Wyświetlanie 21–40 z 47 wyników

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – FAIR ORGANIC

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – FAIR ORGANIC

    SKŁADNIKI
    ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kwasowość: 5 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 77 kJ/18 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    8,80 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA
    SKU: 5903900368117
    Ilość w opakowaniu: 4
    Waga: 5.09 kg
    Cena za kg: 9.82
    Objętość netto: 5000 ml
    Cena za l: 10.00

    50,00 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)

    OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)
    SKU: 5902693121831
    Ilość w opakowaniu: 1
    Waga: 5.5 kg
    Cena za kg: 12.44
    Objętość netto: 5000 ml
    Cena za l: 13.68

    68,40 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    ocet z ekologicznego wina jabłkowego

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
    Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
    Przed spożyciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,6 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Białko: 0,4 g
    Sól: 0,013 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    14,50 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 750 ml – FAIR ORGANIC

    SKŁADNIKI
    ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kwasowość: 5 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 77 kJ/18 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    18,20 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 330 ml – BEUTELSBACHER

    SKŁADNIKI
    ocet jabłkowy niefiltrowany*. (* z upraw biodynamicznych)

    OPIS
    Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych. Kwasowość: 5 %.
    Aromatyczne jabłka z uprawy biodynamicznej stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego.
    Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności.
    Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu.
    Zawiera naturalny osad.
    Przed spożyciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,90 
  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 750 ml – BEUTELSBACHER

    SKŁADNIKI
    ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych)

    OPIS
    Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany.
    Kwasowość: 5 %.
    Przed spożyciem wstrząsnąć.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy nasycone: 0,02 g
    Węglowodany: 0,4 g
    w tym cukry: 0,1 g
    Białko: 0,1 g
    Sól: 0,005 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,70 
  • OCET JABŁKOWY 5% EKOLOGICZNY 700ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych – 5 % kwasowości.

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,0 g

    UWAGA
    Przed spożyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 ℃.

    15,60 
  • OCET JABŁKOWY 6 % BIO 750 ml – OCTIM

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy.

    OPIS
    Ekologiczny, niefiltrowany, niepasteryzowany, ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 6 %.
    Do bezpośredniego spożycia rozcieńczyć w stosunku 1:1.
    Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.

    UWAGI
    Dobrze wstrząśnij przed użyciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu.

    15,40 
  • OCET JABŁKOWY 6,1 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – FAIR ORGANIC

    SKŁADNIKI
    ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,8 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    18,60 
  • OCET JABŁKOWY NATURALNIE MĘTNY PREMIUM 5% EKOLOGICZNY 250ML – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.

    OPIS
    Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
    Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
    Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C

    10,40 
  • OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY EKOLOGICZNY 500ML – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    ekologiczny ocet jabłkowy.

    OPIS
    Ekologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.

    UWAGI
    Mętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,80 
  • OCET LAWENDOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    SKŁADNIKI
    100 % napar lawendowy* (woda, lawenda suszona* 0,25 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny

    OPIS
    Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej naparu z lawendy.
    Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
    Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
    Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    28,50 
  • OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY, EKOLOGICZNY 250ML – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
    Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 0,4 g
    w tym cukry – 0 g
    Błonnik – 0 g
    Białko – 0,4 g
    Sól – 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

    23,80