Wyświetlanie 261–280 z 323 wyników

  • LIZAK LUZAK BEZ CUKRU O SMAKU CYTRYNOWYM, BEZ KONSERWANTÓW I SZTUCZNYCH BARWNIKÓW8G – EAN

    EAN
    LIZAK LUZAK BEZ CUKRU O SMAKU CYTRYNOWYM, BEZ KONSERWANTÓW I SZTUCZNYCH BARWNIKÓW8G – EAN
    5905279294547

    2,99 
  • LIZAK LUZAK BEZ CUKRU O SMAKU MALINOWYM, BEZ KONSERWNTÓW I SZTUCZNYCH BARWNIKÓW 8G – EAN

    EAN
    LIZAK LUZAK BEZ CUKRU O SMAKU MALINOWYM, BEZ KONSERWNTÓW I SZTUCZNYCH BARWNIKÓW 8G – EAN
    5905279294530

    2,99 
  • LIZAK O SMAKU CZEKOLADOWYM Z BANANAMI I KAKAO Z ERYTRYTOLEM BIO 6 g – LIZUU

    SKŁADNIKI
    substancja słodząca: erytrytol*, banany liofilizowane* 10 %, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 7 %, daktyle suszone* 7 %, naturalny aromat czekoladowy, błonnik akacjowy*, substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą. Produkt przeznaczony jest dla dorosłych i dzieci powyżej 3 roku życia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Należy pamiętać o zrównoważonym sposobie żywienia i zdrowym trybie życia. Niejednorodny kolor lizaka może wynikać z zawartości naturalnych składników produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 438 kJ / 94 kcal
    Tłuszcz: 0,89 g
    w tym kwasy nasycone: 0,89 g
    Węglowodany: 82 g
    w tym cukry: 10 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 65 g
    Błonnik: 6,7 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0,001 g

    ZALECANE MIEJSCE PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

    2,10 
  • LIZAK O SMAKU JABŁKOWYM WYKONANY RĘCZNIE SŁODZONY STEWIĄ, BEZ DODATKU CUKRU – KRAINA SŁODKOŚCI

    KRAINA SŁODKOŚCI
    LIZAK O SMAKU JABŁKOWYM WYKONANY RĘCZNIEZE STEWIĄ BEZ DODATKU CUKRU KRAINA SŁODKOŚCI
    5905279294066

    6,80 
  • LIZAK O SMAKU MALINOWYM WYKONANY RĘCZNIE SŁODZONY STEWIĄ 20g

    KRAINA SŁODKOŚCI
    LIZAK O SMAKU MALINOWYM WYKONANY RĘCZNIESŁODZONY STEWIĄ- KRAINA SŁODKOŚCI
    5905279294035

    6,80 
  • LIZAK POMARAŃCZOWY BEZ CUKRU Z WITAMINĄ D, K I MAGNEZEM 6 g – BIRKENGOLD

    SKŁADNIKI
    substancja słodząca: ksylitol; substancja wypełniająca: izomalt; magnez; liofilizowane pomarańcze 3 %; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia; substancja zagęszczająca: guma arabska; naturalne aromaty; ekstrakt z papryki; menachinon (witamina K); cholekalcyferol (witamina D).

    OPIS
    Lizak bez cukru z witaminą D, K i magnezem. Zawiera substancję słodzącą. Zalecane dzienne spożycie: 1-2 lizaki.
    Spożywanie żywności/napojów zawierających ksylitol/izomalt zamiast cukru pomaga w zachowaniu mineralizacji zębów.
    Witamina D, K i magnez pomagają w utrzymaniu zdrowych kości.
    Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 972 kJ/233 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 95 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Błonnik: 0,5 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0,1 g
    Witamina D: 33,5 ug (670 %)*
    Witamina K: 267 ug (356 %)*
    Magnez: 475 mg (126 %)*

    *dzienna referencyjna wartość spożycia

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła

    4,80 
  • MAKARON (KONJAC TYPU SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY BIO 385 g – DIET-FOOD

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona 96,6 %, mąka konjac* 3,4 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 30 kJ/7 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: <0,2 g
    w tym cukry: <0,1 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: <0,1 g
    Sól: <0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    11,00 
  • MAKARON DLA DIABETYKÓW ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE

    SKŁADNIKI
    mąka z czarnej soczewicy 73,5 %, mąka pełnoziarnista z PSZENICY TWARDEJ (Triticum durum), mielona łuska gryki, cynk, chrom.

    OPIS
    Makaron Novelle Diabetic jest idealny dla osób chorujących na cukrzycę.
    Zalety Makaronu Novelle Diabetic:
    – Jest źródłem cynku i chromu. Cynk przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu węglowodanów. Chrom pomaga w utrzymaniu właściwego poziomu glukozy we krwi
    – Niski indeks glikemiczny: poniżej 55
    – Wymienniki węglowodanowe: 2,5 WW dla 100 g makaronu gotowanego 5 minut
    – Wymienniki białkowo-tłuszczowe: 0,55 WBT dla 100 g makaronu gotowanego 5 minut
    – Zawiera wysoką zawartość naturalnie występującego błonnika pokarmowego.
    – Przygotowuje się go szybko, czas gotowania to jedyne 5 minut.
    – Idealnie komponuje się ze świeżymi warzywami i różnorodnymi sosami

    Spożywaj 1 porcję dziennie w ramach zróżnicowanej diety i aktywnego trybu życia.
    Opakowanie zawiera 5 porcji produktu po ugotowaniu. 50 g makaronu przed ugotowaniem stanowi 100 g makaronu po ugotowaniu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zagotować wodę w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu.
    2. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia.
    3. Gotować 5 minuty na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
    4. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g po ugotowaniu
    Wartość energetyczna: 730 kJ/173 kcal
    Tłuszcz: 0,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 25 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Błonnik: 8,2 g
    Białko: 12 g
    Sól: <0,01 g
    Cynk: 2,5 mg (25 %)*
    Chrom: 11,6 μg (29 %)*

    * – dzienne referencyjne wartości spożycia składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać jaja.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    7,50 
  • MAKARON KONJAC NOODLE BEZGLUTENOWY, BEZ CUKRU 200G – DIET FOOD

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia

    OPIS
    Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni

    8,90 
  • MAKARON KONJAC RICE SHIRATAKI BEZ GLUTENU, BEZCUKRU 200G – DIET FOOD

    SKŁADNIKI
    woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia.

    OPIS
    Głównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
    Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 33 kJ/8 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,1 g
    w tym cukry: <0,2 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: <0,3 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C.
    Nie zamrażać. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

    8,90 
  • MIGDAŁY PRAŻONE Z CHILI SŁODZONE KSYLITOLEM BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    SKŁADNIKI
    MIGDAŁY 93 %, ksylitol (substancja słodząca) 5,5 %, sól himalajska, chili 0,4 %, kardamon, naturalny aromat pomarańczowy.

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą. Kraj pochodzenia ksylitolu: Finlandia.
    Chrupiące i pyszne prażone MIGDAŁY o naturalnie słodkim, orzechowym smaku z odrobiną chili stanowią wyśmienitą przekąskę w ciągu dnia.
    Idealna przekąska do podjadania przed telewizorem, która sprawdzi się również w sałatkach czy w pikantnych daniach.
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2385 kJ/570 kcal
    Tłuszcz: 48 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
    Węglowodany: 13 g
    w tym cukry: 3,9 g
    w tym alkohole wielowodorotlenowe: 5,5 g
    Błonnik: 12 g
    Białko: 19 g
    Sól: 1,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

    12,20