Wyświetlanie 61–80 z 321 wyników
-
3,60 zł
Berroxin lollipop lizak o smaku jeżynowomalinowym wsparcie odporności dla dzieci+ 3, 8g, bez dod. cukru – Aronpharma
Aronpharma
Berroxin lollipop lizak o smaku jeżynowomalinowym wsparcie odporności dla dzieci+ 3, 8g, bez dod. cukru – Aronpharma
5904501363679 -
30,60 zł
BORÓWKA AMERYKAŃSKA 80 % BIO 260 g – BATOM
SKŁADNIKI
Borówka amerykańska* (80 %), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu.
Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 501 kJ/119 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 26 g
w tym cukry: 24 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0,07 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze ok. +4 stopni Celsjusza -
3,20 zł
BUDYŃ ORKISZOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana*, mąka z PSZENICY ORKISZ* 40 %, wiórki kokosowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny budyń orkiszowy z dodatkiem ekologicznych wiórków kokosowych, przygotowany w 100 % z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru lub innego słodziwa.
2. Pozostałe MLEKO zagotuj i wlej do niego rozmieszany proszek z cukrem, ciągle mieszając. Zagotuj.
3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Doskonale smakuje na ciepło lub na zimno.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przyrządzeniu
Wartość energetyczna – 387 kJ/92 kcal
Tłuszcz – 2,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,5 g
Węglowodany – 15 g
w tym cukry – 8,1 g
Białko – 3,1 g
Sól – 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
6,60 zł
BUDYŃ PROTEINOWY O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 45 g – AMYLON
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, koncentrat białka SERWATKOWEGO* (37,5 %), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Czym jest WPC – źródło białka budyniu? Białko WPC to z angielskiego Whey Protein Concentrate, czyli w dosłownym tłumaczeniu koncentrat białka serwatki – znane i doceniane przez sportowców.
Jakie są właściwości WPC?
– Dzięki wysokiej zawartości protein białko WPC wspomaga organizm we wzroście masy mięśniowej bez ryzyka odkładania się masy mięśniowej w organizmie.
– Jego niska kaloryczność pozwala na redukcję masy tłuszczowej podczas odchudzania.
– Wspomaga regenerację mięśni
– Uzupełnia porcję białka w diecieSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Z 400 ml zimnego MLEKA odlać 300 ml.
2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
3. Do pozostałego MLEKA (100 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia. Budyń można przygotować również na napoju SOJOWYM czy owsianym.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g sypkiego budyniu
Wartość energetyczna: 1531 kJ/363 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 4,6 g
Białko: 35 g
Sól: 1,11 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem. -
6,60 zł
BUDYŃ PROTEINOWY TRUSKAWKOWY BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 45 g – AMYLON
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, koncentrat białka SERWATKOWEGO* (37,5 %), suszone truskawki* (4 %), suszony burak*, naturalny aromat truskawkowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Czym jest WPC – źródło białka budyniu? Białko WPC to z angielskiego Whey Protein Concentrate, czyli w dosłownym tłumaczeniu koncentrat białka serwatki – znane i doceniane przez sportowców.
Jakie są właściwości WPC?
– Dzięki wysokiej zawartości protein białko WPC wspomaga organizm we wzroście masy mięśniowej bez ryzyka odkładania się masy mięśniowej w organizmie.
– Jego niska kaloryczność pozwala na redukcję masy tłuszczowej podczas odchudzania.
– Wspomaga regenerację mięśni
– Uzupełnia porcję białka w diecieSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Z 400 ml zimnego MLEKA odlać 300 ml.
2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
3. Do pozostałego MLEKA (100 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia. Budyń można przygotować również na napoju SOJOWYM czy owsianym.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g sypkiego budyniu
Wartość energetyczna: 1574 kJ/372 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 6,5 g
Białko: 31 g
Sól: 1,11 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem. -
5,40 zł
BUDYŃ WANILIOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana*, wanilia* 2,5 %, kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny budyń waniliowy przygotowany w 100 % z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru lub innego słodziwa.
2. Pozostałe MLEKO zagotuj i wlej do niego rozmieszany proszek z cukrem, ciągle mieszając. Zagotuj.
3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Doskonale smakuje na ciepło lub na zimno.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przyrządzeniu
Wartość energetyczna – 372 kJ/88 kcal
Tłuszcz – 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,1 g
Węglowodany – 12 g
w tym cukry – 8,1 g
Białko – 5,8 g
Sól – 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
4,00 zł
BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY, BEZ DODATKU CUKRU, EKOLOGICZNY 40G – AMYLON
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, mielona wanilia Bourbon* (1,5 %), ekstrakt waniliowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml.
2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
3. Do pozostałego MLEKA (150 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1495 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 87 g
w tym cukry: 0,8 g
Białko: 0,9 g
Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed światłem. -
3,50 zł
BUDYŃ ŻOŁĘDZIOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana*, suszony ekstrakt z żołędzi* 13 %, maltodekstryna*, cynamon*, suszony ekstrakt z: kardamonu*, imbiru*, goździków*, korzenia kuklika*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny budyń żołędziowy z dodatkiem suszonego ekstraktu z żołędzi oraz ekologicznych przypraw korzennych. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru lub innego słodziwa.
2. Pozostałe MLEKO zagotuj i wlej do niego rozmieszany proszek z cukrem, ciągle mieszając. Zagotuj.
3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Doskonale smakuje na ciepło lub na zimno.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przyrządzeniu
Wartość energetyczna – 378 kJ/90 kcal
Tłuszcz – 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,1 g
Węglowodany – 15 g
w tym cukry – 8,1 g
Białko – 3,0 g
Sól – 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
3,50 zł
Chrup Go – słodka przekąska CD, bez dodatku cukru 22g – Chrup Go
Chrup go
Chrup Go – słodka przekąska CD, bez dodatku cukru 22g – Chrup Go
5901749009666 -
5,99 zł
CIASTECZKA BABCI ANI ORKISZOWE NATURALNE 100G – ANIA
ANIA
CIASTECZKA BABCI ANI ORKISZOWE NATURALNE 100G – ANIA
5903453004562 -
5,99 zł
CIASTECZKA BABCI ANI OWSIANE NATURALNE 100G BEZ DODATKU CUKRU – ANIA
ANIA
CIASTECZKA BABCI ANI OWSIANE NATURALNE 100G BEZ DODATKU CUKRU – ANIA
5903453004524 -
17,50 zł
Ciasteczka keto migdałowe z nerkowcami ketocinni 100 g – Piekarnia Kiełtyka
Piekarnia Kiełtyka
Ciasteczka migdałowe z nerkowcami, keto 100 g – Piekarnia Kiełtyka
5903714961184 -
8,50 zł
CIASTKA BUŹKA BEZ CUKRU BEZGLUTENOWE 100 g – MALU FOOD
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana, olej kokosowy, substancja słodząca – syrop maltitolowy, skrobia kukurydziana, skrobia ryżowa.OPIS
Ciastka kruche. Zawiera substancję słodzącą.
Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2250 kJ/540 kcal
Tłuszcz: 34,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 33,6 g
Węglowodany: 59,3 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 3,0 g
Sól: 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
9,00 zł
CIASTKA DIGESTIVE BEZ DODATKU CUKRU 150 g – FLORBU
SKŁADNIKI
maka PSZENNA, mąka PSZENNA pełnoziarnista 27,6 %, substancja słodząca (maltitol), olej słonecznikowy 16 %, błonnik roślinny, substancje spulchniające (węglany sodu, difosforany, węglany amonu), SERWATKA w proszku (z MLEKA), sól, emulgator: lecytyny (z SOI), aromaty.OPIS
Pszenne ciastka to wyjątkowy przysmak, o pysznym słodkim smaku, pozbawiony jednak dodatku cukru. Pełnoziarnista mąka PSZENNA stanowi doskonałe źródło dodających energii węglowodanów oraz sycącego błonnika.
Zawiera substancje słodzące.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1842 kJ/440 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 14 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 2,2 g
Węglowodany: 67 g
w tym cukry: 1,0 g
alkohole wielowodorotlenowe: 17 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 6,8 g
Sól: 1,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM i ORZECHYZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.