- Nie możesz dodać "OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml - BIO PLANET" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 1–20 z 47 wyników
-
29,70 zł
DRESSING NA BAZIE BIAŁEGO OCTU WINNEGO BIO 250 ml – LA BIO IDEA
SKŁADNIKI
ocet z białego wina*, koncentrat soku z białych winogron Trebbiano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret.
Kwasowość 5,5 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 803 kJ/190 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 49 g
w tym cukry – 49 g
Białko – 0 g
Sól – 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Zawiera SIARCZYNYZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
17,90 zł
KREM NA BAZIE OCTU BALSAMICZNEGO Z MODENY EKOLOGICZNY 150ML – ALCE NERO
SKŁADNIKI
gotowany moszcz winogronowy*, ocet balsamiczny z Modeny* (min. 10 %) (gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1113 kJ/265 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 65 g
w tym cukry – 63 g
Błonnik – 0 g
Białko – 1,0 g
Sól – 0,04 gUWAGI
Na dnie butelki podczas przechowywania w temperaturze poniżej 18°C może się pojawić osad wynikający z krystalizacji cukru.
Osad nie stanowi wady jakościowej produktu. W przypadku pojawienia się osadu, butelkę przed użyciem należy podgrzać w kąpieli wodnej.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 18 – 30°C. -
28,50 zł
OCET ARONIOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet aroniowy 100 %.OPIS
Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z aronii.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
19,40 zł
OCET BALSAMICZNY Z MODENY EKOLOGICZNY 250ML- ALCE NERO
SKŁADNIKI
ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
21,90 zł
OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
SKŁADNIKI
ocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
68,90 zł
OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO
SKŁADNIKI
gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne)OPIS
Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 1260 kJ/296 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 68 g
w tym cukry – 62 g
Błonnik – 0,7 g
Białko – 1,2 g
Sól – 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
28,50 zł
OCET BUKIET RÓŻ BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)
SKŁADNIKI
ocet jabłkowy*, woda różana* 5 % (woda, ekstrat z kwiatów róży). (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt otrzymany z jabłek ekologicznych w procesie fermentacji octowej z dodatkiem wody różanej.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
15,40 zł
OCET CYDROWY 5 % BIO 750 ml – OCTIM
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet cydrowy.OPIS
Ekologiczny, niefiltrowany, niepasteryzowany, ocet cydrowy o kwasowości całkowitej 5 %.
Do bezpośredniego użycia rozcieńczyć w stosunku 1:1.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.UWAGI
Dobrze wstrząśnij przed użyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. -
37,00 zł
OCET JABŁKOWY 4 % BIO 500 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.OPIS
Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.UWAGA
Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
9,20 zł
OCET JABŁKOWY 5 % BIO 250 ml – NATURAVENA
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy (o kwasowosci 5 %)OPIS
Ocet jabłkowy to produkt w 100 % naturalny. Otrzymany przez naturalną biologiczną fermentację octową.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 96 kJ/22 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 1,0 g
w tym cukry 0 g
Błonnik 0 g
Białko 0 g
Sól 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
18,10 zł
OCET JABŁKOWY 5 % BIO 750 ml – NATURAVENA
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy (o kwasowości 5 %)OPIS
Do bezpośredniego użycia rozcieńczyć w stosunku 1:1. Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 96 kJ/22 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 1 g
w tym cukry 0 g
Błonnik 0 g
Białko 0 g
Sól 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
16,10 zł
OCET JABŁKOWY 5 % FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy. Kwasowość 5 %.UWAGA
Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
19,50 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BEZGLUTENOWY BIO 750 ml – BIO ZENTRALE
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy. Kwasowość 5 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 69 kJ/16 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 0,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: <0,1 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła i światła. -
10,40 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – DARY NATURY
SKŁADNIKI
ocet jabłkowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny ocet jabłkowy otrzymywany z najwyższej jakości jabłek w tradycyjnym procesie produkcji. Stosowany jako dodatek do potraw, przyprawa oraz naturalny konserwant.
Produkt niefiltrowany, niepasteryzowany, naturalnie mętny.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 35 kJ/8 kcal
Tłuszcz: <0,02 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 0,03 g
Białko: 0 g
Sól: 0,03 gUWAGA
Przed użyciem wstrząsnąć. Wytrącanie się osadu na dnie butelki jest naturalnym procesem.
Produkt może występować zarówno w jasnych, jak i ciemnych butelkach – w zależności od numeru partii.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C