Wyświetlanie 21–40 z 47 wyników
-
8,80 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – FAIR ORGANIC
SKŁADNIKI
ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość: 5 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 77 kJ/18 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
50,00 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA
SKU: 5903900368117
Ilość w opakowaniu: 4
Waga: 5.09 kg
Cena za kg: 9.82
Objętość netto: 5000 ml
Cena za l: 10.00 -
68,40 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)
SKU: 5902693121831
Ilość w opakowaniu: 1
Waga: 5.5 kg
Cena za kg: 12.44
Objętość netto: 5000 ml
Cena za l: 13.68 -
14,50 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO FOOD
SKŁADNIKI
ocet z ekologicznego wina jabłkowegoOPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
Przed spożyciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,013 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C -
18,20 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 750 ml – FAIR ORGANIC
SKŁADNIKI
ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość: 5 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 77 kJ/18 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
10,90 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 330 ml – BEUTELSBACHER
SKŁADNIKI
ocet jabłkowy niefiltrowany*. (* z upraw biodynamicznych)OPIS
Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych. Kwasowość: 5 %.
Aromatyczne jabłka z uprawy biodynamicznej stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego.
Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności.
Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu.
Zawiera naturalny osad.
Przed spożyciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
15,70 zł
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 750 ml – BEUTELSBACHER
SKŁADNIKI
ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych)OPIS
Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany.
Kwasowość: 5 %.
Przed spożyciem wstrząsnąć.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy nasycone: 0,02 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0,005 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
15,60 zł
OCET JABŁKOWY 5% EKOLOGICZNY 700ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych – 5 % kwasowości.OPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0,0 gUWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 ℃. -
15,40 zł
OCET JABŁKOWY 6 % BIO 750 ml – OCTIM
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy.OPIS
Ekologiczny, niefiltrowany, niepasteryzowany, ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 6 %.
Do bezpośredniego spożycia rozcieńczyć w stosunku 1:1.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.UWAGI
Dobrze wstrząśnij przed użyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. -
18,60 zł
OCET JABŁKOWY 6,1 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – FAIR ORGANIC
SKŁADNIKI
ocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,8 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Obecność jabłek w składzie może powodować występowanie naturalnego osadu. Jest to zjawisko typowe dla ekologicznego octu jabłkowego. Przed użyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
10,40 zł
OCET JABŁKOWY NATURALNIE MĘTNY PREMIUM 5% EKOLOGICZNY 250ML – BIO FOOD
SKŁADNIKI
niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.OPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C -
14,80 zł
OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY EKOLOGICZNY 500ML – ALCE NERO
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy.OPIS
Ekologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.UWAGI
Mętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
28,50 zł
OCET LAWENDOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)
SKŁADNIKI
100 % napar lawendowy* (woda, lawenda suszona* 0,25 %). (*certyfikowany składnik ekologicznyOPIS
Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej naparu z lawendy.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
23,80 zł
OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY, EKOLOGICZNY 250ML – TERRASANA
SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 0,4 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 0 g
Białko – 0,4 g
Sól – 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.