Wyświetlanie wszystkich wyników: 5
-
23,50 zł
DŻEM Z CZARNEGO BZU BEZ DODATKU CUKRU, EKOLOGICZNY 260G – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
czarny bez*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 593 kJ/140 kcal
Tłuszcz – 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 32 g
w tym cukry – 23 g
Białko – 1,2 g
Sól – 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 °C -
26,50 zł
JAGODA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
jagody*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pHWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 584 kJ/138 kcal
Tłuszcz – 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 32 g
w tym cukry – 24 g
Białko – 0 g
Sól – 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza. -
23,50 zł
JEŻYNA 80 % EKOLOGICZNA 260 g – SAD DANKÓW
SKŁADNIKI
jeżyny*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pHWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 526 kJ/124 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
Węglowodany – 27 g
w tym cukry – 23 g
Białko – 1,3 g
Sól – <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.