Wyświetlanie wszystkich wyników: 22
-
9,70 zł
HUMMUS CZERWONA PAPRYKA 200 g – LAVICA FOOD
SKŁADNIKI
53 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, 5 % papryka czerwona suszona, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.OPIS
Pasta z ciecierzycy z tahini i papryki czerwonej.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 822 kJ/198 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11,1 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 4,6 g
Sól: 1,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni. -
9,70 zł
HUMMUS CZOSNEK NIEDŹWIEDZI 200 g – LAVICA FOOD
SKŁADNIKI
55 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, suszony czosnek niedźwiedzi 1 %, czosnek suszony, kmin rzymski.OPIS
Pasta z ciecierzycy i tahini z czosnkiem niedźwiedzim.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 809 kJ/195 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 8,9 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 7,2 g
Białko: 4,7 g
Sól: 1,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni. -
8,70 zł
HUMMUS PESTO AL BASILICO 160 g – LAVICA FOOD
SKŁADNIKI
ciecierzyca gotowana 57 %, olej rzepakowy, pesto basilico 10 % (bazylia, ORZECHY NERKOWCA, oliwa z oliwek, czosnek świeży, czosnek suszony, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), woda, pasta SEZAMOWA tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, czosnek suszony, kmin rzymski, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.OPIS
Pasta z ciecierzycy z pesto z bazylii.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1058 kJ/253 kcal
Tłuszcz: 19,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 7,4 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 6,8 g
Sól: 1,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni. -
9,70 zł
HUMMUS PIECZONY BAKŁAŻAN 200 g – LAVICA FOOD
SKŁADNIKI
ciecierzyca gotowana 44 % (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, bakłażan 12 % (bakłażan, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), woda, pasta SEZAMOWA tahini, sok z zagęszczonego soku z cytryny, sól, czosnek granulowany, kmin rzymski, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.OPIS
Kremowa pasta z ciecierzycy z dodatkiem pieczonego bakłażana. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Produkt gotowy do spożycia. Do smarowania pieczywa, lub jako dip do warzyw i chipsów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1122 kJ/268 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 8,4 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 7,7 g
Białko: 5,9 g
Sól: 1,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni. -
9,70 zł
HUMMUS SUSZONE POMIDORY 200 g – LAVICA FOOD
SKŁADNIKI
53 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, 5 % pomidory suszone, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.OPIS
Pasta z ciecierzycy i tahini z suszonymi pomidorami.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 824 kJ/199 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 10,2 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 4,4 g
Sól: 1,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni. -
9,70 zł
HUMMUS TRADYCYJNY 200 g – LAVICA FOOD
SKŁADNIKI
57 % ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, woda, pasta SEZAMOWA Tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, czosnek suszony, kmin rzymski.OPIS
Pasta z ciecierzycy z tahini.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 782 kJ/189 kcal
Tłuszcz: 13,8 g
w tym kwasy nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 7,5 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 4,7 g
Sól: 1,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.