Wyświetlanie 421–440 z 460 wyników

  • SYROP KLONOWY A BEZGLUTENOWY BIO 250 ml (330 g) – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    ekologiczny syrop klonowy 100 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml:
    Wartość energetyczna: 1527 kJ/365 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 91 g
    w tym cukry: 79 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,04 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    28,50 
  • SYROP KLONOWY A EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 250ML – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    ekologiczny syrop klonowy 100 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml:
    Wartość energetyczna: 1527 kJ/365 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 91 g
    w tym cukry: 79 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,04 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    28,50 
  • SYROP Z AGAWY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml (350 g) – BIO ZENTRALE

    SKŁADNIKI
    zagęszczony syrop z agawy* 100 %. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 1321 kJ/311 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 75 g
    w tym cukry – 75 g
    Białko – <0,5 g
    Sól – 0,06 g

    UWAGA
    Nie pozostawiaj dziecka bez nadzoru z opakowaniem produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem.

    21,00 
  • SYROP Z AGAWY BEZGLUTENOWY BIO 330 g (239 ml) – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    syrop z agawy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1326 kJ / 312 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 78 g
    w tym cukry – 69 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,90 
  • SYROP Z AGAWY BEZGLUTENOWY BIO 660 g (478 ml) – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    syrop z agawy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1326 kJ / 312 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 78 g
    w tym cukry – 69 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    26,10 
  • SYROP Z AGAWY CIEMNY, EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 350G – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    syrop z agawy ciemny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny syrop z agawy ciemny jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1260 kJ / 297 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 71 g
    w tym cukry – 71 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0,06 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,10 
  • SYROP Z AGAWY Z CHLOROFILEM BEZGLUTENOWY BIO 350 g (250 ml) – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    syrop z agawy* 100 % (zawiera chlorofil 1% z liści agawy) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny syrop z agawy z chlorofilem jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Charakteryzuje się delikatnie miętowym posmakiem i dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1260 kJ / 297 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 71 g
    w tym cukry – 71 g
    Błonnik – 5,7 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0,06 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,10 
  • TAHINI JASNE ACTIVE (PASTA SEZAMOWA) BEZGLUTENOWE 460 g – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    SEZAM prażony 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Pasta z prażonych nasion sezamu. Źródło błonnika pokarmowego. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2580 kJ/623 kcal
    Tłuszcz – 53 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 7,4 g
    Węglowodany – 17 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 4,7 g
    Białko – 17 g
    Sól – 0,08 g

    UWAGI
    Olej sezamowy na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, orzeszki arachidowe i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    26,10 
  • TŁUSZCZ KAKAOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    100 % tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 3777 kJ / 899 kcal
    Tłuszcz: 99,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 64 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed nasłonecznieniem.

    41,90 
  • TORTILLA WRAPS WARZYWNA CZERWONA BEZGLUTENOWA BIO 100 g – PAPAGRIN

    SKŁADNIKI
    jabłko*, siemię lniane*, burak*, cukinia*, czosnek*, imbir*, sól morska, kminek*, kolendra*, pieprz czarny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    4 sztuki w opakowaniu. Można podgrzewać.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1770 kJ/423 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 29,8 g
    w tym cukry: 29 g
    Białko: 11,9 g
    Sól: 0,53 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SELER.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    22,50 
  • TORTILLA WRAPS WARZYWNA ZŁOTA BEZGLUTENOWA BIO 100 g – PAPAGRIN

    SKŁADNIKI
    jabłko*, siemię lniane*, marchew* 45 %, babka jajowata*, cebula* 11 %, curry*, sól morska, chili*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    4 sztuki w opakowaniu. Można podgrzewać.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2150 kJ/513 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 39,7 g
    w tym cukry: 30,7 g
    Białko: 13,3 g
    Sól: 0,9 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.

    22,50 
  • WARZYWA W SOSIE CURRY BEZGLUTENOWE BIO 425 g – CARLOTA

    SKŁADNIKI
    warzywa* 80 % (cebula*, papryka zielona*, papryka czerwona*, marchew*, fasolka szparagowa*), woda, oliwa z oliwek*, napój kokosowy* (ekstrakt z kokosa*, woda, woda kokosowa*), skrobia kukurydziana*, pasta czosnkowa*, sól, curry* 0,18 %, przyprawy*, cukier trzcinowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Produkt do bepośredniego spożycia po podgrzaniu. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 355 kJ/84 kcal
    Tłuszcz: 5,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
    Węglowodany: 7,9 g
    w tym cukry: 4,5 g
    Białko: 1,4 g
    Sól: 1,55 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.

    24,20 
  • ZAMIENNIK BIAŁKA JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO (2 x 10 g) 20 g – BIOVEGAN

    SKŁADNIKI
    białko z grochu*, skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, inulina*, substancja zagęszczająca: guma guar*; białko z bobu*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wegański zamiennik białka JAJA jest odporny na pieczenie.
    Idealnie nadaje się do makaroników, nussecken, biszkoptów, bez i innych wypieków. Również do deserów takich jak: B.Mousse au Chocolat lub nawet majonezu.
    1 torebka (10 g) zastępuje 2 białka jaja.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do 1 torebki zamiennika białka JAJA dodać 75 ml wody i ubijać przez 5 minut, aż masa będzie sztywna.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 182 kJ/43 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 4,3 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 1,5 g
    Białko: 4,8 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.

    4,90 
  • ZIARNA POPCORNU Z NIEBIESKIEJ KUKURYDZY BEZGLUTENOWE BIO 350 g – BLUECORN

    SKŁADNIKI
    ziarno niebieskiej kukurydzy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Niebieska kukurydza to 100 % naturalna odmiana kukurydzy uprawiana od setek lat przez Indian z plemienia Hopi oraz Inków na zboczach Andów.
    Swój niebieski kolor zawdzięcza obecności antocyjanów, naturalnych barwników roślinnych, nadających barwę kwiatom i owocom.
    Zrób swój własny popcorn, zaskocz znajomych, rodzinę i dzieci. Popcorn bluecorn to małe, naturalnie niebieskie ziarenka, które wybuchają szczęściem na śnieżnobiałe! Są pysznie chrupiące, bajecznie lekkie i smaczne, bogate w błonnik a do tego bez glutenu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    W garnku: rozgrzej łyżkę oleju i wrzuć ziarenka. Gdy kukurydza zacznie pękać, nałóż pokrywkę, zmniejsz ogień i praż ok. 3 minuty, od czasu do czasu delikatnie potrząsając garnkiem. Do smaku dodaj sól lub roztopione masło. Smacznego!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1474 kJ/349 kcal
    Tłuszcz: 5,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 60,7 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Błonnik: 8,7 g
    Białko: 10,7 g
    Sól: <0,01 g
    Żelazo: 2,91 mg (21 %)**
    Potas: 360 mg (18 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    11,40 
  • ZUPA BARSZCZ CZERWONY BEZGLUTENOWY 850 ml – KROKUS

    SKŁADNIKI
    Sok z buraków ćwikłowych NFC (96 %), cebula, sól, czosnek, kwas mlekowy – regulator kwasowości, pieprz czarny mielony, majeranek, liść laurowy, ziele angielskie.

    OPIS
    Przygotowaliśmy dla Was czysty barszcz czerwony dokładnie taki, jaki sami robimy na Wigilię. Do soku z buraków dodaliśmy cebulę i polski czosnek. Doprawiliśmy solą, pieprzem i majerankiem. Całość ma piękny bordowy kolor i smakuje wyśmienicie.
    Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 148 kJ / 35 kcal;
    Tłuszcz: 0 g;
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g;
    Węglowodany: 8,2 g;
    w tym cukry: 6,4 g;
    Błonnik: 0 g;
    Białko: 0,5 g;
    Sól: 1,0 g;

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    21,40