Wyświetlanie 81–100 z 357 wyników

  • SOK JABŁKOWO – BURACZKOWY NFC BEZGLUTENOWY BIO 300 ml – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    bezpośrednio tłoczone soki z jabłek* (60 %), buraka* (40 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z jabłek i buraków oraz pasteryzację.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 189 kJ/45 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 11 g
    w tym cukry: 4,2 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0,06 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC nie dłużej niż 48 h.

    7,90 
  • SOK JABŁKOWO – GRUSZKOWY NFC BIO 300 ml – DOLINA CZERSKA

    SKŁADNIKI
    sok z jabłek* 65 %, sok z gruszek* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć. Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku oraz odmiany użytego surowca, osad jest procesem naturalnym występującym w sokach.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartosc energetyczna: 171 kJ/40 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Weglowodany: 10 g
    w tym cukry: 9,0 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

    6,80 
  • SOK JABŁKOWO – MARCHWIOWY NFC BEZGLUTENOWY BIO 300 ml – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    bezpośrednio tłoczone soki z jabłek* (50 %), marchwi* (50 %)(*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z marchwi i jabłek oraz pasteryzację.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 167 kJ/40 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 8,8 g
    w tym cukry: 7,5 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC nie dłużej niż 48 h.

    7,90 
  • SOK JABŁKOWO – WIŚNIOWY NFC BIO 3 L – DOLINA CZERSKA

    SKŁADNIKI
    sok z jabłek* 70%, sok z wiśni* 30% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujące cukry. Smak i barwa zależy od odmiany oraz stopnia dojrzałości owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartosc energetyczna: 189 kJ/ 44 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Weglowodany: 10 g
    w tym cukry: 10 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Przed otwarciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 14 dni (przy całkowitym, stałym zalaniu kranika sokiem).

    32,90 
  • SOK JABŁKOWO – WIŚNIOWY NFC BIO 300 ml – DOLINA CZERSKA

    SKŁADNIKI
    sok z jabłek* 70 %, sok z wiśni* 30 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pasteryzowany. Wstrząsnąć przed spożyciem. Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku oraz odmiany użytego surowca. Powstawanie osadu jest procesem naturalnym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartosc energetyczna: 189 kJ/44 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Weglowodany: 10 g
    w tym cukry: 10 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w warunkach chłodniczych, spożyć w ciągu 24 godzin.

    6,30 
  • SOK JABŁKOWO – IMBIROWY BIO 1 L – HOLLINGER

    SKŁADNIKI
    95,8 % sok jabłkowy*, 4 % sok imbirowy*, sok cytrynowy* z koncentratu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Różnice między jabłkami i imbirem można mnożyć, ale to właśnie z połączenia tych dwóch skrajnie różnych darów natury powstał duet idealny, urzekający słodko-ostrym smakiem.
    Sięgając codziennie po szklankę soku jabłkowo-imbirowego, można sobie dostarczyć nie tylko wyjątkowych wrażeń smakowych, ale również korzystnie wpłynąć na kondycję organizmu. Sok jest idealny zarówno na zimno jak i na ciepło, jako bezalkoholowy grzaniec, który wspaniale rozgrzeje w zimny wieczór.
    Zawsze jest dobra pora na to, by naturalnie zadbać o zdrowie i urodę!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 190 kJ/45 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 10 g
    w tym cukry: 10 g
    Białko: <0,5 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    13,70 
  • SOK JABŁKOWY BIO 275 ml – REMBOWSCY

    SKŁADNIKI
    sok jabłkowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Owoce zostały poddane powolnemu procesowi tłoczenia i pasteryzacji. Sok zawdzięcza swój niepowtarzalny smak starym odmianom jabłek, z których powstał.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 184 kJ/44 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 11 g
    w tym cukry: 10 g
    Białko: 0,1 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu.

    5,90 
  • SOK JABŁKOWY BIO 750 ml – TŁOCZNIA MAURERA

    SKŁADNIKI
    sok jabłkowy* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 208 kJ /49 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 9,8 g
    Białko: < 0,5 g
    Sól: < 0,01 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGI
    Przed użyciem wstrząsnąć.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w zacienionym miejscu w temperaturze od 2 do 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    12,10 
  • SOK JABŁKOWY EKOLOGICZNY 1L – BIO FOOD

    SKŁADNIKI
    Sok jabłkowy* tłoczony nie z koncentratu (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Owoce zostały poddane powolnemu procesowi tłoczenia i pasteryzacji. Sok zawdzięcza swój niepowtarzalny smak starym odmianom jabłek, z których powstał.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 215 kJ/51 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 ºC nie dłużej niż 48 h.

    12,70