Wyświetlanie wszystkich wyników: 8

  • BATON BAKALIOWY O SMAKU CHAŁWY „MADAGASKAR” BEZGLUTENOWY 40 g – ZMIANY ZMIANY

    SKŁADNIKI
    daktyle, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, wanilia mielona 4 %.

    OPIS
    Baton bakaliowy o smaku chałwy, wykonany w 100 % z naturalnych roślinnych składników. Przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Nie zawiera dodanego cukru, konserwantów, aromatów, spulchniaczy i utwardzaczy ani żadnych dodatków chemicznych. Wegański, bezglutenowy, bez laktozy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1779 kJ / 428 kcal
    Tłuszcz: 22 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 50 g
    w tym cukry: 39 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,60 
  • BATON BAKALIOWY Z BANANAMI „URWIS” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    SKŁADNIKI
    daktyle*, banany suszone* 25 %, ORZECHY NERKOWCA*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton bakaliowy z suszonymi bananami „Urwis” wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, o miękkiej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1641 kJ/392 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
    Węglowodany: 65 g
    w tym cukry: 46 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,60 
  • BATON BAKALIOWY Z JABŁKIEM „URWIS” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    SKŁADNIKI
    jabłka suszone* 38 %, rodzynki*, ORZECHY NERKOWCA*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton bakaliowy z suszonym jabłkiem „Urwis” wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej,
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, dzięki zawartości polskich, suszonych jabłek, lekko kwaskowaty, o miękkiej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1482 kJ/354 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
    Węglowodany: 59 g
    w tym cukry: 43 g
    Białko: 6,8 g
    Sól: 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,60 
  • BATON OWOCOWY „ZANZIBAR” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    SKŁADNIKI
    rodzynki*, mango*, ORZECHY NERKOWCA*, ananas*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton owocowy „Zanzibar” wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, o miękkiej lekko żelowej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1653 kJ/394 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 51 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,07 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,60