- Nie możesz dodać "MAKARON Z CZERWONĄ FASOLĄ ADZUKI SPAGHETTI EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY, Z WYSOKĄ ZAWARTOŚCIĄ BIAŁKA 200G - MAXSPORT" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 13
-
11,10 zł
MAKARON (OWSIANY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
SKŁADNIKI
mąka OWSIANA* bezglutenowa 55 %, mąka ryżowa pełnoziarnista* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 – 7 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1417 kJ/337 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 16 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
10,70 zł
MAKARON (Z SOCZEWICY I GROSZKU DLA DZIECI) ZWIERZĘTA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
SKŁADNIKI
Makaron z soczewicy czerwonej: mąka z soczewicy czerwonej* 50 %, mąka z ryżu pełnoziarnista* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Makaron z groszku zielonego: maka z groszku zielonego* 50 %, mąka z ryżu pełnoziarnista* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 8 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1457 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 1,5 g
Bonnik: 4,5 g
Białko: 15 g
Sól: 0,02 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
8,00 zł
TORTELLINI POMIDORY I SER 250 g – NOVELLE
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe (72 %) [semolina z PSZENICY twardej (Triticum durum), masa JAJOWA pasteryzowana* (19,4 %)]; nadzienie serowo-pomidorowe (28 %) [bułka tarta (mąka PSZENNA, sól), SER topiony w proszku (34 %) (MLEKO, SERWATKA z (MLEKA), sól, enzymy), margaryna (tłuszcz kokosowy, oleje roślinne: słonecznikowy, SOJOWY, rzepakowy, woda), pomidory w proszku (5,1 %), sól, oregano (1,7 %), przyprawy].
(*jaja z chowu ściółkowego)OPIS
Produkt pasteryzowany, suszony.
Tortellini Novelle to małe pierożki z makaronowego ciasta jajecznego z nadzieniem serowo-pomidorowym, które smakują wyśmienicie, zarówno z włoskim sosem pomidorowym, jak również na zimno stając się świetną alternatywą dla klasycznego makaronu w sałatkach.
Tortellini Novelle produkowane są we Włoszech z najwyższej jakości PSZENICY durum, oraz z jaj od kur z chowu ściółkowego. Nie zawierają oleju palmowego i konserwantów. To właśnie dzięki naturalnym składnikom tortellini Novelle jest tak smaczne.
Produkt nie wymaga przetrzymywania w lodówce i gotuje się ok 14 minut w osolonej wodzie.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1,5 litra wody na 100 g tortellini.
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo tortellini, nie przerywając wrzenia.
3. Gotować 14 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
4. Po ugotowaniu tortellini odcedzić i podawać.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1536 kJ/364 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 15 g
Sól: 2,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ i gorczycę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywac w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu. -
8,00 zł
TORTELLINI Z SZYNKĄ 250 g – NOVELLE
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe 72 % [semolina z PSZENICY twardej (Triticum durum), masa JAJOWA pasteryzowana* 19,4 %]; nadzienie mięsne 28 % [mortadela – kiełbasa wieprzowa homogenizowana 45,3 % (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, naturalne aromaty); bułka tarta (mąka PSZENNA, sól); margaryna (tłuszcz kokosowy, oleje roślinne: słonecznikowy, SOJOWY, rzepakowy, woda); Prosciutto Crudo – szynka wieprzowa dojrzewająca 3,1 % (mięso wieprzowe, sól); sól; aromaty; SER topiony w proszku (MLEKO, SERWATKA (z MLEKA), sól, enzymy); przyprawy].
(*z jaj od kur z chowu ściółkowego)OPIS
Produkt pasteryzowany, suszony.
Tortellini Novelle to małe pierożki z makaronowego ciasta jajecznego z nadzieniem mięsnym, które smakują wyśmienicie zarówno na gorąco w zupie, jak również na zimno jako składnik sałatek warzywnych, czy serowych.
Produkowane są we Włoszech z najwyższej jakości PSZENICY durum, oraz z jaj od kur z chowu ściółkowego. Nie zawierają oleju palmowego i konserwantów. To właśnie dzięki naturalnym składnikom tortellini Novelle jest tak smaczne. Produkt nie wymaga przetrzymywania w lodówce i gotuje się ok 14 minut w osolonej wodzie.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1,5 litra wody na 100 g tortellini.
2. Do gotującej wody wrzucać stopniowo tortellini, nie przerywając wrzenia.
3. Gotować 14 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
4. Po ugotowaniu tortellini odcedzić i podawać.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1659 kJ/394 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 14 g
Sól: 2,7 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ i gorczycę.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.