Wyświetlanie 221–240 z 358 wyników

  • POTRAWKA WARZYWNA RATATOUILLE BIO 345 g – CAMPOMAR NATURE

    SKŁADNIKI
    pomidory*, papryka*, cebula*, cukinia*, syrop z agawy*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ratatouille – francuski gulasz. Danie na bazie warzyw.
    Można serwować z podpieczonym pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 182 kJ/43 kcal
    Tłuszcz: 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 5,0 g
    w tym cukry: 4,9 g
    Błonnik: 1,3 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 0,98 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

    16,70 
  • RAGU WEGAŃSKIE BEZGLUTENOWE 280 g – REAL VEGY (EMPERATRIZ)

    SKŁADNIKI
    woda, teksturowane białko z grochu (woda, białko z grochu 6 %, błonnik z grochu 1 %, olej słonecznikowy, skrobia ziemniaczana, sól) 18 %, zmiażdżone pomidory (pomidory, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ziemniak, cebula, oliwa z oliwek, groch, marchew, czosnek, skrobia ziemniaczana, sól, ekstrakt drożdżowy, naturalny aromat, zioła, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma guar.

    OPIS
    Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu.
    Nie wymaga przechowywania w lodówce.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Należy podgrzać przed podaniem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 631 kJ/152 kcal
    Tłuszcz: 9,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
    Węglowodany: 7,0 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 7,7 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.

    16,10 
  • RAVIOLI WEGAŃSKIE BIO 250 g – D`ANGELO

    SKŁADNIKI
    ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): wegański farsz* 49 % (woda, olej kokosowy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, substancja zagęszczająca: agar*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), por*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
    2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
    3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
    4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
    Wartość energetyczna: 1242 kJ/294 kcal
    Tłuszcz: 5,8 g
    w tym kwasy nasycone: 4,8 g
    Węglowodany: 52 g
    w tym cukry: 1,9 g
    Błonnik: 2,4 g
    Białko: 7,7 g
    Sól: 1,6 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SELER i mleko.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    15,80 
  • RAVIOLI Z SEREM I SZPINAKIEM BIO 250 g – D`ANGELO

    SKŁADNIKI
    ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): SER* (50 %) (RICOTTA* (25 %), SER górski* (20 %), SER owczy*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, płatki ziemniaczane*, suszony szpinak* (6 %), olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (czosnek*, bazylia*, pieprz*), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowo – szpinakowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
    2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
    3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
    4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
    Wartość energetyczna: 1301 kJ/309 kcal
    Tłuszcz: 7,6 g
    w tym kwasy nasycone: 3,9 g
    Węglowodany: 46 g
    w tym cukry: 3,2 g
    Błonnik: 3,4 g
    Białko: 12 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać seler.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    15,80 
  • ROŚLINNIEMI KAWAŁKI A’LA TUŃCZYK BEZGLUTENOWE 160 g – PRIMAVIKA

    ROŚLINNIEMI KAWAŁKI A’LA TUŃCZYK BEZGLUTENOWE 160 g – PRIMAVIKA
    SKU: 5900672302585
    Ilość w opakowaniu: 6
    Waga: 0.305 kg
    Cena za kg: 40.98

    12,80 
  • ROŚLINNY LUNCH QUINOA I GRZYBY 180 g – PRIMAVIKA

    ROŚLINNY LUNCH QUINOA I GRZYBY 180 g – PRIMAVIKA
    SKU: 5900672302615
    Ilość w opakowaniu: 6
    Waga: 0.33 kg
    Cena za kg: 39.39

    14,30 
  • ROSÓŁ WARZYWNY BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 810 ml – KROKUS

    SKŁADNIKI
    woda, warzywa w zmiennych proporcjach 15 % (por, marchew, pietruszka korzeń, cebula, czosnek), sól, olej rzepakowy, natka pietruszki suszona, koper, lubczyk, pieprz czarny mielony, kurkuma, ziele angielskie, liść laurowy.

    OPIS
    Prawdziwy wolno gotowany wywar według przepisu naszej Babci. Powstaje na bazie najlepszej jakości świeżych warzyw i przypraw. Do przygotowania naszej zupy używamy jedynie najlepszych składników od lokalnych dostawców.
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt sterylizowany.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Podgrzej i zjedz.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 83 kJ/20 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 3,2 g
    w tym cukry: 1,6 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 0,85 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni.

    22,20