Wyświetlanie 21–40 z 51 wyników
-
6,90 zł
KAKAO NATURALNE CIEMNE BEZGLUTENOWE 100 g – CELIKO
SKŁADNIKI
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulator kwasowości: węglany potasu.
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.OPIS
CACAO NATURA ekstra ciemne doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ / 313 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,08 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
32,40 zł
KAKAO NISKOTŁUSZCZOWE W PROSZKU BIO 280 g – TERRA ETICA
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao niskotłuszczowe w proszku.OPIS
Doskonały dodatek do ciast, deserów, naleśników. Posiada lekko gorzkawy, charakterystyczny smak. Nadaje wypiekom czekoladowego aromatu.
Nie zawiera cukru. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.Świetny pomysł na deser:
– Kakao na gorąco z pianką
– Kakao z pomarańczową nutą
– Naleśniki z kakao
– Sernik z okruszkami kakao
– Kakao korzenneSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jako napój: Wymieszać 1-3 łyżeczki kakao z odrobiną gorącego mleka. Następnie dodać pozostałe MLEKO i cukier. Aby uzyskać jeszcze bardziej kremową konsystencję kakao, podgrzewaj je delikatnie przez kilka minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1449 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 46 g
Białko: 25 g
Sól: 0,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, MLEKO (łącznie z laktozą), JAJA, SOJĘ, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER i SIARCZYNY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. -
29,70 zł
KAKAO O SMAKU POMARAŃCZY BIO 200 g – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
kakao w proszku odtłuszczone* (60 %), cukier trzcinowy*, naturalny aromat pomarańczowy* (4 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt, który z pewnością zachwyci miłośników kakao i pasjonatów zdrowego jedzenia.
Wysoka zawartość błonnika i białka.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
25 g produktu zalać gorącą wodą lub mlekiemWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1494 kJ/347 kcal
Tłuszcz: 6,6 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 35 g
Błonnik: 15 g
Białko: 28 g
Sól: 1,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY oraz gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie. -
29,70 zł
KAKAO O SMAKU WANILII BIO 200 g – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
kakao w proszku odtłuszczone* (60 %), cukier trzcinowy*, naturalny aromat waniliowy* (5 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt, który z pewnością zachwyci miłośników kakao i pasjonatów zdrowego jedzenia.
Wysoka zawartość błonnika i białka.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
25 g produktu zalać gorącą wodą lub mlekiemWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1477 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 6,6 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 34 g
Błonnik: 15 g
Białko: 28 g
Sól: 1,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY oraz gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie. -
26,40 zł
KAKAO SPROSZKOWANE BIO 200 g – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao o obniżonej zawartości tłuszczu.
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.OPIS
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszaj 1-2 łyżeczki z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek. Jedz 2-3 łyżeczki dziennie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1449 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 46 g
Białko: 25 g
Sól: 0,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ, ORZECHY oraz gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. -
12,90 zł
KAKAO SPROSZKOWANE O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU, EKOLOGICZNE 200G – BIO AFRYKA
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao sproszkowane o obniżonej zawartości tłuszczu 100 %.OPIS
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.
Ekologiczne kakao sproszkowane otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzuje się wytrawnym kakaowym smakiem. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1479 kJ/355 kcal
Tłuszcz – 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 6,6 g
Węglowodany – 25 g
w tym cukry – 0,5 g
Błonnik – 32 g
Białko – 24 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
21,50 zł
KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – ALTERNATIVA
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao.
Zawartość tłuszczu kakaowego 20 – 22 %.OPIS
Kakao idealnie nadaje się do przygotowania słodkich wypieków – babeczek, ciast kruchych czy biszkoptowych.
Kakao świetnie sprawdzi się do tworzenia polew i dekoracji ciast. Idealnie również komponuje się z pikantnymi daniami, pozwalając z nich wydobyć wyjątkowy, niepowtarzalny smak oraz aromat. Z jego dodatkiem możemy stworzyć pyszne i zarówno zdrowe dżemy czy konfitury. Jednak najbardziej znanym sposobem spożycia kakao jest jego upłynnienie w ciepłym, słodkim mleku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1615 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 13,2 g
Węglowodany: 12,4 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 22,3 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
55,70 zł
KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 500 g – ALTERNATIVA
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao.
Zawartość tłuszczu kakaowego 20 – 22 %.OPIS
Kakao idealnie nadaje się do przygotowania słodkich wypieków – babeczek, ciast kruchych czy biszkoptowych.
Kakao świetnie sprawdzi się do tworzenia polew i dekoracji ciast. Idealnie również komponuje się z pikantnymi daniami, pozwalając z nich wydobyć wyjątkowy, niepowtarzalny smak oraz aromat. Z jego dodatkiem możemy stworzyć pyszne i zarówno zdrowe dżemy czy konfitury. Jednak najbardziej znanym sposobem spożycia kakao jest jego upłynnienie w ciepłym, słodkim mleku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1615 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 13,2 g
Węglowodany: 12,4 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 31 g
Białko: 22,3 g
Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
11,20 zł
KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BIO 75 g – ALCE NERO
SKŁADNIKI
kakao w proszku*, regulator kwasowości – węglan potasu (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1709 kJ / 407 kcal
Tłuszcz – 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 13 g
Węglowodany – 19 g
w tym cukry – 0,5 g
Błonnik – 27 g
Białko – 22 g
Sól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
28,10 zł
KAKAO Z CHILI BIO 200 g – DIET-FOOD
SKŁADNIKI
kakao w proszku odtłuszczone* (60 %), cukier trzcinowy*, papryka chili* (3 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt, który z pewnością zachwyci miłośników kakao i pasjonatów zdrowego jedzenia.
Wysoka zawartość błonnika i białka.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
25 g produktu zalać gorącą wodą lub mlekiemWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1511 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 6,6 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 36 g
Błonnik: 15 g
Białko: 28 g
Sól: 1,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY oraz gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie.