Wyświetlanie 81–100 z 357 wyników
-
7,90 zł
SOK JABŁKOWO – BURACZKOWY NFC BEZGLUTENOWY BIO 300 ml – BIO FOOD
SKŁADNIKI
bezpośrednio tłoczone soki z jabłek* (60 %), buraka* (40 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z jabłek i buraków oraz pasteryzację.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 189 kJ/45 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 4,2 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC nie dłużej niż 48 h. -
6,80 zł
SOK JABŁKOWO – GRUSZKOWY NFC BIO 300 ml – DOLINA CZERSKA
SKŁADNIKI
sok z jabłek* 65 %, sok z gruszek* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć. Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku oraz odmiany użytego surowca, osad jest procesem naturalnym występującym w sokach.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartosc energetyczna: 171 kJ/40 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 10 g
w tym cukry: 9,0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin. -
7,90 zł
SOK JABŁKOWO – MARCHWIOWY NFC BEZGLUTENOWY BIO 300 ml – BIO FOOD
SKŁADNIKI
bezpośrednio tłoczone soki z jabłek* (50 %), marchwi* (50 %)(*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z marchwi i jabłek oraz pasteryzację.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 167 kJ/40 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 8,8 g
w tym cukry: 7,5 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC nie dłużej niż 48 h. -
32,90 zł
SOK JABŁKOWO – WIŚNIOWY NFC BIO 3 L – DOLINA CZERSKA
SKŁADNIKI
sok z jabłek* 70%, sok z wiśni* 30% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujące cukry. Smak i barwa zależy od odmiany oraz stopnia dojrzałości owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartosc energetyczna: 189 kJ/ 44 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 10 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Przed otwarciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 14 dni (przy całkowitym, stałym zalaniu kranika sokiem). -
6,30 zł
SOK JABŁKOWO – WIŚNIOWY NFC BIO 300 ml – DOLINA CZERSKA
SKŁADNIKI
sok z jabłek* 70 %, sok z wiśni* 30 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Wstrząsnąć przed spożyciem. Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku oraz odmiany użytego surowca. Powstawanie osadu jest procesem naturalnym.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 189 kJ/44 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 10 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w warunkach chłodniczych, spożyć w ciągu 24 godzin. -
13,70 zł
SOK JABŁKOWO – IMBIROWY BIO 1 L – HOLLINGER
SKŁADNIKI
95,8 % sok jabłkowy*, 4 % sok imbirowy*, sok cytrynowy* z koncentratu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Różnice między jabłkami i imbirem można mnożyć, ale to właśnie z połączenia tych dwóch skrajnie różnych darów natury powstał duet idealny, urzekający słodko-ostrym smakiem.
Sięgając codziennie po szklankę soku jabłkowo-imbirowego, można sobie dostarczyć nie tylko wyjątkowych wrażeń smakowych, ale również korzystnie wpłynąć na kondycję organizmu. Sok jest idealny zarówno na zimno jak i na ciepło, jako bezalkoholowy grzaniec, który wspaniale rozgrzeje w zimny wieczór.
Zawsze jest dobra pora na to, by naturalnie zadbać o zdrowie i urodę!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 190 kJ/45 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 10 g
Białko: <0,5 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. -
5,90 zł
SOK JABŁKOWY BIO 275 ml – REMBOWSCY
SKŁADNIKI
sok jabłkowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Owoce zostały poddane powolnemu procesowi tłoczenia i pasteryzacji. Sok zawdzięcza swój niepowtarzalny smak starym odmianom jabłek, z których powstał.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 184 kJ/44 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0 gUWAGA
Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu. -
12,10 zł
SOK JABŁKOWY BIO 750 ml – TŁOCZNIA MAURERA
SKŁADNIKI
sok jabłkowy* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 208 kJ /49 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 9,8 g
Białko: < 0,5 g
Sól: < 0,01 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.UWAGI
Przed użyciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym miejscu w temperaturze od 2 do 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni. -
12,70 zł
SOK JABŁKOWY EKOLOGICZNY 1L – BIO FOOD
SKŁADNIKI
Sok jabłkowy* tłoczony nie z koncentratu (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Owoce zostały poddane powolnemu procesowi tłoczenia i pasteryzacji. Sok zawdzięcza swój niepowtarzalny smak starym odmianom jabłek, z których powstał.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 215 kJ/51 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 ºC nie dłużej niż 48 h.