Wyświetlanie 61–80 z 722 wyników

  • CURRY OSTRE Z KASZTANAMI I MANGO BIO 900 ml – ZAKWASOWNIA

    SKŁADNIKI
    dynia*, mango*, papryka*, cukinia*, marchew*, kasztany* 29 %, ciecierzyca*, ORZECHY NERKOWCA*, napój kokosowy*, sól, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 422 kJ/ 101 kcal
    Tłuszcz: 8,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g
    Węglowodany: 5,6 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Błonnik: 1,6 g
    Białko: 2,0 g
    Sól: 0,4 g

    UWAGA
    O przydatności do spożycia świadczy wklęsłe wieczko

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    46,20 
  • CZEDAR Z NERKOWCÓW BIO 200 g – ZAKWASOWNIA

    CZEDAR Z NERKOWCÓW BIO 200 g – ZAKWASOWNIA
    SKU: 5907739367860
    Ilość w opakowaniu: 6
    Waga: 0.228 kg
    Cena za kg: 117.11

    27,40 
  • CZOSNEK KISZONY BIO 200 g (120 g) – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    czosnek*, koper*, chrzan*, naturalna solanka źródlana. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Czosnek kiszony w naturalnej solance źródlanej. Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 241 kJ/57 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 9,6 g
    w tym cukry: 9,6 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 2,26 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w warunkach chłodniczych, po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    20,60 
  • DAIRY FREE SPREAD – TŁUSZCZ ROŚLINNY DO SMAROWANIA BIO 500 g – VITAQUELL

    SKŁADNIKI
    olej słonecznikowy* (43 %), woda, oleje roślinne* (olej palmowy*, olej kokosowy*), koncentrat soku z marchwi*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), koncentrat soku z cytryn*, naturalny aromat cytrynowy*, naturalny aromat waniliowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Tłuszcze do smarowania 70 %.
    Doskonały zamiennik MASŁA, idealny do smarowania pieczywa, gotowania, smażenia i pieczenia.
    Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych. Wysoka zawartość witaminy E. Bez soli, bez MLEKA, bez glutenu.
    Zastępowanie w diecie tłuszczów nasyconych tłuszczami nienasyconymi pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi [jedno- i wielonienasycone kwasy tłuszczowe są tłuszczami nienasyconymi].
    Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Ograniczenie spożywania sodu pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
    Ważne jest prowadzenie zdrowego trybu życia i zrównoważonego sposobu żywienia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2590 kJ/630 kcal
    Tłuszcz: 70 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
    kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 23 g
    kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 26 g
    Węglowodany: 0,07 g
    w tym cukry: 0,07 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g
    Witamina E: 25 mg (208 %)**
    **dzienna referencyjna wartość spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w lodówce.

    20,20 
  • DESER KOKOSOWY JAGODA – CZARNA PORZECZKA BEZGLUTENOWY BIO 140 g – VEGUP BIO

    SKŁADNIKI
    napoj kokosowy* 70,9 % (woda, ekstrakt z kokosa*), syrop z agawy*, jagoda* 6 %, czarna porzeczka* 6 %, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, naturalny aromat*, zagęszczony sok cytrynowy*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 448 kJ/107 kcal
    Tłuszcz: 5,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
    Węglowodany: 14 g
    w tym cukry: 8,4 g
    Błonnik: <0,5 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +8°C

    6,10 
  • DESER KOKOSOWY MANGO BEZGLUTENOWY BIO 140 g – VEGUP BIO

    SKŁADNIKI
    napój kokosowy* 70,9 % (woda, ekstrakt z kokosa*), mango* 12 %, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus)(*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 446 kJ/107 kcal
    Tłuszcz: 5,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
    Węglowodany: 14 g
    w tym cukry: 8,4 g
    Błonnik: <0,5 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +8°C.

    6,10