETANKOWY W MARYNACIE ZIOŁOWEJ BIO 70 g – BIO VERDE

    SKŁADNIKI
    SER kozi śmietankowy (80 %) z MLEKA pasteryzowanego*, olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek*, sól morska, zioła* (0,3 %) (natka pietruszki*, oregano*, tymianek*, rozmaryn*), pieprz różowy* (0,2 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Wyprodukowano z użyciem podpuszczki mikrobiologicznej. Może zawierać niewielkie ilości MLEKA owczego.

    OPIS
    SER o zawartości tłuszczu 50 % w suchej masie. Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1525 kJ/369 kcal
    Tłuszcz: 36 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: 1,3 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Białko: 11 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C

    11,40