Wyświetlanie 41–60 z 722 wyników

  • BIOSEŁKO WEGAŃSKIE KOKOSOWE Z OLIWĄ Z OLIWEK BIO 200 g – POLONIAK

    SKŁADNIKI
    olej kokosowy* (58 %), olej rzepakowy* (31 %), oliwa z oliwek* (10 %), sok z cytryny*, kurkuma*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Miks olejowy z oliwą z oliwek. Zawartość tłuszczu 80 %.
    Zastosowanie do gotowania, smażenia, grillowania, smarowania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 3014 kJ/720 kcal
    Tłuszcz: 80 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,53 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C

    17,90 
  • CHLEB MINI NAAN Z CZOSNKIEM I KOLENDRĄ BIO 280 g – FLORENTIN

    SKŁADNIKI
    mąka PSZENNA* 60 %, woda, olej słonecznikowy*, cukier trzcinowy*, drożdże, sól morska, nasiona czarnuszki*, czosnek w proszku* (0,23 %), kolendra* (0,12 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Chleb wyjąć z opakowania, lekko zwilżyć wodą i upiec (toster) przez 2 minuty lub piec w piekarniku w temperaturze 250 stopni Celsjusza przez 3-5 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1304 kJ/311 kcal
    Tłuszcz: 6,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 53,8 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 1,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    14,80 
  • CHRZAN TARTY EKOLOGICZNY 150G – RUNOLAND

    SKŁADNIKI
    korzeń chrzanu* (82 %), woda, sól, kwas askorbinowy – regulator kwasowości, olej rzepakowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 306 kJ/73 kcal
    Tłuszcz – 1,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 15 g
    w tym cukry – 4,8 g
    Białko – 3,7 g
    Sól – 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze +4°C

    8,40