Wyświetlanie wszystkich wyników: 5

  • DŻEM Z CZARNEGO BZU BEZ DODATKU CUKRU, EKOLOGICZNY 260G – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    czarny bez*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 593 kJ/140 kcal
    Tłuszcz – 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 32 g
    w tym cukry – 23 g
    Białko – 1,2 g
    Sól – 0,06 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 °C

    22,50 
  • JAGODA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    jagody*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 584 kJ/138 kcal
    Tłuszcz – 0,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
    Węglowodany – 32 g
    w tym cukry – 24 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0,06 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.

    25,10 
  • JEŻYNA 80 % EKOLOGICZNA 260 g – SAD DANKÓW

    SKŁADNIKI
    jeżyny*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 526 kJ/124 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 27 g
    w tym cukry – 23 g
    Białko – 1,3 g
    Sól – <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.

    22,50 
  • KAJMAK – KREM MLECZNY TRADYCYJNY 530G – POLDER

    POLDER
    KAJMAK – KREM MLECZNY TRADYCYJNY 530G – POLDER
    5906961460288

    17,99 
  • KAJMAK – KREM MLECZNY Z SOLĄ MORSKĄ 530G – POLDER

    POLDER
    KAJMAK – KREM MLECZNY Z SOLĄ MORSKĄ 530G – POLDER
    5906961460295

    17,80